• تاریخ انتشار : 1403/07/04 - 15:26

نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با راهبران وب‌سایت‌ دانشکده‌ها

وب‌سایت‌ها، درگاهی برای ورود به آینده

در نشستی که به میزبانی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر ماشاءالله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های دیجیتال، تحولی نوین در عرصه ارتباطات دانشگاهی را نوید داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی با اشاره به ظرفیت بالای سینا رسانه، این رسانه را پلی برای دسترسی آسان‌تر مخاطبان به دانش روزافزون تولید شده در دانشکده‌ها دانست. دکتر ترابی، وب‌سایت‌های دانشکده‌ها را قلب تپنده فعالیت‌های دانشگاه در فضای مجازی خواند و بر لزوم تولید محتوای باکیفیت و به‌روز در این بستر تأکید کرد.

جهش به سوی آینده با هوش مصنوعی
مدیر روابط عمومی دانشگاه با نگاهی به سرعت پیشرفت فناوری و هوش مصنوعی، بر ضرورت ارتقای دانش و مهارت‌های کارکنان در این حوزه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاهی که در مرزهای دانش حرکت می کند، ضرورت دارد تا خود را برای ورود به عصر جدید آماده کند.

وب‌سایت‌هایی پویا و بین‌المللی
دکتر ترابی بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای به‌روزرسانی مستمر وب‌سایت‌ها و تولید محتوای جذاب به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی تأکید کرد. وی با بیان اینکه وب‌سایت‌ها نباید تنها به عنوان یک محصول نهایی دیده شوند، بلکه باید به عنوان بستری پویا برای تعامل و رشد مداوم مورد توجه قرار گیرند، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی برای ارتقای سطح کیفی این وب‌سایت‌ها تأکید کرد.

جذب خیرین و گسترش همکاری‌های علمی با وب‌سایت‌های دانشگاهی
مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به نقش کلیدی وب‌سایت‌ها در جذب خیرین و گسترش همکاری‌های علمی، بر لزوم داشتن یک برنامه جامع برای توسعه و به روزرسانی این وب‌سایت‌ها تأکید کرد.
وی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان خواست تا با مشارکت فعال در تولید محتوا و استفاده از ظرفیت‌های علمی، وب‌سایت‌های دانشکده‌ها را به عنوان بستری برای تعاملات علمی و تحقیقاتی در سطح بین‌المللی توسعه دهند.
دکتر ترابی افزود: این حرکت نویدبخش تحولی بزرگ در عرصه ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری