جوانی جمعیت
فرزند بیشتر زندگی شادتر و موفقتری را به همراه میآورد
مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول بهداشت حرفهای مرکز بهداشت جنوب تهران، به چالشهای کاهش جمعیت و پیری جمعیت در کشور اشاره کرد و بر اهمیت فرزندآوری تأکید کرد. وی گفت: حضور فرزند در خانواده نه تنها روابط اجتماعی درون خانواده را تقویت میکند، بلکه این روابط به جامعه نیز منتقل میشود. کاهش تعداد کودکان در خانوادهها سبب شده که مشاهده یک کودک کوچک در مکانهای عمومی جلب توجه کند. مهندس میر اسماعیلی همچنین افزود: برخی تصور میکنند که داشتن فرزند کمتر به معنای زندگی بهتر است، اما در بسیاری از موارد، فرزند بیشتر زندگی شادتر و موفقتری را به همراه میآورد. فرزندان در کنار یکدیگر بهتر تربیت میشوند و تک فرزندی مشکلات خاص خود را دارد. وی با اشاره به باورهای نادرست فرهنگی افزود: تعدادی از خانواده ها فکر میکنند اگر وضعیت اقتصادی خوبی داشته باشند، باید فقط یک فرزند داشته باشند. اما موفقیت در تربیت فرزند به محیط و شرایط مناسب وابسته است، نه صرفاً تعداد فرزندان.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس میر اسماعیلی تأکید کرد که تغییر نگاه به فرزندآوری ضروری است در حالی که برخی خانوادهها در شرایط اقتصادی پایین با داشتن چند فرزند موفق به تربیت درست آنها میشوند، دیگرانی با وضعیت اقتصادی خوب و تنها یک فرزند، در تربیت فرزندشان با مشکلاتی مواجه میشوند.
در نهایت، وی خاطرنشان کرد: موفقیت در زندگی، همانند موفقیت در کنکور، نیازمند تلاش، صبر و توکل به خداوند است. باید با تغییر باورها و تقویت فرهنگ صحیح فرزندآوری، به آیندهای پایدار و موفق برای نسلهای آینده کمک کنیم.
ارسال به دوستان