«تحریک الکتریکی و مغناطیسی فراجمجمهای برای درمان اعتیاد» مورد پژوهش قرار گرفت
هدف اصلی «تحریک الکتریکی و مغناطیسی فراجمجمهای برای درمان اعتیاد» گردآوری متخصصان این حوزه به صورت یک جامعه به همراه راهنمایی برای عملکرد هرچه بهتر در زمینه استفاده از روشهای غیرتهاجمی تحریک مغزی در درمان اعتیاد است.
دکتر علی اکبری ساری: به شایعات نگران کننده درباره بیماری نوپدید کرونا پاسخ دادیم(بخش دوم)
رئیس دانشکده بهداشت گفت: یکی از کارهای مهم انجام شده ساخت و تولید کیت های سرولوژی اندازه گیری آنتی بادی کرونا با کمک اساتید دانشکده بهداشت بود. * دانشکده بهداشت در ساخت کیت های تشخیصی PCR به صورت جدی ورود کرد. این کیت ها در ابتدا خیلی کم و محدود بود. * کار دیگر ما کمک به سیاستگذاران نظام برای تصمیم گیری بود. اساتید زیادی از دانشکده بهداشت در کمیته های ملی کرونا حضور فعال داشتند. * نقش مشاوره ای دانشکده بهداشت نقش مهم و پررنگی بوده است. در حیطه پژوهش ما 15 طرح تحقیقاتی مورد نیاز در مورد کرونا مصوب کردیم که خیلی از این طرح ها با وجود گذشت دو ماه از شیوع این بیماری در کشور تمام و مقاله آن چاپ شده است.
نشست آنلاین مطبوعاتی سازمان بهداشت جهانی با موضوع کرونا - 19 اردیبهشت99
معاون آموزشی دانشگاه از چهلمین سال اعلام رسمی ریشه کن شدن بیماری آبله در سراسر جهان خبر داد.
بزرگداشت روز ماما در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
با حضور دکتر خسرو صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر علامه معاون درمان و سیمین رنجبران مدیر پرستاری از ماماهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی در عرصه مبارزه با کرونا تقدیر شد.
مصاحبه با دکتر افضلی مقدم رئیس اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
گفت وگو با دکتر افضلی مقدم رئیس اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی را با موضوع چگونگی روند پذیرش بیماران اورژانسی و ترومایی در اورژانس مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره) در این فیلم می بینید.
دکتر علی اکبری ساری: اولین نمونه ویروس کرونا در ایران در آزمایشگاه ویروس شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تشخیص داده شد( بخش اول)
رئیس دانشکده بهداشت گفت: 29 بهمن 98 اولین نمونه کرونا را تشخیص دادیم و پس از چند ساعت وزارت بهداشت آن را تایید و به کل جامعه اطلاع رسانی کرد. ما از روز اول درگیر تشخیص کرونا شدیم؛ روزانه 300 تا 500 نمونه مشکوک دریافت می کنیم. در مدتی کوتاه به صورت جهادی ظرفیت آزمایشگاه را بالا بردیم. توان و مهارت اساتید، هیئت علمی و کارکنان و زیرساخت ها و تجربیات چند دهه ای ما دست به دست هم داد تا از این بحران، فرصت سازی کنیم.
اولین پیوند قلب سال 99 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
اولین پپوند قلب سال جدید روز یکشنبه 14 اردیبهشت 99 با موفقیت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) انجام شد و حال عمومی بیمار خوب است.
دکتر جمالی مقدم: مردم باید با رعایت احتیاط استاندارد و با وجود کرونا به زندگی عادی برگردند
متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: درست است که کووید 19 سیر نزولی گرفته اما یک پاندمی است که حالا حالا مهمان ماست. * مردم ایران کمر ویروس را شکسته اند؛ احتیاط شرط عقل است اما نه اینکه بیش از حد باشد. *رعایت احتیاط استاندارد بهترین راه جلوگیری از کووید 19 است.
الهه خالو نظری: خدمت رسانی به مادران باردار را از همان شروع کرونا به صورت ویژه آغاز کردیم
الهه خالو نظری کارشناس مسئول مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای مدیریت کووید 19 گفت: از همان شروع پیدایش کرونا که اوایل اسفند ماه بود وزارتخانه یک جلسه توجیهی برای سه دانشگاه علوم پزشکی تهران،علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مدیر گروه زنان و مدیریت ستاد هدایت و مسئولان مامایی و مدیران تعالی- بالینی سه دانشگاه تشکیل داد.
نشست آنلاین مطبوعاتی سازمان بهداشت جهانی 14اردیبهشت99
معاون آموزشی دانشگاه از ادامه داشتن کرونا تا 3 سال آینده خبر داد و همچنین اهم مطالب جلسه سازمان بهداشت جهانی را ارائه کرد.