آغاز دوره فلوشیپ فوق تخصصی سکته مغزی در دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ گامی بلند در درمان و پیشگیری از استروک

«سکته مغزی یکی از شایع‌ترین و در عین حال ناتوان‌کننده‌ترین بیماری‌ها در نورولوژی است. خوشبختانه در سال‌های اخیر با پیشرفت‌های علمی، ابزارهای قدرتمندی در زمینه پیشگیری و درمان سکته مغزی حاد در اختیار است که می‌تواند منجر به بازگشت عملکرد بیماران و بهبود چشمگیر علائم شود. اما همه این اقدامات نیازمند آموزش فوق تخصصی و تیم‌های درمانی حرفه‌ای است.» دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد که برای نخستین بار دوره فلوشیپ فوق تخصصی سکته مغزی و بیماری‌های عروق مغزی را در سال ۱۴۰۴ راه‌اندازی می‌کند که گامی مهم در راستای ارتقای دانش تخصصی در حوزه درمان یکی از ناتوان‌کننده‌ترین بیماری‌های مغز و اعصاب است. «با توجه به تغییرات گسترده در شیوه‌های درمانی سکته مغزی طی سال‌های اخیر و ضرورت تصمیم‌گیری‌های لحظه‌ای در فاز حاد بیماری، نیاز به متخصصانی که به صورت متمرکز در این حوزه آموزش دیده‌اند، بیش از پیش احساس می‌شود. به همین دلیل، فلوشیپ سکته مغزی از اهمیت بالایی در ارتقای سطح کیفی درمان برخوردار است.»

 در حال حاضر، این دوره در برخی دانشگاه‌های مادر مانند تبریز و مشهد نیز فعال شده، اما دانشگاه علوم پزشکی تهران با بهره‌گیری از یکی از بزرگ‌ترین Stroke Centers کشور، گام بلندی در تبدیل پایتخت به قطب درمان و آموزش سکته مغزی برداشته است.
مصاحبه دکتر پوریا مشیدی، دکتر محمد رضا قینی، دکتر مژده قبائی، دکتر گلاره بنی هاشمی و دکتر فهیمه وهبی زاد را در این باره ببینید.

 

مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر

تنظیمات قالب