• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 21:43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پی شهادت حضرت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در پیامی، شهادت حضرت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، متن پیام مسئول نهاد به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ومنْ یخْرجْ منْ بیْته مهاجرًا إلى اللّه ورسوله ثمّ یدْرکْه الْموْت فقدْ وقع أجْره على اللّه وکان اللّه غفورًا رحیمًا.

در شب میلاد امام رضا سلام‌الله‌علیه  خادم‌الرضای صادق ملت ایران به ملکوت اعلی پیوست.

رئیس‌جمهور پرتلاش و خستگی‌ناپذیر ایران به همراه یاران دیگر جانشان را فدای خدمت به ملت عزیز ایران نمودند.

جناب آقای دکتر رئیسی حقیقتاً جزء کسانی بود که عاشق خدمت بی‌منت و مجاهد بی‌ریا در راه اسلام و مسلمین محسوب می‌شد. ایشان با تلاش شبانه‌روزی جایگاه ریاست‌جمهوری را ارتقا بخشید و با نثار جانش صفحه زرینی از اخلاص و فداکاری را به یادگار گذاشت و مدال شهید راه خدمت را نصیب خود نمود.

به طور یقین شهادت این مردان الهی ملت ما را در ادامه مسیر پیشرفت و اعتلا مصمم‌تر از پیش خواهد نمود و در حرکت به‌سوی قله‌های ترقی و تعالی الگوهای ماندگار مردم ما خواهند بود.

شهادت این مرد بزرگ و جناب دکتر امیر عبداللهیان وزیر محترم امور خارجه و امام‌جمعه محبوب تبریز آیت‌الله آل هاشم و همراهان دیگر را به جامعه علوم پزشکی تهران تسلیت عرض می‌نمایم و علو درجات این عزیزان را از خدای منان خواستارم.

میر مجید سیدقریشی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری