لیست اخبار صفحه :16
تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

در راستای تاکید سازمان بهداشت جهانی بر تربیت افراد متخصص در زمینه رسیدگی به موارد اورژانسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران شاهد گام مهمی در این زمینه بود. رشته پرستاری اورژانس در سال 1400 در این دانشگاه راه‌اندازی شد و «جبار ویسی» به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی‌ارشد این رشته، با همکاری استاد مشاور علمی دکتر زهرا عباسی دولت آبادی توانست با موفقیت از پایان‌نامه خود با موضوع «بررسی تأثیر برنامه توانمندسازی امدادرسانی بر مهارت‌های کولبران در مواجه با حوادث شغلی» دفاع کند. دکتر مرجان دلخوش، عضو هیئت علمی گروه پرستاری اورژانس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، در این خصوص گفت: رشته پرستاری اورژانس با هدف تربیت پرستارانی متخصص در زمینه ارائه مراقبت‌های فوری و حیاتی به بیماران اورژانسی راه‌اندازی شده است. این پرستاران نقش کلیدی در نجات جان بیماران و ارتقای کیفیت مراقبت‌های اورژانس ایفا می‌کنند. در این برنامه جزئیات بیشتری از نقش دانش آموختگان رشته پرستاری اورژانس و اقدامات جبار ویسی در زمینه آموزش کولبران را خواهید دید.

تامز لایف: زنگ نشاط و سلامت به مناسبت هفته سلامت  1403 در دانشگاه علوم پزشکی تهران نواخته شد

تامز لایف: زنگ نشاط و سلامت به مناسبت هفته سلامت 1403 در دانشگاه علوم پزشکی تهران نواخته شد

زنگ نشاط و سلامت، به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت 1403 و با هدف افزایش نشاط و تحرک کارکنان، چهارشنبه 29 فرودین 1403 در بوستان لاله به صدا درآمد. این برنامه به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این برنامه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه از برگزاری دومین همایش پیاده روی جامعه ورزشی در روز سه شنبه 4 اردیبهشت به مناسبت هفته سلامت خبر داد. امیر شایگان مدیر تربیت بدنی دانشگاه درخصوص برنامه های زنگ نشاط و سلامت و همچنین آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران، در خصوص فواید ورزش و تغذیه سالم در محیط کار توضیح دادند. سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش کارکنان دانشگاه، نیز زنگ نشاط و سلامت را در ارتقا روحیه و افزایش انگیزه کارکنان موثر دانست و بر اهمیت توجه به سلامت و تندرستی در محیط کار تاکید کرد.

تامز رس: بازگشت به زندگی پس از تروما با تدوین دستورالعمل نوین توانبخشی شناختی مغزی عصبی

تامز رس: بازگشت به زندگی پس از تروما با تدوین دستورالعمل نوین توانبخشی شناختی مغزی عصبی

تیمی از متخصصان برجسته در رشته‌های مختلف پزشکی، از جمله طب اورژانس و طب عمومی، گردهم آمدند تا گام مهمی در جهت بهبود وضعیت بیماران مبتلا به تروما بردارند. این گروه با بررسی دقیق راهنماهای موجود در زمینه اثرات تروما بر توانایی‌های شناختی و مغزی، دستورالعمل نوینی برای توانبخشی این بیماران تدوین کردند. هدف از این دستورالعمل‌، تسریع روند بازگشت بیماران به زندگی عادی و افزایش کیفیت زندگی آنها پس از تجربه یک رویداد آسیب‌زا است. در این برنامه از تامز رس، دکتر وفا رحیمی موقر، متخصص جراحی مغز و اعصاب مرکز تحقیقات تروما دانشگاه علوم پزشکی تهران، در توضیح این دستاورد می‌گوید.

تامز برند: ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی های بین المللی

تامز برند: ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی های بین المللی

دکتر محمدحسین نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به پیشرفت و توسعه دانشگاه در عرصه بین الملل گفت: براساس رتبه بندی های معتبر جهانی مانند رتبه بندی تایمز، شانگهای و کیواس دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به سال های قبل در حوزه علوم پزشکی و بهداشت پیشرفت کرده است.

