• تاریخ انتشار : 1402/11/15 - 15:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 340
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران و روسای دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها باحضور فرماندار تهران

دکتر قناعتی: تلاش می‌کنیم باوجود همه محدودیت‌ها، تحولاتی را در عرصه‌های مختلف رقم بزنیم

دکتر قناعتی در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با روسای دانشکده ها و بیمارستان‌ها که با موضوع انتخابات و امنیت سفرهای خارجی اعضای هیئت علمی برگزار شد، گفت: تلاش می‌کنیم باوجود همه محدودیت‌ها، تحولاتی را در عرصه‌های مختلف رقم بزنیم.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت موضوع جلسه گفت: بخشی از فعالیت اعضای هیئت علمی، سفرهای مطالعاتی خارج از کشور است که ضروری است آموزش‌های لازم در اختیار همکاران قرار بگیرد.
دکتر قناعتی با مقایسه ‌پیشرفت‌های نظام سلامت کشور با دیگر کشورها گفت:  میزان انتظار بیمار در انگلستان تا ویزیت در اورژانس حدود ۷ تا ۹ ساعت است که این مدت زمان در بیمارستان‌های دانشگاه بسیار کمتر است.
دکتر قناعتی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارایه خدمت به مناطق محروم تهران گفت: باوجود مدت زمان کمی که از راه اندازی بیمارستان کودکان حکیم در جنوب تهران می گذرد ظرفیت پذیرش این بیمارستان به بیش از ۱۰۰ درصد رسیده است که این نشان دهنده نیاز مردم این منطقه به خدمات بهداشتی و درمانی و توجه به این نیاز در برنامه ریزی‌های آینده است.
رئیس دانشگاه،  از اتمام ساخت بیمارستان امام خمینی اسلامشهر تا خردادماه ۱۴۰۳ خبرداد و گفت: بیمارستانی که مراحل ساخت آن حدود ۱۸ سال متوقف شده بود خردادماه آماده بهره‌برداری می‌شود. باتوجه به جمعیت حدود ۸۰۰ هزارنفری اسلامشهر وجود ۱۲۰ تخت دولتی پاسخگوی نیاز این منطقه نیست و لازم است توجه ویژه‌ای به این مناطق شود. مهمترین مشکل برای راه اندازی این بیمارستان مسئله نیروی انسانی شامل پرستار و پزشک است.
دکتر قناعتی بااشاره به اقدامات گسترده معاونت بهداشت در مناطق محروم تحت پوشش دانشگاه گفت: باوجود کمبودهایی که در ساختار نیروی انسانی و امکان استیجاری مراکز جامع سلامت وجود دارد معاونت بهداشت با کمک خیرین تحولات بزرگی را رقم زده‌‌اند و در حال حاضر ۲۵ مرکز جامع سلامت درحال ساخت است که براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته،  باید به ۸۰ مرکز برسد که بتواند نیاز مردم منطقه را تامین کند.
دکتر قناعتی در معرفی تحولات دانشگاه در این دوره مدیریتی گفت: در این مدت کارهای بزرگی در دانشگاه انجام شده که از آن جمله می‌توان به راه اندازی دانشگاه سبطین به عنوان بزرگترین پروژه آموزش بین‌الملل کشور اشاره کرد.
دکتر قناعتی راه اندازی دانشگاه سبطین را از افتخارات کشور دانست و گفت: درحال حاضر در زمینه بسیاری از پروژه‌ها از جمله هوش مصنوعی در سلامت و راه‌اندازی مدل‌های مدیریتی در سلامت در عراق فعالیت داریم که این آبرویی برای کشور است.
رئیس دانشگاه تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته و فراورده‌های دارویی مورد نیاز کشور را از دیگر افتخارات دانشگاه برشمرد و گفت: در این مدت ۱۸۰ داروی جدید  ساخته و به فارماکوپه کشور اضافه شده است.
دکتر قناعتی مدیران دانشگاه را جزو بهترین‌ها دانست و گفت: مدیران دانشگاه از بین افراد دانشمندی که رویکرد خدمت به مردم دارند انتخاب شدند و تلاش می‌کنیم باوجود همه محدودیت‌ها، تحولاتی را در عرصه‌های مختلف رقم بزنیم.
رئیس دانشگاه‌ با اشاره به مطالبه دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر گفت: مبنای بودجه دانشگاه عمدتا از درآمد اختصاصی است این درحالی است که مطالبه دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر حدود ۲ هزار میلیارد تومان است  که این مبلغ در عملکرد دانشگاه تاثیر می‌گذارد.
رئیس دانشگاه حمایت‌ فرماندار را از مجموعه فعالیت‌های دانشگاه خواستار شد و افزود: ۵۰ درصد تخت‌های بیمارستانی تهران به دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد این درحالی است که حدود ۷۰ درصد مراجعه کنندگان این بیمارستان‌ها از شهرستان‌ها هستند که لازم است برای اقامت همراهان آنها همراه سرا ساخته شود.

پیشرفت های ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود همه محدودیت ها
در ادامه دکتر احمد قیومی فرماندار تهران با بیان اینکه 50 درصد تخت های بیمارستانی تهران به دلیل آموزش های تخصصی خاص، متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از برترین های کشور و بیمارستان های این دانشگاه محل رجوع مردم نیازمند است.
دکتر قیومی با اشاره به سرعت پیشرفت کشور پس از انقلاب اسلامی، دستاوردهای حوزه سلامت را پیش و پس از انقلاب مقایسه کرد و گفت: به همت دانشگاه های علوم پزشکی پیشرفت های گسترده ای در حوزه سلامت حاصل شده که پیش از این قابل تصور نبود و لازم است این دستاوردها برای نسل جوان تببین شود.
فرماندار تهران، پیشرفت های دانشگاه علوم پزشکی تهران را باوجود همه محدودیت ها ارزشمند دانست و گفت: از زحمات شما که محدودیت ها باعث نشد از کار بایستید و گام به گام حرکت کردید تا  به مردم کشور خدمت کنید تشکر می کنم.
دکتر قیومی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات فرمانداری در تسهیل فرایند انتخابات اشاره کرد و گفت: بسیاری از اقدامات برای نخستین بار در طول تاریخ انتخابات کشور صورت گرفته است.
پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی در طول این 45 سال باوجود همه فشارها و سختی ها باقی مانده و این نشان دهنده اراده خداوند بر این سرزمین است.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 258604
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر