مهرداد ماه وش: یکی از نکات مثبت در بیماری کرونا، عملکرد تیمی افراد برای مقابله با بیماری بود
مدیر مجتمع بیمارستانی امیر اعلم در گفت و گو با مستندسازان مسیر نمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: کرونا قلب های گروه های مختلف مردم را به هم نزدیک کرد و همدلی ها زیاد و فاصله ها کم شد. ما در همان روزهای اول بخش های داخلی و جراحی را تخلیه کردیم و برای بیماران کرونایی آماده کردیم و در حدود 100 تخت به این موضوع اختصاص دادیم. یکی از نکات جالب توجه در این بحران حضور تمام اساتید به صورت خود جوش در میدان بود. رویکرد ما در برابر خیرین باید شفاف باشد چون خیرین تمام کارهایشان را با حساب و کتاب انجام می دهند. گروه های مردمی و جهادی خیلی به ما کمک کردند و حضور آنها قوت قلبی برای ما بود.
دکتر خورشید وسکوئی: همچنان به حمایت نیروهای جهادی نیاز داریم
مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و هماهنگ کننده فعالیت جهادگران سلامت در دانشگاه با بیان اینکه ما نمی دانیم کرونا چه زمانی کنترل می شود گفت: طیف گسترده ای از جهادگران باید وارد میدان شوند. توان ما بیشتر از کروناست و مطمئنم می توانیم بر آن غلبه کنیم.
بازدید معاون وزیر بهداشت از اورژانس و بخش های بستری و مراقبت های ویژه اختصاصی بیماران کرونایی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
دکتر ایرج حریرچی از اورژانس بیماری های حاد تنفسی، بخش بستری و مراقبت های ویژه اختصاصی بیماران کرونایی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد ودر جریان چگونگی مدیریت این بیماران و همچنین روند درمان آنها قرار گرفت. مجتمع بیمارستانی امام خمینی برای بیماران کرونا بخش و ICU جداگانه ای ختصاص داده است.
قسمت اول: کرونا و جنگ تحمیلی
دکتر کریمی: مدل برخورد من در بحران کرونا همانند مدلی بود که در دوران دفاع مقدس داشتم
رئیس دانشگاه در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید ۱۹ در دانشگاه گفت: در بحران کرونا کاملا احساس ما این بود که به ۳۸ سال قبل برگشتیم و به سرعت تمام صحنههای جنگ بازتولید شدند. همه بیمارستانهای اصلی دانشگاه در کرونا و مراکز بهداشتی درمانی ۱۶ساعته را بازدید کردم و برایم عجیب بود که در همه این بازدیدها خاطرات دفاع مقدس به یادم میآمد. فرهنگ مذهبی و شیعی ما باعث می شود که نگاه افراد در حوادث و بحرانها نگاه وظیفهای نباشد. در عملیات کربلای 10 بیشتر از اینکه نگران خودمان باشیم نگران خانواده هایمان بودیم که در زیر بمباران شهرها قرار داشتند. در بحران کرونا خانوادههای افراد هم در خطر بودند. کرونا گوشه ای از قدرت خداوند است که نشان داد بشر هنوز چیزی نمیداند. در زمان جنگ چندین بار تا نزدیکی مرگ رفتم و در کرونا هم تا سرحد مرگ رفتم. صلاح بوده که من تا امروز دوام بیاورم تا ببینیم تا آخرش چه کاری میتوانم بکنم. رنج مردم ما را هم رنج میدهد وقتی به بیماران کمک میکنیم خودمان هم در درون آسیب می بینیم.
نحوه صحیح استفاده از ماسک های جراحی و غیر جراحی در کادر درمان
دکتر اسماعیل محمدنژاد سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع بیمارستان امام خمینی در این ویدیو نحوه صحیح استفاده از ماسک های جراحی و غیر جراحی را برای کادر درمانی که در بخش های کووید و غیر کوویدی در حال انجام خدمت هستند را توضیح می دهد. با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا استفاده از ماسک یکی از مهمترین عوامل جلوگیری از انتشار عفونت کووید ۱۹ است.
دکتر پویا پاینده مهر: از جنگجویان خط مقدمی به نام طب اورژانس نباید غافل شد
رئیس اورژانس بیمارستان سینا در گفت و گو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: کمیته بحران بیمارستان سینا با داشتن نمایندگانی از تمامی واحدها همانند یک شورای موفق عمل کرد. بیمارستان سینا به دلیل نزدیک بودن به مراکز مهم سیاسی و وجود جمعیت زیاد در محدوده بازار یکی از استراتژیک ترین بیمارستان های تهران محسوب می شود. رئیس بیمارستان، هر روز در جلسه های کمیته بحران شرکت داشتند و به بررسی مشکلات گروه های درگیر در بحران می پرداخت. هرکسی در جایگاه خودش بهترین عملکرد را داشت. ایمنی کادر درمان برای ما در اولویت بود. کادر درمان هر تعداد تجهیزات می خواستند در اختیارشان قرار می دادیم.
سریال خاطرات کرونایی از کادر درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به منظور ثبت خاطرات کادر درمان در حال ساخت سریال است که اولین قسمت این سریال کوتاه را در این فیلم مشاهده می کنید.
دکتر علیرضا دلاوری: کسانی که با رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی کرونا باعث افزایش بیماران میشوند باید پاسخگو باشند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری زنده با شبکه خبر سيما در سالن شورای حکیم ستاد مرکزی دانشگاه مشارکت مردم را در کنترل کرونا خواستار شد و گفت: همان طور که در اسفند و فروردین با پویش «در خانه میمانیم» به کنترل بیماری کمک کردید الان باید با پیوستن به پویش «من ماسک میزنم» از شیوع بیشتر کرونا پیشگیری کنيد.
دکتر سید فرشاد علامه: تعداد تختهای بیمارستانی محدود است؛ مردم دستور العملهای بهداشتی کرونا را رعایت کنند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری زنده با شبکه خبر سيما در سالن شورای حکیم ستاد مرکزی دانشگاه با اشاره به افزایش بیماران مبتلا به کرونا در دو هفته گذشته از مردم خواست دستورالعملهای فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک، شرکت نکردن در تجمع غیرضرور و مراجعه به مراکز بهداشتی در صورت بروز علائم را جدی بگيرند.
سوریا بابایی: با تفکر و برنامه ریزی دقیق می توان در بحران های آینده به بهترین شکل ممکن عمل کرد
مدیر امور پرستاری بیمارستان سینا در گفت و گو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: یکی از موفقیت های بیمارستان سینا درگیری تمامی گروه ها از جمله بهداشت، خدمات، تاسیسات و غیره در کمیته های بحران کووید 19 بود. تلاش های کارکنان آزمایشگاه، رادیولوژی و سیتی اسکن در تشخیص و کمک به درمان کوويد 19 را نباید نادیده گرفت. یکی از مباحث مهم در هدایت و کمک به همکاران در مسیر بحران کوويد 19 روانپزشکی و روانشناسی بود. گفتگو با پرستارانی که قصد ترک خدمت داشتند، درک شرایط آنان و دادن احساس امنیت از جمله اموری بود که دایم با آن سرو کار داشتم. آموزش ها در بیمارستان سینا به صورت روزانه انجام می گرفت. از کمک های خیرین به بیمارستان سینا نباید غافل شد. تجربه نقش بسیار مهمی در پیشبرد مدیریت کووید 19 داشت. به عنوان یک مسئول خدا را شاکرم که در مسیر پیشبرد این بحران با انسان های رئوف و فداکاری همکار بودم.