• تاریخ انتشار : 1401/10/04 - 06:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 835
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

 نشست شورای پژوهشی موسسه ملی تحقیقات سلامت

دکتر قناعتی: شورای سیاست گذاری و دیده بانی نظام سلامت در وزارت بهداشت احیا شود

رئیس دانشگاه، در نشست شورای پژوهشی موسسه ملی تحقیقات سلامت، بر احیای شورای سیاست گذاری و دیده بانی به منظور یکپارچه سازی موسسات تحقیقاتی نظام سلامت و هزینه اثربخش فعالیت ها تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 3 دی 1401 شورای پژوهشی موسسه ملی تحقیقات سلامت، آخرین نسخه تقویم پیمایش های ملی سال 1405-1401 و همچنین طرح تقویت ظرفیت های ملی به منظور نهادینه سازی تولید و تجرمان دانش در سیاستگذاری آگاه از شواهد بررسی شد.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر بررسی هزینه اثربخشی پیمایش های حوزه سلامت گفت: موسسه ملی تحقیقات سلامت، باید پیمایش های مناسب را انجام دهد و فعالیت های نظام سلامت را ارزیابی کند و نتایج آن را در اختیار سیاستگذاران نظام سلامت قرار دهد. متاسفانه در مواردی از نتایج تحقیقات یادشده استفاده نمی شود برای مثال در کرونا در اسفند ۱۳۹۸ موسسه ملی تحقیقات سلامت پس از بررسی های لازم اعلام کرد رمدسیویر، فاویپیراویر و کلروکین در درمان کرونا نقشی ندارند اما توجه نشد و صدها میلیون دلار خرج تهیه این داروها شد.
دکتر قناعتی، ارتقا جایگاه موسسه ملی تحقیقات سلامت را در تولید شواهد و کمک به تصمیم گیری بهتر مسئولان نظام سلامت موثر دانست و پیشنهاد داد: با احیای شورای سیاستگذاری و دیده بانی سلامت، می توان فعالیت موسسات مرتبط با حوزه حکمرانی را یکپارچه و امکان ذخیره منابع، تبادل تجربه و اطلاعات بیشتر را فراهم کرد.
وی با تاکید بر تهیه بولتن اطلاعاتی مورد نیاز مدیران نظام سلامت گفت: این بولتن می تواند تازه ترین اطلاعات مدیریتی جهان را در اختیار مدیران قرار دهد و در تصمیم گیری بهتر به آنان کمک کند.

پیمایش ها، ذخیره عظیم اطلاعات
سپس دکتر علی اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت، آخرین نسخه تقویم پیمایش های ملی سال 1405-1401 را تشریح کرد و گفت: نسخه اولیه تقویم پیماش ها، مورد بررسی ذی نفعان قرار گرفت و براساس نظرات آنان، نسخه جدید ارایه شد.
دکتر اکبری ساری با اشاره به نقش پیمایش ها در سیاستگذاری نظام سلامت گفت: این پیمایش ها با تاباندن نور به فضای نظام سلامت، تصویر روشنی را  در اختیار سیاستگذاران نظام سلامت قرار می دهد که تصمیمات بهتری را بگیرند.
رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت، پیمایش ها را ذخیره عظیم اطلاعات دانست و گفت: پیمایش ها نشان می دهد وضعیت نظام سلامت در چه شرایطی قرار دارد و برای بهبود بیشتر آن باید چه کارهایی انجام شود.
دکتر اکبری ساری بر نقش موسسه ملی تحقیقات سلامت در کمک به اجرای برنامه های کلان وزارت بهداشت گفت: موسسه می تواند در طراحی برنامه های کلان وزارت بهداشت همچون پزشک خانواده، طرح دارویار و جوانی جمعیت و... شواهد مورد نیاز را تولید و در اختیار سیاستگذاران نظام سلامت قرار دهد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 223769
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *