• تاریخ انتشار : 1396/12/19 - 08:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2027
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دومین سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلولهای بنیادی در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد

دومین سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلولهای بنیادی به همراه بخش دانش‌آموزی در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس لیلا یوسفی

گالری عکس جمشید ربیعی 
زارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، در دومین سمپوزیوم بیماری‌های اعصاب و سلول‌های بنیادی که روز پنجشنبه 17 اسفندماه 1396 برگزار شد، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران مراسم افتتاحیه با سخنرانی دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان و دبیر علمی سمپوزیوم آغاز شد. دکتر بدو، ضمن خوش آمدگویی و تشکر از عوامل علمی و اجرائی، در خصوص روند برگزاری دومین سمپوزیوم گزارشی را ارائه کرد و گفت: در این سمپوزیوم که با لطف پروردگار متعال، حمایت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و همچنین پشتوانه علمی بسیاری از اساتید برجسته کشور درزمینه بیماری‌های عصبی و سلول‌های بنیادی برگزار می‌شود مطالعات نوین و به روز در زمینه درمان‌های مبتنی بر سلول و بافت ارائه خواهد شد.
 سپس دکتر نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی و رئیس سمپوزیوم در خصوص جایگاه علوم نوین در پزشکی بالینی امروز مطالبی را ارائه کرد.
 دکتر نفیسی گفت: علوم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، پنجره امیدی برای درمان بیماری‌های صعب‌العلاج و نورودژنراتیو عصبی گشوده است و در حال حاضر بیش از 500 کارآزمایی بالینی برای درمان بیماری‌های عصبی با استفاده از سلول‌های بنیادی در نقاط مختلف دنیا در حال انجام بوده و یا پایان یافته که با نتایج موفقیت‌آمیز این مطالعات بسیاری از آلام بیماران کاهش‌یافته است. این سمپوزیوم پژوهشگران و متخصصان جوان کشور را به فعالیت و تحقیق بیشتر در این زمینه تشویق می‌کند.
پس از مراسم افتتاحیه، دکتر امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی پیشرفت کشور در حوزه علم و فناوری سلول‌های بنیادی را با نمایش آمار و نمودار ارائه کرد و از دستاوردهای ایران در این زمینه سخن گفت.
دکتر هوشنگ صابری جراح مغز و اعصاب، کاربرد فاکتور محرک رشد کلونی گرانولوسیت در بیماران دارای آسیب مزمن و ناکامل نخاعی را ارائه کرد.
در ادامه مقاله پژوهشی دکتر جوان، دکترای فیزیولوژی پزشکی با موضوع تبدیل آستروسیت به اولیگوندریت در محیط In vivo برای ترمیم میلین در بیماری مولتیپل اسکلروزیس ارائه شد.
دکتر نفیسی، متخصص نورولوژی بررسی کارایی و ایمنی تزریق داخل نخاعی سلول‌های بنیادی عصبی در بیماران ALS را توضیح داد.
 دکتر کجباف زاده، متخصص ارولوژی کودکان مهندسی بافت و پزشکی بازساختی در نورویورولوژی را ارائه کرد.
دکتر صحرائیان متخصص نورولوژی استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی در بیماری مولتیپل اسکلروزیس را سخنرانی کرد.
مقاله پژوهشی با عنوان اثرات درمانی سلول‌های بنیادی الوژنیک بند ناف در فلج مغزی کودکان توسط دکتر شاه فرهت متخصص نوزادان و اثر پیوند سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشبک ترابکولار بر علائم حرکتی بیماری پارکینسون در مدل حیوانی توسط دکتر مصطفوی دکترای علوم اعصاب ارائه شد.
دکتر مهرپور، متخصص نورولوژی تزریق داخل وریدی و شریانی سلول‌های تک‌هسته‌ای مغز استخوان در بیماران سکته مغزی را سخنرانی کرد.
در ادامه مقاله منتخب بخش دانش‌آموزی با موضوع استخراج NSC از مغز و تمایز آنها به سلول‌های عصبی توسط دانیال زمانی دانش‌آموز مقطع پیش‌دانشگاهی ارائه شد. دکتر شعاع حسنی، دکترای علوم سلولی کاربردی مدل تجاری‌سازی محصولات سلولی را شرح دارد.
دکتر اشرفی، فوق تخصص نورولوژی کودکان بررسی اثربخشی تزریق اینتراتکال سلول‌های بنیادی خونساز و مزانشیمی مشتق از بند ناف روی عملکرد تکاملی بیماران مبتلا به فلج مغزی اسپاستیک فاز 2 کارآزمایی بالینی را سخنرانی کرد.
سخنرانی اخلاق با موضوعات ملاحظات اخلاقی در کارآزمایی بالینی سلول‌های بنیادی توسط دکتر شمس متخصص اخلاق پزشکی و نکات اخلاقی در درمان با سلول‌های بنیادی توسط دکتر حسن‌پور فوق تخصص نورولوژی کودکان ارائه شد.
پس از اقامه نماز و ناهار دکتر امیر زرگر متخصص ارولوژی استفاده از G-CSF برای ALS را شرح داد.
مقالات پژوهشی با موضوعات استفاده از خون بند ناف در پیوندهای سلولی توسط دکتر آبرون دکترای هماتولوژی بالینی و تغییرات نوروفیزیولوژیک بیماران SMAI پس از تزریق اینتراتکال سلول‌های بنیادی توسط دکتر قهوه‌چی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ارائه شد. دکتر لیلا عرب امنیت و امکان‌پذیر بودن تزریق اینتراتکال سلول‌های بنیادی استرومال مزانشیمی در بیماران دچار بیماری آمیوتروفیک لترال اسکلروزیس را سخنرانی کرد.
در ادامه دکتر بیگلری، متخصص ژنتیک پزشکی ترمیم آسیب نخاعی با استفاده از تکثیر تک سلولی با تزریق وکتور تزریق داخل عضلانی در مدل موش صحرایی، دکتر صالحی دکترای مهندسی بافت ترمیم عصب سیاتیک آسیب دیده در موش صحرایی با استفاده از کانال های عصبی پلیمری حاوی نانو ذره کیتوزان دارای داروی اریتروپوئتین و سلول‌های شوان و دکتر پورمعصومی کارشناس ارشد مهندسی بافت مدلسازی انتقال نانو ذرات مغناطیسی Fe3O4 حامل سلول بنیادی الفکتوری برای درمان ضایعات نخاعی را ارائه کردند.
پس از پذیرایی پانل شبکه تحقیقات کاربرد سلول‌های بنیادی در بیماری‌های اعصاب با اعضای هیئت رئیسه دکتر بدو، دکتر صابری، دکتر جوان، دکتر بیگلری، دکتر صالحی و دکتر شمس برگزار شد.
خبر: لیلا یوسفی

  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 75156
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب