پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: پیشگیری و درمان گرمازدگی در تابستان
دکتر عباس استاد تقی زاده، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشیار سلامت در بلایا و فوریت ها، در برنامه تامز Q&A با اشاره به موضوع گرمازدگی و راهکارهای آن، گفت: علائم شایع گرمازدگی را سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات، تنفس سطحی و تپش قلب است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه، راهکارهایی را برای پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد از جمله اجتناب از فعالیت در فضای باز در ساعات گرم روز، پوشیدن لباسهای روشن و نخی، استفاده از کلاه لبهدار و نوشیدن مایعات به مقدار کافی.
تامز رس: شرایط و نحوه ثبت نام استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اربعین حسینی سال 1403
دکتر مهدی ابراهیمی، دبیر ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تسلیت شهادت اباعبدالله الحسین و یارانش درباره شرایط و نحوه ثبت نام استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اربعین حسینی سال 1403 توضیح داد و گفت: ستاد اربعین دانشگاه درچهار سطح مختلف در این مراسم فعالیت دارد و در خدمت عزیزان دانشگاه در شهرهای سامرا و کربلا در سه بازه 10 روزه هستیم. وی گفت: برای اطلاعات بیشتر می توان با شماره 88984165 تماس بگیرید و یا به صورت حضوری به طبقه دوم ساختمان 43 واقع در خیابان قدس مراجعه کنید.
تامز لرن: گامی بلند در راستای ارتقای نفوذ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، در کارگاه مدیریت شهرت و نفوذ علمی با بیان اهمیت درخشش اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در دنیای مجازی بر اصول مهم زیر تاکید کرد: حضور فعال در شبکههای اجتماعی تکمیل پروفایل افزایش نفوذ علمی دانشگاه وی گفت: با راهاندازی حسابهای توییتر برای اساتید، هویت مجازی جدید و پویایی برای دانشگاه رقم خواهد خورد.
تامز لرن: اولین کارگاه آموزشی گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران
اولین کارگاه آموزشی گامانایف برای اولین بار در کشور 21 و 22 تیر ماه 1403 با حضور اساتید به نام و با تجربه در مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد. در این ویدئو دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسن علی ندائی استاد گروه رادیو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر اجرایی برنامه، توضیحاتی در خصوص این کارگاه بیان می کنند.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: بیماری کبد چرب (پیشگیری و درمان)
دکتر محسن نصیری طوسی فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اهمیت کبد چرب را شیوع بالا در جامعه، بدون علامت بودن و خطرناک بودن برای سایر اعضای بدن عنوان کرد. وی افزود: کبد چرب یک بیماری عفونی، ویروسی، مسری و میکروبی نیست، علامت بالینی و داروی خاصی هم ندارد و با سبک زندگی سالم و تحرک قابل پیشگیری است.
تامز استوری: یادی از بزرگان سفر کرده، استاد فقید دکتر محسن نفیسی عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز استوری به بهانه سومین سالگرد درگذشت استاد فقید دکتر محسن نفیسی تولید شده که در آن اساتید همکار و شاگردان ایشان در گروه های مختلف، درباره ویژگی های اخلاقی این استاد برجسته به عنوان یکی از الگوهای اخلاق و تعهد حرفه ای سخن می گویند. دکتر علیرضا یلدا استاد فقید گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خاطرات خود، از دکتر نفیسی به عنوان فرد معنوی و وارسته یاد کرد. دکتر رمضانعلی شریفیان استاد پیشکسوت گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این برنامه به صداقت، سلامت و عطوفت دکتر نفیسی در برخورد با بیماران اشاره کرد. دکتر عبدالرحمن رستمیان، استاد گروه داخلی نیز با تأکید بر مقام علمی و اخلاقی دکتر نفیسی، ایشان را استادی برجسته و مورد احترام همه دانست. دکتر امیرحسین امامی، استاد گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در این برنامه گفت که بسیاری از سجایا و اخلاقیات والای دکتر نفیسی را بعد از فوت ایشان متوجه شدهاند. دکتر شهریار نفیسی، استاد گروه نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز انگیزه انتخاب رشته پزشکی را روش، منش و کردار استاد نفیسی، عنوان کرد و ایشان را الگوی خود در زندگی دانست.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: تب دنگی علائم، پیشگیری و درمان
دکتر محمدرضا صالحی، رئیس دانشکده پزشکی و دانشیار گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه در خصوص پشه آئدس اظهار داشت: به واسطه پشه آئدس، اگر انسانی مورد گزش قرار بگیرد، پشه آلوده به ویروس خواهد شد و انسان بعدی که مورد گزش قرار می گیرد، مبتلا خواهد شد. این پشه میتواند موجب درد پشت چشم، خستگی، خونریزی از بینی و لک های پوستی شود. دکتر صالحی افزود: متأسفانه، هیچ داروی مشخصی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد. بنابراین، بهترین راهکار، کنترل آب های راکد، پوشیدن لباسهایی با آستین بلند، استفاده از اسپری های دافع حشرات و نصب توری در خانههاست.
تامز نیوز: معرفی دستاورهای سه ساله معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه نیروی انسانی
در برنامه تامز نیوز دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت نقش مراقبان سلامت به عنوان رکن اصلی حوزه بهداشت، اقدامات موثر معاونت بهداشت را در راستای بهبود وضعیت استخدامی و پرداختی همکاران این حوزه تشریح کرد. وی همچنین از الزامی شدن حق محرومیت از مطب پزشکان و دندانپزشکان عمومی حوزه بهداشت که حائز شرایط هستند، خبر داد.
تامز رس: کاهش قابل توجه انگ درونی در افراد مبتلا به HIV در ایران
دکتر سید احمد سید علی نقی، دانشیار اپیدمیولوژی مرکز تحقیقات ایدز ایران، در برنامهای دیگر از تامز رس، یکی دیگر از دستاوردهای مرکز تحقیقات ایدز ایران را تشریح کرد. وی با اشاره به انجام دو طرح تحقیقاتی در سالهای 2010 و 2021، گفت: خوشبختانه در طی این 10 سال، احساس شرم، گناه و حقارت در بین افراد مبتلا به اچ آی وی به طور قابل توجهی کاهش یافته است. دکتر سید علی نقی این موضوع را نشاندهنده اثربخشی فعالیتهای آموزشی انجام شده در سازمانهای مختلف، از جمله مرکز تحقیقات ایدز ایران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، میداند. ایشان همچنین در خصوص یافتههای دومین طرح تحقیقاتی، گفت: یافتههای این تحقیق جامع و استاندارد در سایت شبکه جهانی افراد مبتلا به HIV منتشر شده و به نام کشور عزیزمان ایران ثبت شده است.
تامز استوری: نگاهی گذرا به کتاب روایت پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی تهران
کتاب روایت پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی تهران، روایت دستاوردها و افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالهای 1400 تا 1403 است که به همت مرکز تحقیق و توسعه سیاستهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و روابط عمومی دانشگاه در 484 صفحه منتشر شد.