کلیپ برگزاری نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه با هیئت رئیسه بیمارستان سینا
نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه بیمارستان سینا در خصوص وضع بحرانی موج پنجم و گسترش سویه دلتا کووید19 پنجشنبه 31 تیرماه سال 1400 در بیمارستان سینا برگزار شد.
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر محمود متوسل: وحدت رویه گروه معارف در آزمون و آموزش باعث تثبیت جایگاه این گروه در دانشگاه شده است
مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گروه معارف به دانشجویان مقطع کارشناسی و علوم پایه دانشگاه در تمامی دانشکدهها خدمات ارائه میدهد. طبق ارزیابی که از گروههای معارف سراسر کشور در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صورت گرفته، گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو گروههای برتر قرار دارد. متناسب با نیاز و شرایط دانشجو محتوای کتابها و متون درسی بهروزرسانی میشود. وحدت رویه در آزمون و آموزش کمک کرده که گروه در دانشگاه جایگاه خودش را تثبیت کند گروه معارف آنچه را که تولید میکند و ارائه میدهد مباحث نظری در حیطههای اعتقادی، حیطههای اخلاق و حیطههای رفتاری است و انتظار داریم که افرادی که قرار است در آینده به مردم خدمات درمانی و آموزشی بدهند ازنظر اعتقادی و اخلاقی ارتقا داشته باشند.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه پژوهش»
دکتر عبدالمحمد کجباف زاده: سلول درمانی را برای بی اختیاری ادرار اطفال انجام دادیم
رئیس مرکز تحقیقات اورولوژی کودکان و پزشکی بازساختی، فوق تخصص اورولوژی کودکان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در حوزه پژوهش» گفت: وقتی قدم جایی میگذارید که استاد قریب و دکتر حسن اهری در آنجا بوده اند باید افتخار کنیم زیرا این افراد تحقیق کردن را برای ما نهادینه کردند. در حال حاضر از دانشگاههای مختلف بهغیر از دانشگاه خودمان پایاننامه دارم. سیستم را طوری طراحی کردیم که تشخیص را قبل از تولد داشته باشیم. 9 آزمایش ویروسی حتی HIV را برای بافت هایی که برای انسان استفاده می شود انجام می دهیم.
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر قاسم محمدخانی: گروههای مختلف علمی با ارائه ایدههای سازنده و الگوسازی به یکپارچگی علمی خواهند رسید
مدیرگروه شنواییشناسی دانشکده توانبخشی در گفتوگو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح فعالیتهای آموزشی این دانشکده گفت: گروه شنواییشناسی در سطح بینالملل حرکتهای مفیدی داشته و بعضی از نرمافزارها را بومیسازی کرده و بهجرات میتوان گفت لیدر گروهها درسطح بینالملل است. با انجام کارهای مفید و بزرگ باوجود کمبود تجهیزات میشود به خودباوری رسید. همه گروهها میتوانند دربعد پژوهشی با ارائه نظریات سازنده به یکپارچگی علمی برسند. استفاده از تجربیات اساتید بزرگ در بعد آموزشی خیلی کمککننده است. ارزشافزوده گروه شنواییشناسی چاپ مجله و اعضای هیئتعلمی آن است و فعالیتهای نوآورانه گروه طراحی پرسشنامه است. دیده شدن فعالیتهای پژوهشگران بهترین مدل انگیزشی است. داشتن پایاننامه و پروژهها و تفاهمنامه مشترک با دانشگاههای دیگر و ایجاد وبینار بینالمللی ازجمله فعالیتهای مفید این گروه بوده است.
توضیحات استاد اپیدمیولوژی دانشگاه درباره واریانت دلتا
دکتر اکبر فتوحی: ویروس کرونا دلتا قدرت انتقال زیادی دارد و سوش غالب در بسیاری از کشورها شده است
استاد اپیدمیولوژی و عضو هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: سوش دلتا به دلیل قدرت انتقال بالاتری که دارد 60 درصد بیشتر از سوش انگلیسی یا آلفا و بیش از دو برابر نسبت به سوش اولیه ای که اصولاً پاندمی با آن شروع شده قدرت انتقال دارد و طبیعی است که این قدرت انتقال در کنار رعایت کمتر اقدامات بهداشتی باعث رخ دادن این خیز جدید شده است. علائم واریانت دلتا خیلی شبیه به سرما خوردگی شدید است و از دست دادن بویایی دراین واریانت کمتر دیده شده است. آبریزش بینی، گلودرد، عطسه و سردرد علامت های غالب آن است و در اوایل آن کمتر علائم تنفسی دیده می شود.
