تصادفات جادهای، یک بحران قابل پیشگیری با همراهی همگانی
دکتر محمدعلی محققی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با پیوستن به پویش ملی "نه به تصادف" بر اهمیت توجه به اصول ایمنی رانندگی تأکید دارد. او تصادفات جادهای را یک بحران قابل پیشگیری میداند که میتواند با همراهی همگانی به میزان قابل توجهی کاهش یابد. دکتر محققی معتقد است که اگر همه هموطنان این پویش را جدی بگیرند، میتوان هزاران جان را نجات داد و سالی پر از آرامش و سلامت را تجربه کرد. وی خوابآلودگی، خستگی، شتابزدگی، عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و حواسپرتیهایی مانند استفاده از تلفن همراه یا خوردن و آشامیدن هنگام رانندگی را از جمله عوامل اصلی تصادفات برشمرد و تأکید کرد که همه رانندگان باید نسبت به این مسائل آگاه باشند و از آنها پرهیز کنند. این استاد دانشگاه از تمامی مردم، بدون در نظر گرفتن سن، شغل و مسئولیتشان دعوت میکند که نه تنها خودشان به این پویش بپیوندند، بلکه خانواده، دوستان و همسفرانشان را نیز به مشارکت در این حرکت حیاتی ترغیب کنند. او تصریح کرد که اندیشیدن به عواقب بیتوجهی در رانندگی و برنامهریزی برای سفری ایمن، یک ضرورت ملی است که باید در جامعه نهادینه شود.
بازدید نوروزی دکتر کردی و دکتر علیزاده از بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران
تحسین خدمات درمانی کمنظیر
دکتر رامین کردی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر علی علیزاده مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت ودرمان ری و پزشک مقیم ستاد هدایت در اولین بازدید نوروزی اعضای هیئت رئیسه از بیمارستان ها با حضور در بیمارستان فارابی، ضمن قدردانی از تلاشهای کادر درمان،از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به بیماران دیدن کردند. دکتر کردی خدمات ارائه شده در این مرکز را "کمنظیر" و "مایه افتخار" توصیف کرد و با اشاره به حجم بالای مراجعان در ایام نوروز، اظهار داشت: در دنیا کمتر جایی هست که به این شکل و با این کیفیت بتوانند به مردم خدمات ارائه کنند و این باعث افتخار است. وی با بیان اینکه این بیمارستان پذیرای مردم تهران و ارجاعی زیاد در بخش آسیب های چشمی از سایر نقاط کشور است با ابراز تاسف از اینکه جشن چهارشنبه آخر سال که باید شادی آور باشد به نحوی است که در این بیمارستان شاهد بالای 100 عمل جراحی انجام شده است که ممکن است باعث نابینایی هم بشود و اکثرا هم جوان هستند.
پیام تسلیت معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت لیالی قدر
شب قدر؛ شب رحمت خاص خداوند، شب بریدن از غیر خدا و پیوستن به معبود حقیقی
دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی ضمن تسلیت لیالی قدر، گفت؛ طبق فرموده رسول اکرم (ص)، «کسى که شب قدر را به عبادت احیا بدارد و باایمان و صابر باشد، خداوند گناهان گذشتهاش را بیامرزد».
بازدید نوروزی دو عضو هیئت رئیسه و پزشک مقیم ستاد هدایت از بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر رامین کردی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر علی علیراده مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت ودرمان ری و پزشک مقیم ستاد هدایت در آخرین ساعات پایانی سال 1403 و در اولین بازدید نوزوری از بیمارستان فارابی دیدن کردند.
در ادامه بازدید های پایان سال
بازدید دکتر شاهین حمزه لو رئیس بیمارستان رازی از واحدهای در دست تجهیز و پروژه لابی ورودی ساختمان جدید
دکتر شاهین حمزهلو، رئیس بیمارستان رازی،به همراه زهره قوامی آزاد مدیر، از واحدهای در دست تجهیز و ساخت این مرکز درمانی بازدید کرد.
پویش نه به تصادف، 60 درصد تصادفات ناشی از رفتارهای نادرست رانندگان و سرنشینان است
دکتر عباس استاد تقیزاده، مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به آمار بالای تصادفات جادهای در کشور، بر لزوم تغییر رفتار رانندگان و سرنشینان تأکید کرد. وی در این زمینه گفت: «سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در جادههای کشور جان خود را از دست میدهند و ۸۰۰ هزار نفر دچار آسیبهای جدی میشوند. درحالیکه بخشی از این حوادث به شرایط جاده و خودروها مربوط است، اما ۶۰ درصد آنها ناشی از رفتارهای نادرست رانندگان و سرنشینان است. اگر بتوانیم این رفتارها را اصلاح کنیم، میتوانیم سالانه از ۱۲ هزار مرگ و ۵۰۰ هزار جراحت جلوگیری کنیم.» وی همچنین نقش اطلاعرسانی و آموزش را در کاهش تصادفات جادهای حیاتی دانست و افزود: «آمارها نشان میدهد که مردم به طور متوسط روزانه ۴ تا ۵ ساعت در فضای مجازی حضور دارند. اگر تنها چند دقیقه از این زمان را به آگاهیبخشی درباره ایمنی جادهای اختصاص دهیم، میتوانیم تأثیر چشمگیری در کاهش این بحران ملی داشته باشیم.» دکتر تقیزاده از تمامی دانشگاهیان و مردم خواست تا با پیوستن به پویش ملی «نه به تصادف»، در کاهش این آمار نگرانکننده و حفظ جان هموطنان سهیم باشند.
پیام دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرا رسیدن سال نو
دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی آغاز سال جدید را تهنیت گفت.
بازدید دکتر لاجوردی نماینده مجلس شورای اسلامی از بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
دکتر زهره سادات لاجوردی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه عظیم مرکز سرطان که طی چهار سال پیشرفت بسیار خوبی داشته و امیدواریم این پروژه با دارا بودن حدود 20 اتاق عمل و بخش های تخصصی و بهره مندی از بهترین تجهیزات روز، به زودی راه اندازی شود. وی همچنین تخصیص اعتبار به پروژه بیمارستان 610 تختخوابی انستیتوکانسر قول مساعد داد.
با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
جمعی از نمایندگان مجلس از بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر بازدید کردند
در واپسین روزهای سال و با هدف تسریع راه اندازی بیمارستان 610 تخت خوابی انستیتوکانسر، جمعی از نمایندگان مجلس از این پروژه بزرگ ملی بازدید کردند و برای تخصیص اعتبارات لازم در راستای تکمیل و تجهیز این مرکز، قول های مساعدی دادند.
باحضور در بیمارستان فارابی؛ رئیس دانشگاه از روند ارایه خدمات به آسیب دیدگان چهارشنبه سوری بازدید کرد
آموزش و فرهنگسازی، راهکار کاهش مصدومان چهارشنبه سوری
دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در شب چهارشنبهسوری ۱۴۰۳ از اورژانس بیمارستان فارابی بازدید و ضمن بررسی وضعیت مصدومان، بر لزوم آموزش، فرهنگسازی و ایجاد بستر مناسب برای شادی سالم بهعنوان راهکارهای اصلی کاهش حوادث این شب تأکید کرد.