• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 08:05
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تبریک مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

مهندس فرشاد میرزایی، مدیر امور دانشجویی در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در متن پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است و خداوند، جویندگان دانش را دوست دارد. (حضرت محمد (ص))
استادان ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان ورودی جدید؛
آغاز سال تحصیلی جدید (04-1403) و فرا رسیدن بهار دانشجویی و دانش پژوهی را صمیمانه تبریک عرض می کنم و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی، توام با موفقیت، سلامت و سعادت را از درگاه مقدس خداوند تبارک و تعالی مسئلت می نمایم.
امیـدوارم دانشجویان عزیز  با جان و دلی معطـر به شمیم اخـلاق، ایمـان و با کسب علـم و دانـش از محضر استادان فرهیخته دانشگاه، توسعـه، آبادانـی و سـرافـرازی را برای ایـران عزیزمـان به ارمغـان آورند.​​​​​​​
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با نهایت افتخار و توان و با برنامه‌ریزی مشخص، آماده استقبال و خدمات رسانی به شما عزیزان است.
از خداوند متعال، سال تحصیلی پر خیر و برکتی را در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) برای همگان مسئلت دارم.

مهندس فرشاد میرزایی
مدیر امور دانشجویی دانشگاه