مستند «افق سلامت در پساکرونا»
سیدمهدی نصیری مقدم: وضع بیمار و روند درمان بیماری، به صورت غیر حضوری به اطلاع خانواده بیمار رسانده می شود
معاون اجرایی مدیر بیمارستان بهارلو در گفتوگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: درحالیکه بیماران کرونایی در بخشهایی از بیمارستان ما بستری هستند ولی بخشهای زنان و زایمان و سایر بخشهای بیمارستان به فعالیت عادی خودشان برگشتهاند، و در حال خدمترسانی به سایر بیماران هستند. توصیه میکنیم که بیماران با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی به بیمارستانها مراجعه کنند و خدمات مربوط به بیماری خودشان را دریافت کنند. وضع بیمار و روند درمان بیماری، بهصورت غیرحضوری به اطلاع خانوادهی بیمار رسانده میشود. حضور نیروهای جهادی در بیمارستان، باعث افزایش روحیه کارکنان و کادر درمان میشد. ما، هم باید ازنظر جسمی به فکر تأمین و تجهیز حفاظت فردی برای کارکنان باشیم و هم باید به فکر تقویت قوای روحی آنان باشیم. حضور خادمین آستان قدس رضوی در بیمارستان از نظر بار روانی، تأثیر مثبت داشت.
مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر سعیدرضا جمالی مقدم: شروع زود هنگام درمان از عوارض بیماری کرونا پیشگیری می کند
متخصص بیماریهای عفونی و دبیر علمی کمیته کنترل عفونت بیمارستان ضیائیان در گفتوگو با مستندسازان «افق سلامت در پسا کرونا» در دانشگاه گفت: برخی از بیماران کرونا در کمتر از 24 ساعت از مراجعه به بیمارستان فوت میکنند که نشان میدهد بسیار بدحال بودهاند و دیر مراجعه کردهاند. دیر مراجعه کردن بیماران کرونا به بیمارستان باعث میشود نتوانیم خیلی در روند معالجه دخالت کنیم. بیمارانی که در بخش ICU بستری میشوند کسانی هستند که درگیری ریه در آنها بسیار شدید است و اکسیژن خونشان به کمتر از 86 درصد رسیده است، و با اکسیژن معمولی سطح اکسیژن بدن آنها بالا نمیآید. زدن ماسک N95 در زمانی که قرار است بیمار را اینتوبه و یا ساکشن کنیم لازم است و در غیر این صورت زدن ماسک جراحی کفایت میکند. شروع زودهنگام درمان کرونا از عوارض آن جلوگیری میکند. هماهنگی و همکاری بین کارکنان و پزشکان در جنگی که بین ما و ویروس کروناست بسیار کمککننده است. علت خیلی از موفقیتهای ما، پایکار بودن مسئولان بیمارستانها بود. دیر مراجعه کردن بیماران کرونایی به بیمارستانها یکی از علتهایی است که باعث شیوع بیشتر این بیماری در جامعه شده است.
آشنایی با واحد تولید محتوای الکترونیکی و مجازی سازی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دراین فیلم با واحد تولید محتوای الکترونیکی و مجازی سازی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران آشنا شوید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهردار تهران همراه سرای عماد را افتتاح کردند
با حضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حناچی شهردار تهران روز پنجشنبه 8 آبان 99 همراه سرای عماد واقع در خیابان نواب- خیابان ارومیه به بهره برداری رسید.
بازتاب جراحی تومور بزرگ از صورت یک نوزاد 6 روزه با همکاری متخصصان بیمارستانهای بهرامی و فارابی در خبر سراسری شبکه 1سیما
گروهی از پزشکان ایرانی در یک جراحی نادر، موفق به برداشتن و تخلیه توموری بزرگ از صورت یک نوزاد شش روزه شدند. این عمل جراحی را که در جهان کم نظیر است، متخصصان بیمارستانهای بهرامی و فارابی، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجام دادند. بخش خبري ساعت 21 چهارشنبه 7 آبان 99 شبکه اول سيما گزارشي را ازاين جراحي تهيه و پخش کرد.
مستند «فرصت های سرآمدی در حوزه تحقیقات و فناوری»
تصمیمات هم راستا با منافع جمعی مهمترین عامل در ایجاد تعلق سازمانی است
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه و دکتر سعید صادقیان معاون پژوهشی مرکز قلب تهران در گفت وگو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران رویکرد مدیریت نوآورانه و فناورانه مرکز قلب در کشور را تشریح کردند. در بخش دوم از گفتگو راهکار ایجاد تعلق خاطرسازمانی در کارکنان یک مجموعه مورد بحث و بررسی و قرار گرفت.
نماهنگ مدافعان سلامت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره ) دانشگاه علوم پزشکی تهران این نماهنگ را به مدافعان سلامت مجتمع و مدافعان سلامت تمام دانشگاهای علوم پزشکی ایران زمین تقدیم می کند. مردمان ایران زمین فداکاری شما عزیزان را فراموش نخواهند کرد.
فرایند کاری آزمایشگاه جامع کرونای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
گزارش عملکرد آزمایشگاه جامع کرونای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و گفت وگوی صمیمانه با همکاران داوطلب این واحد را در این فیلم می بینید.
سلامت باروری زنان (روابط زناشویی، بارداری و زایمان ایمن و سالم) در همه گیری کووید 19
دکتر راضیه معصومی فوق دکتری سکسولوژی و دکتری تخصصی سلامت باروری با توجه به هفته سلامت بانوان ایران (سبا) با شعار سلامت باروری زنان (روابط زناشویی، بارداری و زایمان ایمن و سالم) در همه گیری کووید 19 گفت: سلامت باروری ابعاد مختلفی دارد و طیف آن از دوران بارداری وسیع تر است، دوران بلوغ، جوانی، میانسالی، سالمندی بصورت کلی طیف هایی است که در سلامت باروری قابل بحث هستند. اما مرکزیت و محوریت بحث سلامت باروری، سلامت دوران بارداری است و انتظار داریم که دوران بارداری برای یک زن به صورت خوشایند تجربه شود و در عین حال مادر، فرآیند بارداری و زایمانش و گذر از دوران زن بودن به دوران مادر بودن را خیلی خوب و ایمن با یک زایمان عالی تجربه کند.
زنان و سلامت خانواده در همه گیری کووید 19
دکتر زهره قربانی دکترای روان شناسی و پژوهشگر و مدرس روان شناسی مثبت به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی(سبا) با شعار سلامت خانواده در همه گیری کووید 19گفت: در این روزها که زندگی بسیاری از خانواده های ایرانی تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و تغییر کرده است، شاهد بگومگوها و بحث های بیشتری بین زوجین هستیم. این موضوع دلایل مختلفی دارد که می توان راهکارهای مناسب برای تحکیم رابطه زوجین پیدا کرد.