• تاریخ انتشار : 1401/08/11 - 16:57
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هردوتیم ورزشی بانوان وآقایان بیمارستان شریعتی مقام اول مسابقات فوتبال دستی را در مسابقات ورزشی دانشگاه از آن خودکردند

تیم های ورزشی بانوان وآقایان بیمارستان شریعتی در رقابت های ورزشی دانشگاه درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، مسابقات ورزش های همگانی دانشگاه در دو گروه بانوان و آقایان از هشتم تا دهم آبان 1401 در مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه برگزار شد. در این مسابقات که به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد،دو تیم ورزشی بانوان و آقایان  از بیمارستان شریعتی شرکت کردند.این مسابقات در 5 رشته ورزشی داژبال، طناب زنی، طناب کشی، دارت و فوتبال رومیزی به صورت تیمی برگزارشد.

تیم فوتبال رومیزی بانوان بیمارستان شریعتی یکشنبه در رقابت با حریفان خود مقام اول این رقابت ها را کسب کرد . تیم آقایان بیمارستان شریعتی نیز که روز دوشنبه در این رقابت ها شرکت کرد بین 27 تیم شرکت کننده به مقام اول دست یافت.

تیم ورزشی بانوان بیمارستان همچنین در این رقابت ها  مقام دوم در رشته طناب کشی و مقام سوم به طور مشترک در رشته داژبال را نیز کسب کرده است .

• گروه خبری : بیمارستان شریعتی
  • کد خبر : 219911