• تاریخ انتشار : 1401/11/19 - 18:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 959
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دکتر قناعتی: در تلاشیم استانداردهای لازم را برای ایجاد محیط مناسب تحصیل دانشجویان فراهم کنیم

افتتاح همزمان طرح‌های دانشجویی فرهنگی ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور

در آستانه فرار رسیدن ۲۲ بهمن، طرح‌های دانشجویی فرهنگی ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت همزمان در کوی دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بین پروژه های خوابگاهی، سلف سرویس، سالن و زمین ورزشی،مسجد و امکان فرهنگی و سالن مطالعه افتتاح شده؛ خوابگاه بوستان ۴ با ظرفیت اسکان ۳۶۰ دانشجو و ۲ سالن ورزشی و دیگر امکانات رفاهی  در کوی و همچنین  کتابخانه، سالن تلویزیون و نمازخانه خوابگاه نوفلاح و ازسرگیری پروژه نیمه کاره خوابگاه  متاهلین  با ظرفیت اسکان ۶۶ دانشجو به دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص داشت.
در آئین افتتاح همزمان این پروژه ها در ۱۹ بهمن ۱۴۰۱، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تبریک ایام دهه فجر، اخلاص، پاکی  توأم با کسب علم و برنامه ریزی را در موفقیت کشور موثر دانست و گفت: تولید ۶۰دارو با فناوری‌های پیشرفته و دیگر محصولات فناورانه، کارتی‌سل تراپی، به کارگیری سلول‌های بنیادی در درمان آرتروز و… نمونه ای از دستاوردها و موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به فعالیت‌های آموزشی گسترده ای که در دانشگاه صورت گرفته افزود: به همت معاونت های توسعه و دانشجویی فرهنگی دانشگاه، خوابگاهی با ظرفیت 360 دانشجو افتتاح و 450 ظرفیت خوابگاهی دیگر تا 6 ماه آینده به این مجموعه اضافه می شود. امیدوارم با مجموع این اقدامات بتوانیم استانداردهای لازم را برای ایجاد محیطی آرام و مناسب برای اسکان و تحصیل دانشجویان فراهم کنیم.
دکتر قناعتی با اشاره به توسعه فعالیت های دانشگاه در عرصه بین المللی گفت: در این مدت، درآمد دانشگاه در عرصه توریسم درمانی 3 برابر شده است. همچنین هزار و 350 دانشجوی خارجی در دانشگاه درحال تحصیل و حدود 200 تا 300 دانشجو دیگر داوطلب تحصیل در این دانشگاه هستند.
رئیس دانشگاه، با اشاره به 2 هزار و 500 تخت بیمارستانی آماده بهره برداری دانشگاه گفت: بکارگیری دستگاه پت اسکن در بیمارستان سینا، گامانایف در بیمارستان یاس، آنژوگرافی ها و دیگر تجهیزات مدرن مورد نیاز بیماران در بیمارستان های دانشگاه، نمونه ای از زیرساخت های لازم در زمینه در برقراری عدالت در سلامت است.
دکتر قناعتی اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را از دیگر برنامه های دانشگاه در زمینه برقراری عدالت در سلامت بیان کرد و گفت: محدوده تحت پوشش دانشگاه نیاز به 80 خانه بهداشت دارد که 25 مورد آن درحال ساخت است و امیدوارم با حمایت هایی که از این پروژه می شود بتوانیم در عرصه بهداشت فعالیت بیشتری داشته باشیم و شعار عدالت در سلامت را محقق سازیم.

تامین آرامش و ایجاد نشاط علمی فرهنگی دانشجویان
سپس دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، پیش نیاز تداوم پیشرفت در حوزه سلامت را تکریم و حمایت از منابع انسانی دانست و گفت: بهترین استعدادهای جامعه، در دانشگاه های علوم پزشکی درحال تحصیلند و  دانشجویان علوم پزشکی مستعدترین منابع انسانی  برای آینده نظام سلامت محسوب می شوند.
دکتر شیراوژن با بیان اینکه شعار ما فراهم آوردن زیست کریمانه و امکانات لازم برای تامین آرامش و نشاط علمی فرهنگی دانشجویان است افزود: با حمایت های وزیر بهداشت و حضور مدیران تحول گرا در دانشگاه های علوم پزشکی و باوجود همه تنگناها، حرکت خوبی در جهت تامین نیازهای رفاهی دانشجویان آغاز شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به پروژه های افتتاح شده گفت:در این مدت، کمک هزینه تحصیلی عموم دانشجویان افزایش یافته و سعی کردیم کمبود اسکان متاهلین را با افزایش ودیعه مسکن تاحدی جبران کنیم.

آینده روشن پیش روی دانشجویان
در ادامه، دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه تحولات نظام سلامت باوجود اینکه بسیار چشمگیر است اما هنوز جای کار بسیاری  دارد گفت: 25 تا 30 درصد تامین سلامت جامعه، در حیطه وزارت بهداشت  مابقی آن در اختیار سازمان ها و نهادهای دیگر است که اگر این مجموعه هماهنگ و به درستی کارکند دستاوردهای بسیاری حاصل می شود.
دکتر شهریاری با تاکید براینکه اولویت اول کشور باید نظام سلامت باشد افزود: همه کشورها برای رسیدن به انسان سالم، سرمایه گذاری می کنند؛ چراکه انسان سالم است که می تواند دانشمند تربیت و نخبه پروری کند ما هم باید با تمام توان خود در این زمینه تلاش کنیم.
دکتر شهریاری در پایان سخنان خود از ایثار و فداکاری جامعه پزشکی قدردانی کرد و گفت: باوجود همه مشکلات، آینده روشنی پیش روی دانشجویان پزشکی است.

شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و درخواست های بسیار برای آن
سپس دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز، عرصه سلامت را برجسته ترین و مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی دانست و با بیان اینکه در منطقه مدیترانه شرقی با فاصله بسیار از دیگر کشورها، قوی ترین نظام سلامت را داریم گفت: مجموعه نظام سلامت در این سال ها در صحنه های مختلف از جمله در تهاجمات شیمایی دشمن حضور موثر و درخشان بسیاری داشته؛ باوجود اینکه این آموزش ها در هیچ کلاس درسی داده نشده بود؛ جوانان عاشق نظام سلامت، در عرصه درمان جانبازان شیمایی در جهان به عنوان مرجع شناخته می شوند.
دکتر عین اللهی با بیان اینکه همه رشته های موجود در عرصه سلامت جهان،  در کشور آموزش داده می شود؛ به ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در این زمینه اشاره کرد و گفت: دانشگاه سبطین به عنوان شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت خود را در عراق آغاز کرده و در این زمینه با درخواست های بسیاری روبرو است.
وزیر بهداشت، با اشاره به منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در جنوب تهران، شهرری و اسلامشهر گفت: مراکز جامع سلامت دانشگاه در این مناطق محل مناسبی برای آموزش دانشجویان است.
دکتر عین اللهی با تاکید بر حضور دانشجویان در میدان خدمت برای آموزش بهتر گفت: برای ورود دانشجویان به عرصه پژوهش، خدمت به مردم و تصمیم گیری های دانشگاه، برنامه های متعددی درحال انجام است.
وزیر بهداشت استاد و دانشجو را دو عنصر مهم در آموزش دانست و افزود: وجود  استاد باانگیزه، دانشمند و متعهد به کشور از مولفه های مهم آموزش است و دانشجو به عنوان سرمایه مهم، آینده کشور را در دست می گیرد.  

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 226048
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *