تامز بست: مزایای پیوند عصب حسی قرنیه و تفاوت آن با عصب بینایی
اولین پیوند عصب حسی قرنیه (Corneal Neurotization) در کشور، آبان 1402 با همکاری متخصصان چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیمارستان فارابی انجام شد. پس از انجام این جراحی سوالی در ذهن برخی از مخاطبان و بیماران ایجاد شد که آیا این جراحی برای ترمیم عصب بینایی انجام می شود؟ انجام دومین جراحی پیوند عصب حسی قرنیه در بیمارستان فارابی بهانه ای شد تا با دکتر سید فرزاد محمدی، فوق تخصص قرنیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تفاوت بین این پیوند و احتمال ترمیم عصب بینایی گفت و گو کنیم.
تامزتاپ: همکاری پروفسور اشکان با جراحان مغز و اعصاب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
پروفسور کیومرث اشکان، عضو هیات علمی بیمارستان کینگز لندن در یک عمل جراحی که با همکاری جراحان مغز و اعصاب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد، در بهبودی دختر 13 ساله مبتلا به دیستونیا که از انواع اختلالات حرکتی مادرزادی بوده و با انقباضات غیرارادی عضلات همراه است، نقش موثری ایفا کرد.
تامز رس: اقدامات ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران در عراق برای برپایی موکب های درمانی
دکتر پروین مجدی نسب مدیر اجرایی ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران از دیدار با دکتر محمد قاسم مسئول عتبه مقدسه عسکریین (علیه السلام) خبر داد و گفت: با توجه به تجربه موفقی که سال گذشته موکب درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سامرا داشت، خوشحال شد و قول داد که امسال حمایت بیشتری خواهند داشت و امکانات بیشتری در راستای خدمت رسانی بهتر به زائرین اربعین به خصوص زائران حرمین عسگریین در اختیار تیم قرار خواهند داد.
تامز جی سی(مراقبت سلامت): حماسه ای از دل سلامت؛ روایت دستاوردهای مرکز بهداشت جنوب تهران
در مناطق جنوبی پایتخت، جایی که نبضِ زندگی با تلاطم نفس میلیون ها انسان می تپد، مرکز بهداشت جنوب تهران همچون دژی استوار، پرچم سلامت را برافراشته و در سنگر صیانت از جانِ مردم، حماسه ای جاودانه می آفریند. این مرکز، با تحت پوشش قرار دادن پنج منطقه شهرداری و بخش آفتاب، پهنهای وسیع از پایتخت را در بر گرفته و با همیاری شبکههای بهداشت و درمان اسلامشهر و شهرری، زیرنظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقشی بیبدیل در ارتقای سلامت جامعه ایفا میکند. در قلب این قلمرو پهناور، مراکز سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مهمی جای گرفتهاند و تردد میلیونی مسافران از سراسر کشور، بر اهمیت و خطیر بودن رسالت این مرکز صحه میگذارد. اما مرکز بهداشت جنوب تهران تنها به ارائه خدمات معمولی بسنده نکرده و با ابتکار و نوآوری، گامهایی بلند در جهت ارتقای سلامت جامعه برداشته است.
تامز جی سی (مراقبت سلامت): معرفی کلینیک درد مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این برنامه از تامز جی سی، دکتر فواد فولادی فلوشیپ فوق تخصص طب درد مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره دردهای مزمن و حاد بیماران مراجعهکننده به کلینیک درد و روشهای تشخیص و درمان آن توضیح می دهد. دکتر فولادی با انواع خدماتی که در کلینیک درد ارایه می شود گفت: خدمات تشخیصی و درمانی دردهای مزمن، سردردها، دردهای مفاصل و ستون فقرات، و دردهای ناشی از سرطان در این کلینیک ارایه و از روش های دارویی و غیرتهاجمی یا کم تهاجمی استفاده می شود. نشانی اینترنتی https://nobat724.tums.ac.ir راه ارتباطی است که بیماران می توانند برای دریافت نوبت کلینیک درد مجتمع بیمارستانی یاس اقدام کنند.
