• تاریخ انتشار : 1397/12/25 - 11:27

هشتمین سخنرانی انگلیسی معاونت بین‏ الملل دانشکده توانبخشی برگزار شد

هشتمین سخنرانی انگلیسی معاونت بین‌الملل دانشکده توانبخشی با سخنرانی دکتر احمدرضا خاتون‌آبادی عضو هیئت علمی گروه گفتاردرمانی روز دوشنبه 20 اسفندماه در سالن استاد دکتر طالبیان این دانشکده برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، هشتمین سخنرانی به زبان انگلیسی معاونت بین‌الملل این دانشکده با حضور اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان با سخنرانی دکتر احمدرضا خاتون‌آبادی عضو هیئت‌علمی گروه گفتاردرمانی با عنوان Alzheimer’s disease and  the role of speech therapy روز دوشنبه 20 اسفندماه در سالن استاد دکتر طالبیان این دانشکده برگزار شد.
در این سخنرانی دکتر خاتون‌آبادی ضمن ارائه توضیحاتی دربارهٔ علائم و روش‌های تشخیص و درمان بیماری آلزایمر مشکلات ناشی از این بیماری  و سیر ابتلا به بیماری آلزایمر و نشانه‌های بیماری و سرعت پیشرفت آن در افراد مختلف و نهایتا'جایگاه گفتاردرمانی در توان‌بخشی این بیماران پرداخت. در پایان سخنرانی به سئوالات حاضران  پاسخ داده شد.
در حاشیه این سخنرانی دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده گواهی سخنرانی انگلیسی دکتر خاتون‌آبادی استادیار گروه گفتاردرمانی، دکتر رضا حسین‌آبادی استادیار گروه شنوایی‌شناسی و دکتر  زینت آشناگر استادیار گروه فیزیوتراپی به آنان ارائه شد.
عکاس و خبرنگار: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS