پویش تغذیه سالم نمک کم اما یددار تصفیهشده و لبنیات و هفته سرطان در مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران طرح پویش تغذیه سالم و نمک کم اما یددار تصفیهشده و لبنیات و هفته سرطان را اجرا کردند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت پویش تغذیه سالم سپیده رحمانی، کارشناس تغذیه مرکز امام محمدباقر (ع) کلاس آموزشی برای زنان روستایی در حسینه شکرآباد جعفرآباد جنگل برگزار کرد و در این کلاس گفت: مصرف زیاد نمک از مهمترین عامل افزایش فشارخون است همچنین باعث پوکی استخوان، سرطان معده و بیماریهای قلبی میشود؛ و بر اهمیت مصرفید برای تولید هورمونهای تیروئید، رشد و نمو مغز انسان تأکید کرد و گفت: کمبودید یکی از شایعترین علل قابلپیشگیری آسیب مغزی در دنیای امروزی است که منجر بزرگی غده تیروئید (گواتر) تا عقبماندگی فیزیکی و ذهنی (کرتنیسم) میشود.
همچنین رقیه ثنایی، کارشناس تغذیه مرکز حکیم اعتماد، کلاس آموزشی برای دانش آموزان مدرسه رفیعی طباطبایی برگزار کرد و در این جلسات آموزشی ابتدا دانش آموزان با گروه لبنیات و سهم موردنیاز این گروه سنی بهصورت روزانه آشنا شدند و به تأثیرات مصرف لبنیات در افزایش رشد قدی، افزایش سیستم ایمنی و داشتن خوابی آرام با نوشیدن 1 لیوان شیر قبل خواب و کاهش احتمال ابتلا به بیماریها در بزرگسالی اشاره کرد.
معصومه حسینی، کارشناس تغذیه مرکز آیت برای مراجعان حسینیه چهارده معصوم کلاس آموزشی به مناسبت هفته سرطان و همزمانی با هفته ملی پویش تغذیه در مورد ارتباط مصرف نمک زیاد و ابتلا به سرطان معده، مصرف شیر، لبنیات و کاهش ریسک سرطان روده بزرگ برگزار کرد.
سپس در مورد ارتباط بین مصرف چربیهای اشباع و افزایش ریسک بروز سرطانهای وابسته مطالبی را بیان کرد.
ارسال به دوستان