جلسه مشترک معاون فرهنگی دانشگاه با رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور برگزار شد
معاون فرهنگی دانشگاه در جلسه مشترک با رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور گفت: با وجود معضلاتی از قبیل فاضلاب تهران و زباله گردی، مداخله و مشارکت همه در پیگیری و رفع مشکلات حوزه سلامتی در استان ضروری است.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، نشست هماهنگی تشکیل دومین مجمع سلامت استان تهران با حضور معاون فرهنگی دانشگاه، روسای دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی، نمایندگانی از معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی با حضور دکتر علی دل پیشه، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور یکشنبه 8 دی ماه 98 در محل دبیرخانه شورای عالی تشکیل شد.
دکتر دل پیشه ضمن خوش آمد گویی به حضار گفت: در مدت استقرار دبیرخانه ساغ ( سازمان امنیت غذایی) در دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدامات خوبی انجام شده و با اشاره به گزارش این دبیرخانه، مبنی بر تشکیل منظم جلسات ساغ استان و تشکیل شورای پیامگزاران سلامت و خانه مشارکت، از زحمات و پیگیری های دکتر رستمیان و دبیرخانه ساغ دانشگاه قدردانی کرد و گفت: مشارکت و همکاری خوبی بین دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد و با حمایت بین بخشی و استفاده از ظرفیت کارگروه سلامت تهران و شهرستانها می توان در جهت کاهش و رفع مشکلات حوزه سلامت گام برداشت.
دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی نیز با اشاره به اهمیت روابط بین بخشی و مشارکت مردم در سلامت گفت: با وجود معضلاتی از قبیل فاضلاب تهران و زباله گردی، مداخله و مشارکت همه در پیگیری و رفع مشکلات حوزه سلامتی در استان ضروری است و لازم است دانشگاهها با توجه به مسئولیت اجتماعی خود در اجتماع حضور پررنگ تری داشته باشند، در طول مدت استقرار دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در دانشگاه پیگیری های جدی و مستمری در جهت کاهش و رفع مشکلات موجود با حمایت و مشارکت استانداری و ادارات کل انجام شده و نتایج امیدوار کننده ای نیز حاصل شده است و باید از ظرفیت کارگروه ساغ حداکثر استفاده به عمل آید.
سپس دکتر علیرضا عباسی رئیس دبیرخانه ساغ و دکتر حسن برکتی مدیر مولفه های موثر بر سلامت دانشگاه نیز گزارش اقدامات دبیرخانه ساغ و تدوین برنامه جامع سلامت استان را ارائه کردند. موضوع تشکیل دومین مجمع سلامت استان و شهرستانها در سال جاری نیز طرح و بررسی شد و مقرر شد دومین مجمع سلامت در سال جاری و با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی تشکیل شود و در این راه از همکاری سازمانهای مردم نهاد و خانه مشارکت استفاده شود. همچنین بر تقویت دبیرخانه های سلامت و امنیت غذایی دانشگاهها نیز تاکید شد.
دکتر عباس وثوق، رییس گروه سلامت و جامعه دبیرخانه شورای عالی نیز با اشاره به شرایط خاص استان تهران و وجود سه دانشگاه علوم پزشکی گفت: در سال گذشته اقدامات خوبی در جهت اجرای نظام نامه مدیریت همه جانبه سلامت در دانشگاه انجام شده است و مدل همکاری وچگونگی ارتباط دبیرخانه های دانشگاهها در حال بررسی و تدوین است.
در ادامه دکتر شکیب مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه نیز با اشاره به شروع برنامه پایلوت کشوری سلامت روانی و مراقبت های اجتماعی در منطقه 17 تهران توسط این معاونت افزود: این برنامه با همکاری خانه مشارکت سلامت و حمایت فرمانداری تهران در حال انجام است. توضیح اینکه اولین مجمع سلامت استان تهران در سال 97 به ریاست استاندار تهران و دبیری دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور وزیر بهداشت و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد و خیران و ادارات کل استان تشکیل شده است.
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: