دکتر آرش جعفریه: در بحران کرونا، کار تیمی را با تمام وجود چشیدیم و حس کردیم
رئیس سابق مجتمع بیمارستانی امیراعلم و رئیس فعلی مجتمع بیمارستانی یاس در گفت وگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران در این آزمون بزرگ خوش درخشید. ما در بیمارستان امیراعلم یک تیم تدارکاتی با مسئولیت دکتر توکلی و دکتر رضایی تشکیل دادیم که از تامین بودجه، خرید، انبار و توزیع کالاها برعهده آنان بود. استاد خرسندی در تامین منابع مالی و جذب خیرین تلاش فراوانی کردند. دستیاران بخش های گوش و حلق و بینی، جراحی، پاتولوژی و رادیولوژی و بیهوشی به یاری دستیاران داخلی شتافتند. نیروهای داوطلب از بیمارستان رازی شیفت های صبح ما را پوشش دادند. جمعیت امام رضایی ها در بیمارستان مستقر شدند و در همه زمینه ها کمک حال ما بودند و باعث تقویت روحیه همکاران شدند. امیراعلم مثل خانه من بوده و هست البته که بیمارستان یاس هم می تواند خانه من باشد. بیمارستان یاس ظرفیت های بسیار زیادی دارد که می تواند به عنوان یک سرمایه ملی ار آن بهره برداری کرد. جذب خیرین نقش موثری در پیشبرد بحران در بیمارستان امیراعلم ایفا کرد.
خاطره خوب «سلطان» نمونه گیری کرونا از دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
جواد سلطانی سوپروایزر آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمائیان که با 6 هزار نمونه گیری کرونا رکورد قابل توجهی دارد در حاشیه گفت وگوی خود در مستند مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در استودیو شفآ و در دیدار با دکتر ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه خاطره خوب خودش را با دکتر کریمی، رئیس دانشگاه تعریف کرد.
دکتر مهرداد احمدی: این حجم از همکاری را در کرونا حتی در بحران هایی مثل زلزله قبلا ندیده بودم
سرپرست مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: واقعا آرامش پرستاران داوطلب بسیار جالب بود. کنار هم بودن همکاران ستاد و محیط باعث آرامش بیشتر شد. حجم کمک های مردمی که به مراکز درمانی رسید بسیار تاثیرگذار بود. اولین نکته در بحران ها تامین وسایل حفاظت فردی است. همه خانواده دانشگاه در بحران ها آمادگی اولیه را داشته باشند تا در این موقع بتوانند مشکلات خانواده خودشان را برطرف کنند. برای مقابله با حوادث باید برای بیماری عفونی نوظهور هم آمادگی داشت. وجود یک بانک اطلاعاتی از نیروی انسانی و تجهیزات هر مرکز در زمان بحران ها بسیار بااهمیت است.
سارا واشقانی: روحیه کار تیمی و از خود گذشتگی و ایثار همکاران، برایم لذت بخش بود
مسئول واحد مدارک پزشکی بیمارستان امیراعلم در گفت و گو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: یکی از دلایلی که باعث شد تا بیش از یک ماه در بخش پذیرش بیماران کرونایی فعالیت کنم، این بود که مراقب پرسنل خودم باشم تا دچار بیماری نشوند و بتوانند در بخش های مختلف خدمات رسانی کنند. ترس اصلی من این بود که به بیماری مبتلا شوم و دیگر نتوانم به مردم خدمت رسانی کنم، چون به کار ما و حضور ما، احتیاج بود. خوبی کرونا این بود که توانستیم خودمان را محک بزنیم و در این جایگاه به مردم کمک کنیم. امیدوارم روحیه خوبی که در همکاران بهداشت و درمان وجود دارد، در بحران های خیلی سخت تر از این هم ادامه پیدا کند. با توجه به امکاناتی که در اختیار داشتیم، سعی کردیم که از خودمان محافظت کنیم تا بتوانیم در خدمت مردم باشیم. حضور و تلاش افراد مختلف در این بحران برای فراهم کردن امکانات، واقعا ستودنی بود. مردم ما بسیار خوب و فداکار هستند و من توانستم این همه خوبی را در این مدت تجربه کنم و از این موضوع بسیار خوشحال هستم.
دکتر شعبان علیزاده: یکی از بحث های مهم و با اهمیت در دوران کرونا، بحث ایمنی زیستی کارکنان بود
دکتر شعبان علیزاده سرپرست اداره امور آزمایشگاه های تشخیص طبی معاونت درمان دانشگاه در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: ما در حوزه ای که مشغول خدمت هستیم در حدود 225 آزمایشگاه داریم که از این تعداد حدود 30 مورد آزمایشگاه بیمارستانی و حدود 35 مورد درمانگاه و کلینیک و بقیه به صورت آزمایشگاه های خصوصی هستند که به صورت مستمر با این آزمایشگاه ها هم به عنوان نقش نظارتی و هم به عنوان بازوی مشورتی و آموزشی در تعامل هستیم. تست ها و یا آزمایش هایی که برای بحث کووید 19 انجام می شد، در قالب پروتکل های درمان و پیشگیری کشوری بود که به صورت منظم به روزرسانی و ابلاغ می شد. در حوزه ی علوم پزشکی تهران، اولین آزمایشگاهی که این بیماری را به صورت رسمی گزارش کرد، دانشکده بهداشت بود. تشخیص مولکولی به لحاظ زیرساخت به فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و استانداردسازی نیاز دارد. ما تلاش می کنیم یک ساختار مجازی خیلی منسجمی در حوزه آزمایشگاه تشکیل بدهیم تا بتوانیم، ارتباط خیلی نزدیک و تعامل خوبی با آزمایشگاه ها داشته باشیم.
ثبت خاطرات کرونایی کادر درمان بخش عفونی مردان مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران - قسمت ششم
بخش ششم خاطرات کادر درمانی بخش عفونی مردان مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام مبارزه با بیماری کرونا را در این فیلم می بینید.
بازدید دکتر محمد نهاوندیان از پروژه بزرگ مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاون اقتصادی رئیس جمهور روز پنجشنبه نهم مرداد 99 از ساختمان مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دیدن کرد. دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر اعتمادیان مدیرعامل موسسه محب سلامت مهدی و دکتر علی جعفریان عضو هیئت مدیره این موسسه دکتر نهاوندیان را همراهی کردند.
دکتر محمد افضلی مقدم: طب اورژانس با بحران عجین است؛ آمادگی و هوشیاری از مشخصه های افرادی است که در این رشته فعالیت می کنند
سرپرست اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در گفت وگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: با کمک رییس مجتمع و دیگر همکاران توانستیم ایده های خود را پیاده سازی کنیم. الگوریتمی طراحی و ورودی بیماران واگیر تنفسی را از بیماران عادی جدا کردیم. تمهیدات ایمن سازی بخش ها به طور مداوم انجام شد. با کمک از اساتید سایر بخش هایی که درگیری کمتری داشتند، وبینارهای در سطح ملی برگزار و تلاش کردیم تا تجربیات خود را در اختیار سایر مراکز درمانی بگذاریم. در حال حاضر نیز وبینارهایی در سطح بین المللی در حال برگزاری است که مکان آن در دانشگاه بوده و اساتید ما تجربیات خود را در آن منتقل می کنند. تیم درمان باید خود را با انواع بحران سازگار کند و پاسخگوی بیماران باشد، همچنین باید فضاهای فیزیکی از پیش طراحی شده ای برای این کار در نظر گرفته شود. از کمک های مردمی و خیرین با عنوان حماسه می توان یاد کرد که تداعی کننده سال های دفاع مقدس بود. از تک تک اعضا تیم اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تشکر می کنم. باید به سمتی برویم تا زندگی با کرونا را یاد بگیریم.
خاطرات کرونایی کادر درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران - قسمت پنجم
بخش پنجم خاطرات کادر درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام مبارزه با بیماری کرونا را در این فیلم می بینید.
معرفی درمانگاه قلب بیمارستان سینا
دکتر عباس سلیمانی، رئیس بخش قلب بیمارستان سینا، در مصاحبه ای ویدئویی درمانگاه قلب این مرکز را معرفی کرد.