• تاریخ انتشار : 1403/07/01 - 15:27

نشست مدیر روابط عمومی با راهبران وب سایت دانشکده ها

وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی

مدیر روابط دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با راهبران وب سایت دانشکده ها گفت: وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی هستند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 1 مهر 1403، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، وب سایت انگلیسی دانشکده پیراپزشکی را نمونه موفقی در اجرای برنامه توسعه وب سایت ها دانست و افزود: برای به نمایش گذاشتن هویت مجازی دانشکده ها کارهای بسیاری در زمینه توسعه وب سایت ها و شبکه های اجتماعی قابل انجام است.
دکتر ترابی مدل سازی جدید وب سایت ها، تداوم تولید محتوا و حفظ و گسترش ارتباط با مخاطبان را لازمه تثبیت هویت مجازی دانست و افزود: دانشکده های دانشگاه مخاطبان داخلی و بین المللی بسیاری دارند که وب سایت ها می توانند نیاز مخاطبان را مدیریت و هدایت کنند.
مدیر روابط عمومی با تاکید بر بکارگیری هوش مصنوعی در زمینه تولید محتوا گفت: با کمک ابزارهای هوش مصنوعی از دغدغه تولید محتوا و ترجمه آن به زبان انگلیسی و عربی عبور کرده ایم اما مهم است که این تغییر رویکرد را در گروه ها و دانشکده ها به وجود آوریم.
دکتر ترابی بر لزوم اهمیت انتشار فعالیت های دانشکده ها تاکید کرد و گفت: همه اقداماتی که در گروه ها و دانشکده ها صورت می گیرد اگرچه بسیار مهم و ضروری است اما زمانی در رتبه بندی های بین المللی اثرگذار است که قابل انتشار باشد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به مزایای مشارکت اعضای هیئت علمی در انتشار دستاوردها و فعالیت های گروه خود گفت: با اطلاع رسانی مناسب امکان بازشدن دریچه های جدید همکاری، بهره مندی از گرنت های تحقیقاتی، ارتقا شاخص h-index و در نتیجه ارتقا رتبه اعضای هیئت علمی و دانشکده و دانشگاه فراهم می شود.
دکتر ترابی یکی از رسالت های روابط عمومی را ارتباط سازی دانست و افزود: شما می توانید فرصت های جدیدی را در عرصه های مختلف همکاری های علمی و ارایه خدمات جدید ایجاد کنید.یکی از اقدامات جدیدی که با کمک روابط عمومی دانشگاه صورت گرفت ارایه خدمات توانبخشی در مراکز جامع است که این فرصت می تواند برای رشته های پرستاری مرتبط با حوزه بهداشت نیز فراهم شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه در پایان سخنان خود، با تاکید دوباره بر انتشار محتوای امیدآفرین گفت: باید فرصت های علمی را معرفی کنیم تا افراد در معرض انتخاب های خوب قرار بگیرند و با شادابی در مسیر ارتقا خود و پیشرفت دانشگاه قدم بردارند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
سمیرا  کرمی