همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با واحد سلامت صدا و سیما؛ مدیر شبکه سلامت: خواهان مشارکت بیشتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید محتوای مناسب و علمی برای مخاطب هستیم
در جلسه مشترک معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با رئیس شورای سیاست گذاری سلامت سیما بر نقش آفرینی و تاثیرگذاری دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علمی کشور در حوزه سلامت تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، دکتر عبدالرحمان رستمیان، معاون فرهنگی و مشاور اجتماعی ریاست دنشگاه، دکتر مومنی مشاور هنری و دکتر علیرضا عباسی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه به همراه دکتر قاسمی، رییس شورای سیاستگذاری سلامت صدا و سیما و مدیر شبکه سلامت در محل این شبکه دیدار کردند.
در ابتدای جلسه دکتر رستمیان گفت: صداوسیما و شبکه سلامت یک فرصت برای سلامت مردم هستند. دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیات رئیسه دانشگاه نگاه ویژه ای به اجتماعی سازی سلامت دارند، طرح موضوعات تهدیدکننده سلامت از قبیل آلودگی هوا، فاضلاب جنوب تهران و کودکان کار و پیگیری آنها در کاهش این معضلات تاثیرگذار بوده است، لیکن باید به طور اساسی و ریشه ای حل شوند و در این بین مطالبه عمومی جامعه، بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: سلامت و رفاه در دنیا اولویت دولت ها است، بها دادن به فعالیت های اجتماعی در خصوص سلامت و مشارکت اجتماعی در این عرصه لازمه پیشرفت و توسعه کشور است و همکاری دانشگاه با صدا و سیما حائز اهمیت است و استفاده از توان علمی دانشکده ها و اعضای هیات علمی در موضوعات مختلف سلامت محور در صدا و سیما بسیار مهم است و دانشگاه در خصوص همکاری متقابل آمادگی دارد.
در ادامه دکتر قاسمی مدیر شبکه سلامت با اشاره به تاریخچه تشکیل شورای سیاست گذاری سلامت در صدا و سیما و گستردگی این حوزه گفت: طرح موضوعات مرتبط با سلامتی به طرق گوناگون در برنامه های مختلف صدا و سیما در حال انجام است. با توجه به گستردگی مخاطبان و مطالب متنوع در حوزه سلامت استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در ارتقا کمی و کیفی برنامه های مرتبط با سلامت ضروری است و نگاه خوبی به این موضوع در صدا و سیما وجود دارد و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علمی کشور در حوزه سلامت در این راستا بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: کمک علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما و استفاده از دانشجویان و افراد مستعد در برنامه سازی در صدا و سیما بسیار مهم است و ما از این موضوع استقبال می کنیم، ما پیگیر ساخت برنامه های بیشتری با موضوع پیشگیری و سبک زندگی سالم و تقدم آموزش هستیم.
مدیر شبکه سلامت صداوسیما گفت: روزانه حداقل 68 ساعت برنامه با موضوعات مختلف سلامت در صداوسیما پخش می شود و تولید محتوای مناسب و علمی به نحوی که مورد توجه مخاطب قرار گیرد اهمیت دارد و ما خواهان مشارکت بیشتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در این راستا هستیم. آموزش و تربیت مجریان توانمند از بین دانشگاه و همچنین ورود دانشجویان علاقه مند به این عرصه مورد توجه صداوسیما است و ما اماده مشارکت همه جانبه با دانشگاه و ساخت برنامه های مشترک سلامت محور هستیم.
دکتر مومنی نیز افزود: همکاری بخش سلامت و رسانه در دنیا در ابعاد مختلف وجود دارد و تجربه سایر کشور ها نیز نشان می دهد یکی از ابزاری که می تواند سلامت را همگانی کرده و مشارکت جامعه را در این عرصه افزایش دهد، ظرفیت رسانه در اشکال مختلف است و صدا و سیما در این راه بسیار اثرگذار و مهم است.
در ادامه دکتر عباسی با اشاره به جایگاه شورای عای سلامت و امنیت غذایی کشور و کارگروه سلامت در استان گفت: نقش صدا و سیما در پیگیری موضوعات سلامتی در استان فراتر از پرداختن به موضوعاتی از قبیل درمان است. معضلاتی از قبیل آلودگی هوا، فاضلاب جنوب تهران و همچنین سایر موضوعاتی که در کارگروه سلامت استان مطرح می شوند، اطلاع رسانی و تبدیل آنها به مطالبات عمومی و پیگیری رفع آنها می تواند توسط رسانه ملی انجام شود و به کاهش و رفع آنها کمک کند.
در پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات کارشناسی و معرفی نمایندگانی از دانشگاه و صدا و سیما موضوعات مورد اشاره پیگیری و در خصوص طراحی و اجرای همکاری مشترک آنها اقدام شود.
ارسال به دوستان