تامز لرن: نگاهی به برگزاری نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری به منظور افزایش توانمندی های علمی و مهارتی 293 کمک پرستار حائز شرایط از تابستان سال 1402 تا بهار 1403 برگزار و در آیین اختتامیه آن در 7 شهریور 1403، از برگزیدگان این دوره قدردانی شد. دکتر کامبیز مرادزاده معاون آموزشی و قائممقام سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور با حضور در استودیو شفا جزییات برگزاری این دوره و مزایای آن را برشمرد.
تامز رس: خدمت رسانی درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام اربعین در کربلا و سامراء
ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اربعین سال 1403 در شهرهای سامرا و کربلا به زائران خدمت رسانی کرد. دکتر مهدی ابراهیمی، دبیر ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه در اینباره توضیح دادند.
گردشگری سلامت
تامز پلاس: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، بزرگترین و به روزترین بیمارستان در خاورمیانه
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، از سال ۱۳۲۰ با حضور برجستهترین پزشکان ایران، همواره پیشرو در عرصه دانش پزشکی کشور بوده است. این مجموعه با وسعتی بالغ بر ۱۱۵ هزار متر مربع و دارا بودن چهار بیمارستان اصلی امام خمینی(ره)، بیمارستان ولیعصر(عج)، انیستیتوکانسر و بیمارستان حضرت مهدی(عج) و چندین مرکز پاراکلینیک بینظیر و مجهز در کشور بزرگترین مرکز درمانی، آموزشی، پژوهشی و فناوری در کشور محسوب میشود.
تامزQ&A: ریسکسنجی سرطان پستان، راه شناسایی افراد پرخطر
در قسمت دوم برنامه تامز Q&A ویژه سرطان پستان، دکتر صدف علیپور، جراح سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر مسیح بهار، متخصص ژنتیک پزشکی، عوامل خطر ابتلا به سرطان پستان و اهمیت مشاوره ژنتیک برای افراد پرخطر را بررسی کردند. در این برنامه، دکتر مسیح بهار با تاکید بر اهمیت شناخت عوامل خطر، بیان کرد: ما افرادی را که نگران ابتلا به سرطان پستان هستند و میخواهند بدانند آیا جزو گروه پرخطر هستند یا خیر، وارد فرایندی به نام ریسکسنجی میکنیم. این فرایند مبتنی بر پرسش و پاسخ است و طی آن اطلاعات کاملی نیز جمعآوری میشود.
تامز AI : هوش مصنوعی کارآمد در توسعه منابع انسانی و موفقیت سازمان
دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز AI سطوح مختلف استفاده از هوش مصنوعی را تشریح کرد. در این برنامه، دکتر ترابی با استناد به گفتههای مدیرعاملOpenAI، پنج سطح کلیدی در کاربرد هوش مصنوعی را معرفی کرد. این پنج سطح شامل «چتباتها»، «استدلالگرها»، «خودکارسازی فرایندها»، «خلاقیت» و «سازمانها» است. دکتر ترابی بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در توسعه منابع انسانی تاکید کرد و آن را بهعنوان یکی از کلیدهای موفقیت سازمان در آینده دانست. این سخنرانی در حاشیه گردهمایی مدیران و کارشناسان منابع انسانی در نشست تخصصی کاربردهای هوش مصنوعی در توسعه منابع انسانی در سالن همایش های صدا وسیما انجام شده است.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: علائم و نحوه شیوع ویروس آبله میمونی (mpox)
در این برنامه دکتر محمدرضا صالحی، متخصص عفونی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ویروس آبله میمون (mpox) توضیح داد و گفت: این بیماری بومی آفریقای مرکزی، در سالهای اخیر به اروپا و برخی کشورهای همسایه همچون پاکستان شیوع یافته است. دکتر صالحی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به آبله میمون در ایران گزارش نشده است افزود: این بیماری ویروسی از طریق تماس مستقیم با فرد مبتلا یا حیوانات آلوده قابل انتقال است و علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی و بثورات پوستی به همراه دارد. دکتر صالحی در ادامه، بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و اجتناب از تماس نزدیک با افراد مشکوک به ابتلا به این بیماری تأکید کرد.
