برگزاری جلسه پویش تغذیه سالم و اهمیت مصرف لبنیات و استفاده از نمک کم ولی یددار در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه پویش تغذیه سالم و اهمیت مصرف لبنیات و استفاده از نمک کم ولی یددار را برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، ملیحه جعفری، کارشناسان واحد بهبود تغذیه این مرکز روز چهارشنبه 18 بهمن 1402 جلسهای را برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، کارکنان شهرداری منطقه 19، اولیا و مربیان دانش آموزان منطقه 16 و 19 با اسکای روم برگزار کرد.
میرزایی به مناسبت پویش ملی تغذیه کلاس آموزشی را با عنوان اهمیت مصرف لبنیات و تغذیه سالم برگزار و در خصوص مصرف لبنیات، استفاده از لبنیات کمچرب، استفاده از 2 تا 3 واحد از لبنیات مطالبی را ارائه کرد.
همچنین جعفری کلاس آموزشی را برای کارکنان شهرداری منطقه 19 برگزار و در خصوص فواید مصرف لبنیات، استفاده از نمک یددار تصفیهشده و نحوه نگهداری آن مطالبی را بیان کرد و ملیحه جعفری و مبینا میرزایی کلاس آموزشی را برای بازنشستگان کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی برگزار کردند در این جلسه ملیحه جعفری در مورد فواید لبنیات و مضرات نمک صحبت کردند و سپس مبینا میرزایی در مورد تغذیه سالم صحبت کردند و در پایان به سؤالات پاسخ داده شد.
ارسال به دوستان