تامز لرن: کارگاه آموزشی مدیریت شهرت و نفوذ علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز لرن به برگزاری کارگاه «مدیریت شهرت و نفوذ علمی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف ارتقای شاخصهای علمی و افزایش نفوذ پژوهشگران در سطح بینالمللی، کارگاهی تخصصی با عنوان "مدیریت شهرت و نفوذ علمی" را در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار کرد. دکتر ترابی گفت: در این کارگاه، مباحثی همچون استراتژیهای جدید انتشار مقالات علمی، نقش ابزارهای هوش مصنوعی در تسریع تولید محتوا و انتشار آن در شبکههای اجتماعی، بهویژه پلتفرم X و اهمیت حضور فعال پژوهشگران در فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی افزود: با توجه به اهمیت روزافزون شاخص آلتریمتریکس در ارزیابی کیفیت و تأثیرگذاری مقالات علمی، امید است برگزاری این گونه کارگاهها بتواند به ارتقای جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح بینالمللی کمک شایانی کند.
تامز لرن: گردهمایی بزرگ مدیران و کارشناسان منابع انسانی در نشست تخصصی کاربردهای هوش مصنوعی در توسعه منابع انسانی
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گردهمایی بزرگ مدیران و کارشناسان منابع انسانی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشرو در کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی است گفت: این نشست فرصتی ارزشمند برای یادگیری، شبکهسازی و بهروز شدن با جدیدترین روندها و نوآوریها در این حوزه فراهم میکنند. دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اعلام خبر حضور دانشگاه در همایش هوش مصنوعی، با اشاره به مدل 5 مرحله ای توسعه هوش مصنوعی بر اساس مدل ارائه شده توسط شرکت Open AIاظهار داشت: «دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از پیشگامان در حوزه هوشمندسازی خدمات بهداشتی و درمانی، به دعوت برگزارکنندگان، در همایش اخیر هوش مصنوعی که در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، شرکت کرد .وی افزود: امیدواریم با تداوم این تلاشها در مجموعه معاونت توسعه و مدیریت منابع، مدیریت نیروی انسانی، مدیریت پرستاری، معاونت درمان و سایر بخشهای مرتبط، شاهد دستاوردهای نوین دیگری در حوزه هوشمندسازی خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه باشیم.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آشنایی با بیماری های غدد؛ از دیابت تا تیروئید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر مهدی ابراهیمی، فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم در برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران شایع ترین بیماری های غدد را بیان کرد و گفت: بیمارانی که از مشکلات هورمونی، متابولیک و سوخت و ساز بدن رنج می برند باید به پزشکان غدد مراجعه داشته باشند و معاینه توده ها و غده هایی که در بدن رشد می کنند مانند پستان، در سطح شکم و یا بافت زیر جلدی در حوزه کاری متخصص غدد قرار نمی گیرد. وی در ادامه افزود: بیماری های دیابت و تیروئید، 2 بیماری هستند که شایعترین مراجعین متخصصان غدد را تشکیل می دهند و امروزه در درمان بیماری های دیابت و تیروئید، انقلاب بزرگی در دنیا صورت گرفته است.
تامز لرن: آزمون ارتقا و گواهینامه دستیاران تخصصی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر حجت شیخ مطهر واحدی معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره آزمون ارتقا و گواهینامه دستیاران تخصصی توضیح داد.
تامز بست: معرفی اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامزبست به معرفی اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر مهدی محبعلی، استاد دانشکده بهداشت و رئیس آزمایشگاه مرجع تشخیص لیشمانیوز، به همراه دکتر عباس استاد تقی زاده، معاون مالی و اداری این دانشکده، از این دستاورد مهم خبر دادند. با راهاندازی این اتاق، مشکلات ناشی از نگهداری پراکنده فریزرها و تجهیزات سرمایشی مرتفع شده و امکان کنترل دقیق دما و رطوبت برای حفظ نمونههای حساس فراهم آمده است. این امر به طور قابل توجهی به افزایش طول عمر نمونهها، کاهش هزینههای نگهداری و بهبود دقت آزمایشها کمک خواهد کرد.