• تاریخ انتشار : 1397/03/06 - 09:05
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کسب رتبه نخست ارائه خدمات آموزشی دانشکده توانبخشی در بین دانشکده های دانشگاه در سال 1396

دانشکده توانبخشی در در طرح ارزیابی ارائه خدمات آموزشی سال 1396 بالاترین امتیاز در بین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی؛ بر اساس ارزشیابی های انجام شده  معاونت آموزشی دانشگاه؛ دانشکده توانبخشی موفق به کسب 'رتبه نخست' در طرح ارزیابی ارائه خدمات آموزشی سال 1396 دانشکده های دانشگاه در مقطع کارشناسی شد.
دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه با ارسال پیامی خطاب به دکتر هادیان رئیس این دانشکده ضمن اعلام این مطلب نوشت: « خرسندیم که تلاشهای دلسوزانه و فعالیت های شما و همکارانتان در حوزه معاونت آموزشی آن دانشکده منجر به کسب رتبه نخست در طرح ارزیابی ارائه خدمات اموزشی سال 1396 دانشکده های دانشگاه در مقطع undergraduate شد که مایه مباهات دانشگاه است. بدینوسیله ضمن تبریک کسب این عنوان از زحمات ارزشمندتان برای تحقق این مهم تقدیر می شود. موفقیت روز افزون شما و همکارنتان را در تمامی مراحل زندگی از خداوند منان خواستارم.»
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
لیلا  روستا

لیلا روستا

78/10/11 - 00:00

با سلام بی شک این موفقیت چشمگیر و کسب رتبه ی نخست، نتیجه ی زحمات بی دریغ و چندین ساله ی جناب آقای دکتر عطارباشی و آقای دکتر فراهانی و همه ی همکاران خدوم معاونت آموزشی دانشکده است. این موفقیت را به تمامی این عزیزان تبریک عرض می نمایم و در یک جمله خطاب به این دوستان خلاصه می گویم که نهال حاصل از تلاشهای بی ادعای شما به ثمر نشست. پیروز و سربلند باشید.

78/10/11 - 00:00

پویایی و همکاری گروه های آموزشی با درایت ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر هادیان و معاونت آموزش جناب آقای دکتر علیایی به همراه سایر مسئولین منجر به کسب این موفقیت گردیده است ضمن قدردانی از این عزیزان امیدواریم در سایر موارد نیز موفقیت هایی بدست آید. با آرزوی بهروزی برای همه همکاران در دانشکده

78/10/11 - 00:00

تبریک فراوان به کارشناسان معاونت آموزشی دانشکده توانبخشی، ان شاءالله همیشه خوش بدرخشید

دانشجو

78/10/11 - 00:00

کسب رتبه نخست خدمات آموزشی رو خدمت جناب آقای دکتر فراهانی (معاون آموزشی وقت) و کارشناسان آموزش دانشکده توانبخشی تبریک می گویم.

محمدرضا  هادیان

محمدرضا هادیان