تامز اج: درمان زخم پای دیابتی با استفاده از امواج اولتراسوند در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز اج: درمان زخم پای دیابتی با استفاده از امواج اولتراسوند در دانشگاه علوم پزشکی تهران

یکی از درمان های زخم پای دیابتی برداشتن بافت مرده از طریق روش های جراحی (دبریدمان) است که در این روش ممکن است بافت سالم آسیب ببیند. اما با استفاده از روش درمانی جدید و امواج اولتراسوند به بافت سالم زخم که در حال بهبودی است آسیبی نمی رسد و فقط بافت مرده برداشته می شود. در این خصوص دکتر محمدرضا مهاجری تهرانی استاد غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه توضیح می دهد:

تامز رس:  تدوین راهنمای درمان و کاهش آسیب اختلالات مصرف مواد

تامز رس: تدوین راهنمای درمان و کاهش آسیب اختلالات مصرف مواد

در این برنامه از تامز رس، دکتر علی رضا نوروزی، عضو هیئت علمی گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره درخواست وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با مواد مخدر به مرکز مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر ارائه راهکار مناسب در درمان کودکان و نوجوانان دارای اختلالات مصرف مواد افیونی گفت: بدین منظور با همکاری اساتید فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوانان، راهنمای درمان و کاهش آسیب اختلالات مصرف مواد افیونی تدوین شد و به صورت پایلوت درحال اجراست. وی موضوع طرح دوم را بازبینی راهنمای کاهش آسیب و درمان جایگزین اپیوئیدی کشور افغانستان عنوان کرد و افزود: از دفتر مقابله با جرم و مواد سازمان ملل کشور افغانستان در خواستی برای بازبینی راهنماها به مرکز مطالعه اعتیاد ارائه شد به این منظور کارگاه هایی برگزار و راهنماها مورد بازبینی و تایید وزارت بهداشت افغانستان قرار گرفت و اکنون در کشور افغانستان مورد استفاده قرار می گیرد.

 تامز لایف: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه های 1403 خود را اعلام کردند( قسمت دوم)
دیدار بهاری

تامز لایف: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه های 1403 خود را اعلام کردند( قسمت دوم)

این برنامه از تامز لایف به اهم برنامه های بیمارستان های دانشگاه در سال 1403 اختصاص دارد. در دیدار بهاری خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه تاریخ علوم پزشکی، دکتر رضا شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان، دکتر یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی، دکتر حسن توکلی رئیس بیمارستان امیراعلم، دکتر حسن اینانلو، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس، دکتر احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان شریعتی مهمترین برنامه های حوزه فعالیت خود را در سال 1403 بیان کردند.

 تامز لایف: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه های 1403 خود را اعلام کردند( قسمت اول)
دیدار بهاری

تامز لایف: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه های 1403 خود را اعلام کردند( قسمت اول)

این برنامه از تامز لایف به اهم برنامه های دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1403 اختصاص دارد. در دیدار بهاری خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه تاریخ علوم پزشکی، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه و مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، دکتر اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر علی اکبر ساری، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر محمدرضا صالحی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی، دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر روجا رحیمی رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دکتر نفیسه صادقی رئیس پردیس بین الملل دانشکده داروسازی مهمترین برنامه های حوزه خود را در سال 1403 بیان کردند.

 تامز بست 22: بازسازی و فعالیت مجدد دستگاه اولتراسانتریفوژ در آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز بست 22: بازسازی و فعالیت مجدد دستگاه اولتراسانتریفوژ در آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران

دستگاه اولتراسانتریفوژ آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران که نقش حیاتی در تحقیقات و فناوری دارد، نزدیک به 8 سال به علت خرابی موتور دستگاه از کار افتاده بود و با وجود تلاشها و پیگیریهای انجام شده به دلیل تحریم، نبود گارانتی در تامین قطعات دستگاه و اعلام هزینه های گزاف دلاری برای تامین قطعات از طرف شرکتهای متفرقه خارجی، همچنین نبود دسترسی به نیروهای متخصص، طی این سالها بدون استفاده شده بود. باوجود تقاضای بسیار محققان و دانشجویان در استفاده از این دستگاه، در شهریور 1402 شرکت "کیمیا رهاورد" به عنوان یکی از شرکت های مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران مستقر در دانشکده فناوری های نوین پزشکی، بازسازی این دستگاه را برعهده گرفت. دکتر مریم فرهمندفر عضو هیئت مدیره شرکت کمیار رهاورد در این خصوص توضیح می دهد.

تامز Q&A : بیماری صرع چیست؟

تامز Q&A : بیماری صرع چیست؟

صرع، گروهی از اختلالات مرتبط در سیستم الکتریکی مغز است و مشخصه‌ آن تمایل به ایجاد حملات مکرر است. حملات باعث تغییر در حرکت، رفتار، احساس یا آگاهی از جمله از دست دادن هوشیاری یا تشنج می‌شوند که در اکثر افراد از چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌کشد. حملات ممکن است در کودکان و بزرگسالان رخ دهد. دکتر رضا شروین بدو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان درخصوص این بیماری و روش درمان آن توضیح می دهد.

تنظیمات قالب