اجرای پویش ملی تغذیه سالم با موضوع نمک ید دار و شیر و لبنیات در مراکز دارالشفا، ابوذر و فرمانفرماییان
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران پویش ملی تغذیه سالم با موضوع نمک ید دار و شیر و لبنیات را اجرا میکنند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم استفاده نمک یددار و شیر و لبنیات روز شنبه 14 بهمن 1402 زینب زینالدینی، کارشناس تغذیه مرکز دارالشفا کلاس آموزشی برای مراجعان سرای محله علیآباد جنوبی برگزار و در خصوص نمک مصرفی خانوار که حتماً باید از نوع ید دار تصفیهشده باشد، نمکهایی مثل نمک دریا، نمکهای رنگی و سنگ نمک به دلیل داشتن آلودگیها باعث ایجاد بیماریهایی مثل انواع سرطانها میشود، نمک به مقدار کم و ترجیحاً آخرین مرحله پخت باید به غذا اضافه شود. همچنین نمک ید دار تصفیهشده باید در جای خشک و دور از نور خورشید نگهداری شود و مصرف روزانه حداقل 2 واحد شیر و لبنیات مطالبی را بیان کرد و گفت: لبنیات به دلیل داشتن پروتئین و کلسیم بالا برای استحکام استخوانها و در کودکان برای افزایش رشد قدی بسیار مفید است و لبنیات مصرف روزانه حتماً از نوع کمچرب باشد.
و همچنین در این روز اعظم اسماعیلی، کارشناس تغذیه مرکز ابوذر کلاس آموزشی برای مراجعان سرای محله ابوذر غربی برگزار کرد و در خصوص اهمیت پیادهروی، دریافت آب کافی، استفاده از سبزیجات و میوهها و حبوبات و فیبرها و مغز دانهها، سبوس و غلات پوستدار، کاهش مصرف غذاهای سرخشده، کبابی، ترشی جات و غذاهای شور مطالبی بیان شد.
فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز فرمانفرماییان کلاس آموزشی را برای مراجعان سرای محله اسکندری برگزار کرد و گفت: مصرف کمنمک اما حتماً یدار تصفیهشده باشد و بر اهمیت مصرف ید و نقش آن در پیشگیری از گواتر، عوارض ناشی از کمبودید مثل کاهش ضریب هوشی، اختلالات عصبی و عضلانی، گواتر، اختلالات تکلم و...تأکید کرد.
ارسال به دوستان