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه درمان
دکتر سید مجتبی مرعشی: برنامه ما ارائه بهترین خدمت در سریعترین زمان، با بهترین کیفیت است
رئیس بخش بیهوشی، مراقبتهای ویژه و درد بیمارستان شریعتی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: محور اصلی کار ما بیمار است. ما کاری که برای درمان بیمار لازم است، انجام میدهیم و بیماران متوجه حس خیرخواهی ما میشوند. سعی بخش بیهوشی و مراقبتهای ویژه بیمارستان شریعتی ارائه بهترین خدمات با کمترین آسیب به بیمار است و در همین حین آموزش به فراگیران انجام میشود. تمام برنامه ما این است که در سریعترین موقع با بهترین کیفیت خدمت را ارائه دهیم. باور داریم که بیمارستان شریعتی بهترین بیمارستان در ارائه خدمات آموزشی و درمانی است.
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر محمدهادی دهقانی: کنترل عوامل مخرب و تهدیدکننده سلامت انسان برعهده مهندسی بهداشت محیط است
مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت گو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش گفت: گروه بهداشت محیط رتبه اول کشوری و همچنین جایگاه ممتازی را در منطقه دارد. رسالت اصلی گروه مهندسی بهداشت محیط، تربیت نیروهای متخصص، باکفایت و آشنا با علم و دانش روز است. کارآفرینی باعث تولید ثروت، علم و فنآوری میشود و بسترهایی را فراهم میکند تا دانشآموختگان بتوانند، وارد حیطههای شغلی بشوند. مجموعه نیروی انسانی متخصص، و فعال، ارزشافزوده گروه را تشکیل میدهند. حرکت به سمت تحقیقات کاربردی و پژوهشهای فن آورانه باعث تولید ثروت علمی و در نتیجه اقتصادی میشود. افق پیش روی گروه تربیت دانشآموختگان متخصص و باتجربه و جذب هیئتعلمی متبحر، مجهز به دانش روز و متعهد است. گروه مهندسی بهداشت محیط ملزم به ایجاد همگرایی و همافزایی بین بخشی، بینرشتهای و بینالمللی است هدف این گروه ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش است. اهم فعالیتهای آموزشی و پژوهشی گروه مهندسی بهداشت محیط کنترل آلودگیهای محیطی است.
گفت وگو با رئیس مرکز قلب تهران به مناسبت افتتاح CCU-E2
دکتر حمیدرضا پورحسینی رئیس مرکز قلب تهران در مراسم افتتاحیه بخش CCU-E2 اورژانس مرکز قلب در مورد گسترش فضای درمانی بیمارستان توضیح داد.
پشتصحنه گفتوگوی شهرداری تهران با معاون توسعه دانشگاه
دکتر محمود بیگلر: پروژه مرکز طبی 2 جلوهای از امداد الهی است
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه افتتاح پروژه مرکز طبی 2 و در گفتوگو با مستندسازان شهرداری تهران این پروژه را جلوهای از امداد الهی دانست و گفت: هر کسی که این پروژه را دید تحت تأثیر قرار گرفت و با هر امکانی که داشت کمکرسانی کرد. این پروژه در هیچ مرحلهای به دلیل سختگیریهای سازمانها برای عملیات اجرایی دچار توقف نشد. همزمان با این پروژه، پروژههای بزرگ دیگری را هم شروع کردیم و عملیات اجرایی دو دانشکده پیراپزشکی و توانبخشی را آغاز کردهایم که در آینده بالغ بر چهار هزار دانشجو در این رشتهها مشغول تحصیل میشوند. در پی این هستیم که در فضای بیرون آن، فضای خوابگاهی، انبارهای دارویی و تجهیزاتی و پارک فناوری دانشگاه را ایجاد کنیم.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه خدمات دانشگاه
از کتاب مرجع سیاستگذاری سلامت در ایران، به عنوان نخستین اثر مرجع بومی رشته تخصصی سیاستگذاری سلامت رونمایی شد
دکتر امیرحسین تکیان معاون بینالملل دانشکده بهداشت در گفتوگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به رونمایی کتاب مرجع سیاستگذاری سلامت در ایران در اسفندماه سال گذشته گفت: سیاستگذاری سلامت، دانشی است از بهکارگیری مهارتها و تواناییهای رشتههای مختلف در حوزه سلامت برای اینکه بتوان با منابع محدود به بهترین نحو برای بهبود سلامت مردم و رساندن خدمات و مراقبتهای سلامت و پیشگیری از بیماریها استفاده کرد. چون سیاستگذاری سلامت رشتهای است که بهصورت علمی و مدون از خارج از مرزهای کشور ما وارد شده بنابراین دانش بومی مدونی نداشت اما به لطف تحقیقات و پژوهشهایی که در دانشگاه شروع شد با استفاده از الگوها نظریهها و مدلهای مختلفی که در سیاستگذاری سلامت هست جای این خالی بود که یک کتاب بومی با دانش بومی و استفاده از تجربیات جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرجع برای دانش سیاستگذاری سلامت تدوین شود. مرجع سیاستگذاری سلامت در ایران در دوازده فصل به چاپ رسیده که به حیطههای مختلف سیاستگذاری سلامت میپردازد. برای تهیه این کتاب به نشانی https://www.ggfh.ir/health-policy-book مراجعه کنید.