• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 10:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محمدرضا سلمانی در پیامی انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی را به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت و از زحمات دکتر حسین قناعتی، رئیس پیشین دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در متن این پیام چنین آمده است: جایگاه برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران همواره مرهون حضور اساتید بزرگی بوده است که هدایت این دانشگاه وزین را در مسیر رشد و تعالی به عهده داشته‌اند.
بدین‌وسیله از زحمات مجدانه و خستگی‌ناپذیر جناب آقای دکتر حسین قناعتی در طول دوران ریاست ایشان در دانشگاه قدردانی خود را ابراز می‌نمایم.
ضمن عرض تبریک و تهنیت به حضور استاد گرانقدر، دکتر سید رضا رئیس کرمی و جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، آرزوی توفیق روزافزون برای ریاست محترم دانشگاه را از درگاه ایزد منان، برای رشد و شکوفایی دانشگاه مسئلت می‌نمایم.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی