دکتر عرب خردمند در شورای مدیران معاونت بینالملل
مشارکت در سطوح مختلف دانشگاه از نشانههای بینالمللی شدن و حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم است
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارش حضور نمایندگان دانشگاه در کنفرانس بینالمللی اعتباربخشی دانشگاهی اسیک (ASIC) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل در ابتدای این نشست که شنبه 15 مهر برپا شد، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل گفت: حضور نمایندگان دانشگاه در کنفرانس بینالمللی اعتباربخشی دانشگاهی اسیک با ارسال دعوتنامه این موسسه کلید خورد.
وی تصریح کرد: این کنفرانس 29 و 30 شهریور به بهانه دهمین سال فعالیت ASIC در کوالالامپور مالزی برگزار شد.
دکتر نکوفر افزود: پیش از این سفر طی جلسات هماهنگی با حضور نمایندگان معاونتهای ستادی در اعتباربخشی بینالمللی، توافقاتی بر روی مباحث قابل ارائه انجام شد ضمن اینکه کسب تجربه در حوزههایی چون ارزیابی کیفی، بازاریابی، مشارکت در فعالیتهای مختلف آموزشی و پژوهشی و چگونگی فعالیت نمایندگیهای دانشگاهها در سطح جهان نیز مورد تأکید قرار گرفت.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل با اشاره به سطح بالای کنفرانس مذکور افزود: طی روز نخست این گردهمایی امکان سخنرانی اینجانب با عنوان "بینالمللی سازی آموزش عالی، تجربه دانشگاه علوم پزشکی تهران" فراهم شد.
وی تصریح کرد: معرفی اجمالی دانشگاه و مأموریتهای آن، بینالمللی سازی آموزش عالی، لزوم دریافت گواهی اعتباربخشی بینالمللی و مطالعات انجامشده بر روی مؤسسات اعتباربخشی بینالمللی در قالب این سخنرانی ارائه شد.
دکتر نکوفر از نمایش فیلم معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنفرانس بینالمللی اعتباربخشی دانشگاهی اسیک خبر داد و اظهار داشت: این در حالی است که میز دانشگاه با ارائه اقلام تبلیغاتی، معرفی جامعی از ظرفیتها و امکانات موجود به عمل آورد.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل حضور نمایندگان دانشگاه در کنار این میز تبلیغاتی را پر رنگ توصیف کرد.
وی با بیان اینکه در این کنفرانس بینالمللی جایزه مشارکت ممتاز در آموزش بینالمللی به دانشگاه علوم پزشکی تهران اعطا شد، افزود: همچنین از اینجانب به عنوان راهبری ممتاز در گسترش و هدایت پژوهشهای بینالمللی با اهدا جام یادبودی تقدیر شد.
دکتر نکوفر یادآور شد: در پایان نخستین روز این کنفرانس گواهی اعتباربخشی مجدد دانشگاه توسط موسسه بینالمللی اسیک اعطا شد و دو کارشناس اعتباربخشی معاونت بینالملل گواهی آموزش ارزیاب در حوزه اعتباربخشی بینالمللی (Certificate of Inspector Training) را دریافت کردند.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در پایان از اعضای دبیرخانه شبکه تضمین کیفیت و اعتباربخشی دانشگاه به دلیل مشارکت در فعالیتهای این حوزه و حضور فعال در کنفرانس بینالمللی اعتباربخشی دانشگاهی اسیک تشکر کرد.
در ادامه، نمایندگان دانشگاه در کنفرانس بینالمللی اعتباربخشی دانشگاهی اسیک از معاونتهای آموزشی، پژوهشی، توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع و بینالملل به بیان تجربیات این سفر و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.
دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه نیز تصریح کرد: مشارکت در سطوح مختلف دانشگاه یکی ابزارهای اساسی و بنیادی تغییر در مجموعه است.
وی با بیان اینکه تشکیل شبکه تضمین کیفیت و اعتباربخشی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران حاکی از اهمیت همکاری و تعامل با بخشها و واحدهای مختلف بود، گفت: این نکته حتی از سوی موسسه بینالمللی اسیک به عنوان رویکردی مثبت و اثرگذار شناخته شد و خوشبختانه در میان سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور نیز تسری یافت.
معاون بینالملل دانشگاه با ابراز خوشحالی در خصوص همکاری ایجاد شده میان معاونتهای ستادی دانشگاه در قالب فعالیتهای بینالمللی، بیان داشت: این رویکرد یکی از مشخصههای بینالمللی شدن دانشگاه و حرکت به سمت و سوی دانشگاههای نسل سوم است.
دکتر عرب خردمند با اشاره به پیشنهادات مطرح شده توسط نمایندگان دانشگاه در کنفرانس بینالمللی اعتباربخشی اسیک، اظهار داشت: در آغاز مسیر اعتباربخشی بینالمللی دانشگاه، مؤسسات بسیاری مورد ارزیابی قرار گرفتند و انتخاب اسیک براساس بررسی شاخصهای کارشناسی شده انجام گرفت.
وی با تأکید بر اهمیت نقش هریک از معاونتهای ستادی در مقوله اعتباربخشی بینالمللی دانشگاه، گفت: انتظار میرود پس از این سفر و با تجربیات کسب شده مؤسساتی که میتوانند دانشگاه را در شاخصهای مختلف ارزیابی کنند و یا در سطحی بالاتر از اسیک فعال هستند به معاونت بینالملل دانشگاه معرفی شوند.
معاون بینالملل دانشگاه به اهمیت پرداختن به مقوله تبلیغات در عرصه بینالمللی اشاره کرد و افزود: معاونت بینالملل به عنوان مسئول انجام تبلیغات بینالمللی دانشگاه به طور حتم آنچه را که واحدهای مختلف پتانسیل اجرای آن را دارند و یا درخواست میکنند تبلیغ خواهد کرد.
وی در پایان بر مکتوب کردن تجربیات حضور در کنفرانس بینالمللی اسیک و پیشنهادات مورد نظر تأکید کرد و از حاضران خواست معاونتهای مربوطه خود را مخاطب اصلی این گزارشها قرار دهند و نسخهای از آن را به معاونت بینالملل دانشگاه نیز ارسال کنند.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل، دکتر گندمکار، دکتر مریم صابری نمین، مهندس کاشیان و جاودان فرد نمایندگان معاونتهای آموزشی، پژوهشی، توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع و بینالملل در اعتباربخشی بینالمللی در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان