کارگاه آموزشی جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات در دانشکده بهداشت

آرزو نادرفر

/useruploads/1578979211222cfy.jpg /useruploads/1578990385942ldl.jpg /useruploads/1578990431369egx.jpg /useruploads/1578990461075hmh.jpg /useruploads/1578990489540qna.jpg /useruploads/1578990535977aex.jpg /useruploads/1578990557787swt.jpg /useruploads/1578990580491mni.jpg /useruploads/1578990609014ryr.jpg /useruploads/1578990677190ynw.jpg /useruploads/1578990730220wes.jpg /useruploads/1578990771463gps.jpg /useruploads/1578990794530blg.jpg /useruploads/1578990810139joe.jpg /useruploads/1578990826692gdq.jpg /useruploads/1578990842097poy.jpg
کلمات کلیدی
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب