• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 12:16

یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه دانشگاه علوم پزشکی تهران به خط پایان رسید

مدیریت تربیت بدنی، یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه روزانه در 3 سانس با حضور 170 نفر از فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب 4 کلاس بسکتبال، والیبال، شنا و فوتبال ویژه فرزندان پسر و 4 رشته ایروبیک، شنا، بسکتبال و والیبال ویژه فرزندان دختر از نهم تیر تا یازدهم شهریور 1403 در مجموعه ورزشی شهید چمران توسط کارشناسان این مدیریت برگزار شد.
مهم ترین هدف مدیریت تربیت بدنی از برگزاری مدرسه ورزشی تابستانه، توسعه و گسترش امر ورزش در بین اعضای خانواده کارکنان است و از دیگر اهداف می توان به استعدادیابی مهارت های فرزندان، ایجاد شور و نشاط و شناسایی میزان علاقه مندی فرزندان به ورزش را اشاره کرد.
توضیح اینکه، مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد با توجه به استقبال پرشور و میزان رضایت مندی والدین فرزندان، تدابیر بیشتری را برای سال های آینده برنامه ریزی و عملیاتی کند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی