برگزاری نشست مجمع خیرین سلامت استان تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور خیرین
دکتر رستمیان گفت: مدیریت مشارکت های مردمی دانشگاه پلی میان وزارت بهداشت و خیرین سلامت است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، نشست مجمع خیرین سلامت استان تهران با مسئولان اداره کل سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی سهشنبه اول تیر 1400 به میزبانی مدیریت سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن G6 ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر مهرنوش کاوه مشاور وزیر در امور خیرین، علی اصحابی معاونت صندوق کارآفرینی امید، مظفر الوندی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران، احمد هوشنگی عضو هیئتمدیره مجمع خیرین سلامت استان، سیده مریم حائری رئیس امور مؤسسات و خیریه سلامت وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و کارشناسان ادارات خیرین و مشارکتهای اجتماعی دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی تشکیل شد.
دکتر مسعود خسروانی مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خیرمقدم و تبریک میلاد امام رضا (ع)، حضور مشاور وزیر در امور خیرین را مغتنم دانست و از ایشان این سؤال را مطرح کرد که وزارتخانه چه راهکاری برای تسهیل و تسریع فرایند تأسیس سمنهای سلامت و مؤسسات خیریه دارند.
سپس دکتر کاوه در پاسخ بهترین روش برای پیشبرد این فرایند را تنظیم برنامهای برای واحدها عنوان کرد که بر اساس آن مسیر پیشرفت کاری تأسیس موسسه مشخص شود.
همچنین وی خاطرنشان کرد: مؤسسات مانند نخ تسبیحی برای عملکرد و کمکهای خیرین است، تفکری که هیچ بیماری غیر از درد خود به هیچچیز دیگری در مقوله درمان خود فکر نکند و نگران هزینه درمان و یا اسکان همراه خود و... نباشد.
در ادامه حائری رئیس امور مؤسسات و خیریه سلامت وزارت بهداشت گفت: اگر مؤسسات جایگاه حقوقی داشته باشند با خیال راحت گردشهای مالی خیرین صورت میپذیرد.
وی افزود: حداکثر زمان ثبت مؤسسات در وزارت کشور 45 روز است، چنانچه این زمان بیشتر شد وزارت بهداشت میتواند ورود کرده و زمان را به حداقل برساند. همچنین وی پیشنهاد داد جلسهای برای تسهیل ثبت مؤسسات با وزارت کشور برگزار شود.
در ادامه الوندی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان تهران افزود: هدف ما این است که مردم (خیرین) را در مسیر سلامت و درمان بیماران به کمک دولت بکشانیم، ما باید سعی در ارتباط موثرخیر با بیمارستانها داشته باشیم.
در ادامه دکتر نوری مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: باید شاخصهای جهانی تشکیل مؤسسات را بررسی کنیم تا مشکلات مسیر طولانی ثبت را پیدا کنیم.
سپس دکتر رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بودجه سلامت سهم کوچکی از کل بودجه کشور را به خود اختصاص داده است و در اینجا نیکوکاران کشور همواره همیار دانشگاهها هستند.
وی افزود: کار خیرین را نمیشود در چارچوب اداری تعریف کرد، در حقیقت نقش همکاران در مشارکتهای مردمی دانشگاهها به عنوان رابطی است بین خیرین و وزارت بهداشت.
علی اصحابی مدیرعامل صندوق امید ریاست جمهوری که میهمان ویژهاین نشست بود در مورد فعالیتها و خدمات ویژهای که این صندوق در حیطههای مختلف کارآفرینی و اشتغال برای نخبگان و فارغالتحصیلان و افراد بیکار در حاشیههای شهر، مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان ارائه میدهد مباحثی را مطرح کرد.
وی همچنین مژده داد که در حال تنظیم تفاهمنامهای با دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم تا از این طریق برای فعالیتهای فناورانه و کارآفرینان تسهیلات قرضالحسنه با تسهیلات کمبهره اختصاص داده شود.
در پایان دکتر خسروانی این نشست را بسیار راهبردی دانست و از حضور مؤثر میهمانان تشکر کرد.
نظر دهید