دومین دوره انتخاب و فراخوان «شایستهگزینی و توانمندسازی مدیران دانشگاه»
تأکید دکتر رحیم نیا بر ترویج و توسعه فرهنگ شایستهسالاری برای مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران دومین دوره انتخاب و فراخوان «شایستهگزینی و توانمندسازی مدیران » را در راستای ایجاد فرصتهای برابر برای همه افراد واجد شرایط عمومی، تخصصی و شناسایی ظرفیت استعدادهای موجود در سازمان خواند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار روابطعمومی گفت: دومین دوره انتخاب و فراخوان «شایستهگزینی و توانمندسازی مدیران دانشگاه» باهدف ایجاد فرصتهای برابر برای همه افراد واجد شرایط عمومی، تخصصی و شناسایی پتانسیل استعدادهای موجود در سازمان و تشکیل خزانه استعدادها در مهرماه سال جاری بهصورت بخشنامه به کلیه واحدهای تابعه دانشگاه اطلاعرسانی و اقدام شد.
وی با بیان اینکه در این فراخوان 420 نفر مشارکت و در مرحله نخست استقبال خوبی صورت گرفت و بر اساس بررسی های اولیه کمیته کارشناسی، 132 نفر از متقاضیان، بالاترین امتیاز را کسب و در سه گروه (معاون مدیر بیمارستان، رئیس و معاون شبکه و رئیس امور اداری) که خودشان ابراز تمایل و شرکت کردند، یادآور شد: متقاضیان باتوجه به سهمیه این فراخوان به مرحله بعد یعنی آزمون کتبی که دربرگیرنده مباحث تخصصی است راه یافتند.
دکتر رحیم نیا گفت: در نخستین فراخوان که اوایل سال جاری صورت گرفت، 6 نفردر فراخوان به عنوان نفرات برگزیده و برتر معرفی شدند که برای دو نفر از آن ها به عنوان مدیر بیمارستانی ابلاغ زده شده است و 4 نفر دیگر هم به عنوان معاون مدیر بیمارستان مشغول به ارائه خدمت هستند.
وی با اشاره به اینکه در مرحله بعد، این افراد توسط یک تیم حرفهای رفتارشناسی از نظر شایستگیهای رفتاری و ارزیابی تواناییهای فردی و گروهی و... مورد سنجش قرار گرفته و در انتهای فرایند بر اساس سهمیه موردنظر مورد آموزش قرار میگیرند؛ تصریح کرد: بر اساس استقبالی که انجام شده است و باتوجه به اولویت و اهمیتی که این موضوع دارد بر اساس شایستهگزینی همکاران گرامی در فراخوان شرکت کردهاند.
معاون توسعه دانشگاه باتوجه به تفاوت این دومین دوره انتخاب و فراخوان «شایستهگزینی و توانمندسازی مدیران دانشگاه» خاطرنشان کرد: این فراخوان برای پستهای معاون مدیر بیمارستان، رئیس و مدیر شبکه و رئیس امور اداری بود و همچنین امکان مشارکت دانشجویان مقطع دکترای گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت (رشتههای مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، سیاستگذاری سلامت و اقتصاد سلامت) را در این فراخوان فراهم شده است که اتفاق خیلی خوبی است، چرا که میتوانند آینده خود را تضمین کنند و آن دسته افرادی که توانایی خاص و صلاحیت دارند بهعنوان سمتهای مدیریتی در دانشگاه از آنها استفاده بهینه شود.
دکتر رحیم نیا با تأکید بر اینکه بر اساس این فراخوانها حس اعتماد در دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد شده است گفت: سعی داریم انتصابهایی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران انجام میشود عمدتاً بر اساس فراخوانها و افرادی که صلاحیت و مهارتهای مدیریتی خاص را کسب میکنند، صورت پذیرد که انشاءالله بتوانیم حس شایستهسالاری را در دانشگاه پررنگتر کنیم و بحث توسعه مدیریت که اسم معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه هم از آن نشأت گرفته است را به منصه ظهور برسانیم؛ مقصود این است که دانشگاه علوم پزشکی تهران بتواند از ظرفیتهای داخلی خودش حداکثر بهرهبرداری را داشته باشد و بتواند نیروهایی را تربیت کند که در سازمان اثرگذار، اثربخش و خلاقیت داشته باشند و خودشان را نشان دهند و نفع آن به سازمان برسد.
وی در پایان ضمن تشکر از همکاران اداره تحول، برنامهریزی و تعالی منابع انسانی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی معاونت توسعه که با انگیزه و خستگیناپذیر این مهم را انجام میدهند، قدردانی و تأکید کرد: بازخورد فراخوان «شایستهگزینی و توانمندسازی مدیران دانشگاه» در وزارت بهداشت و سازمانهای دیگر بهخوبی مشهود است. امید داریم با کسب تجارب جدیدتر فرهنگ شایستهسالاری که مبتنی بر ارزشهای کارآفرینی، توانمندیهای شخصی، خصلتهای فردی و اجتماعی، انقلابی و دینداری مدیران مجموعه است را توسعه دهیم که انشاءالله بتوانیم حرف درست بزنیم و به آن جامعه عمل بپوشانیم.
ارسال به دوستان