تامز نیوز: بیمارستان روزبه پس از ۸۵ سال صاحب سند تکبرگ شد
دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به اخذ سند تکبرگ برای بیمارستان روزبه شد. این رویداد پس تلاش و پیگیری مستمر، گام مهمی در راستای شفافسازی مالکیت و افزایش اعتبار دانشگاه محسوب میشود. به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسمی که با حضور مدیر کل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و جمعی از مسئولان دانشگاهی و ثبتی استان تهران برگزار شد، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه، با اشاره به اهمیت این دستاورد، اظهار داشت: اخذ سند تکبرگ برای بیمارستانی با قدمت و اهمیت بیمارستان روزبه، گواهی بر تلاشهای مستمر دانشگاه برای حفظ و ارتقای اموال و داراییهای خود است. وی همچنین به تلاشهای مستمر برای مستندسازی حدود 56 هزار متر مربع از املاک دانشگاه اشاره و بر اهمیت این اقدام در افزایش اعتبار و جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی تاکید کرد. در ادامه، محمد کاظم امینی، رئیس اداره املاک و مستغلات دانشگاه نیز، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدمتی 170 ساله، دارای املاک با تنوع بسیار است، مستندسازی املاک را اقدام موثری در رفع چالش های این حوزه دانست.
تامز لرن: برگزاری کارگاه تخصصی فن بیان و سخنوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران
به همت مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی و گروه آموزش ضمن خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه تخصصی با موضوع فن بیان و سخنوری برگزار شد. دکتر علی مظفر، مدرس این کارگاه، با تاکید بر اهمیت این مهارتها برای افرادی که با ارباب رجوع در ارتباط هستند، بیان کرد: تسلط بر فن بیان و سخنوری، نه تنها برای مسئولان و مقامات، بلکه برای همه کارمندان نیز امری ضروری است و میتواند نقش مهمی در موفقیت شغلی و بهبود روابط بینفردی ایفا کند. سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در این خصوص گفت: هدف اصلی برگزاری این دوره، ارتقای سطح مهارتهای ارتباطی کارکنان و ایجاد یک محیط کاری حرفهایتر و پویاتر است. ما امیدواریم با برگزاری چنین کارگاههایی، توانمندسازی کارکنان در حوزههای مختلف ارتباطی، رفتار اداری و سازمانی به طور مستمر ادامه پید ا کند. وی افزود: در صورت موفقیتآمیز بودن این مدل آموزشی، برنامهریزی گستردهتری برای برگزاری دورههای مشابه در آینده خواهیم داشت.
تامزQ&A: بررسی گروه های پرخطر ابتلا به سرطان پستان در گفت وگوی تخصصی دکتر صدف علیپور و دکتر مسیح بهار
در این برنامه از تامز Q&A دکتر صدف علیپور، جراح سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با دکتر مسیح بهار، متخصص ژنتیک پزشکی، ابعاد مختلف بیماری سرطان پستان را بررسی کردند. این پرسش و پاسخ با تمرکز بر گروههای پرخطر ابتلا به این بیماری صورت گرفت. دکتر مسیح بهار با تعریف گروه پرخطر، توضیح داد پر خطر به افرادی اطلاق می شود که نسبت به افراد معمولی جامعه، احتمال بیشتری برای ابتلا به سرطان پستان دارند.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: پلی کیستیک (تنبلی تخمدان)
دکتر زهرا ترکمانی، متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این برنامه از تامز QA، با تأکید بر اهمیت درمان تنبلی تخمدان برای پیشگیری از عوارضی مثل دیابت، مشکلات قلبی-عروقی و ناباروری، بر لزوم تغییر سبک زندگی و پیگیریهای منظم پزشکی تأکید و درمانهای مؤثر از جمله تغییر سبک زندگی، کاهش وزن و کنترل قند خون و چربی را توصیه می کند.