• تاریخ انتشار : 1400/08/30 - 07:58

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت آغاز هفته بسیج

دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه در پیامی آغاز هفته بسیج را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه در پیامی آغاز هفته بسیج 30 آبان تا 6 آذر را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسیج یک جریان ریشه‌دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله‌های افتخار آفرین پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش بسیار مؤثر خود را ایفا نموده است‪.

ملت بزرگ ایران اسلامی آرامش و آسایش امروزی را مدیون ایثار و از خود گذشتگی بسیجیانی هستند که مفسر واقعی واژه ایثار بوده ، هستند.

حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های این مجموعه انقلابی، تنها محدود به دوران دفاع مقدس نبود بلکه در تمام دوران حیات پر برکت انقلاب اسلامی حضور این نهاد ارزشمند مردمی مشهود است و بسیج در تمامی افتخارات نظام جمهوری اسلامی و عرصه‌های علمی و فکری سهیم بوده است. در دو سال اخیر نیز در نبرد با ویروس منحوس کرونا بسیجیان در خط مقدم در کنار کادر درمان با همان روحیه مثال زدنی و مردمی دوران دفاع مقدس به یاری اقشار مختلف جامعه آمدند و برگ زرین دیگری را رقم زدند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت، هفته و روز بسیج را به تمامی بسیجیان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سلامتی و تندرستی این عزیزان را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

دکتر سعید ناطقی

معاون درمان دانشگاه