• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 15:35

گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ پیشرو در پژوهش و خدمات‌رسانی به کودکان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با گروه کودکان، با اشاره به نقش حیاتی کودکان در آینده کشور بر لزوم توجه ویژه به سلامت کودکان تاکید کرد و گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران را پیشرو در پژوهش و خدمات‌رسانی به کودکان دانست.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست با گروه کودکان دانشگاه 29 شهریور 1403، با گرامیداشت فرارسیدن سالروز میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)، به ویژگی‌های برجسته پیامبر اکرم(ص) از جمله مهربانی و رحمت اشاره کرد.
 وی گفت: اگر ما، به‌عنوان پیروان پیامبر اسلام، تلاش کنیم حتی اندکی از مهربانی او را نسبت به دیگران نشان دهیم، بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های اجتماعی حل می شود.
 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه افرادی که در رشته کودکان فعالیت می‌کنند، باوجود مخاطبان خاص خود و چالش های آن، از روحیه متفاوت و اخلاق مدار و متعهدانه ای برخوردارند گفت: فضای حاکم در گروه، با نحوه تربیت استادانی چون دکتر قریب و دکتر عقیقی شکل گرفته و وابسته نبودن به مسائل مالی، تمرکز بر انسانیت و مسئولیت‌پذیری از ویژگی های متمایز این گروه است.
وی با اشاره به اهمیت سلامت کودکان به عنوان آینده سازان کشور گفت: گروه کودکان به لحاظ بالینی دومین گروه بزرگ دانشگاه است و در سه بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی، با بیش از هزار تخت فعال، خدمات مورد نیاز را به جامعه ارایه می دهد.
با توجه به اهمیت اجرای سیاست های جمعیتی و نقش کودکان در آینده کشور، توجه به سلامت آنان و همچنین تقویت گروه کودکان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
دکتر رئیس کرمی، فعالیت‌های علمی و پژوهشی گروه کودکان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: گروه کودکان از نظر شاخص h-index  پس از گروه داخلی اعصاب، دومین گروه بالینی دانشگاه است. این نشان می‌دهد که همکاران ما در انجام فعالیت‌های پژوهشی خود بسیار فعال هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به محیط خوب دانشگاه و همکاری صمیمانه بین اعضای هیئت علمی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران محیطی بسیار مناسب برای آموزش و تحقیق است. بهترین استادان و دانشجویان در این مجموعه حضور دارند و ما باید شرایطی را فراهم کنیم  که همه  بتوانند به بهترین نحو ممکن به مسیر رشد خود ادامه دهند. دکتر رئیس کرمی در پایان سخنان خود با قدردانی از تلاش های اعضای گروه و همکاران خود، از آنان خواست پیشنهادهای خود را مطرح کنند و افزود: هر نکته‌ای که می‌تواند به بهبود شرایط کمک کند، حتماً بیان کنید. این بازخوردها برای ما بسیار ارزشمند است و به اتخاذ تصمیمات بهتر کمک می کند.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
زهرا  حری