برگزاری پنل مجازی ایمنی و واکسن کووید معاونت درمان دانشگاه
پنل مجازی ایمنی و واکسن کووید معاونت درمان دانشگاه با حضور اساتید از رشته های مختلف پرگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، پنل مجازی ایمنی و واکسن کووید این معاونت با حضور دکتر مختاری آزاد استاد ویروس شناسی و رئیس آزمایشگاه ملی آنفولانزا و عفونتهای تنفسی، دکتر اکبر فتوحی استاد اپیدمیولوژی ، دکتر حسین خلیلی استاد فارماکوتراپی ، دکتر بنیهاشمی ایمونولوژیست و مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی و دکتر محمدرضا صالحی هیات علمی گروه بیماریهای عفونی پنجشنبه 30 اردیبهشت 1400 در سالن مدافعین سلامت و مجازی در بستر نرمافزار TritApp و لایو اینستاگرام برگزار شد.
در این پنل که با مسئولیت دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان دانشگاه بود؛ دکتر مختاری آزاد در خصوص تأثیر واریانت های کووید براثر بخشی واکسنهای آن و جایگاه تستهای سرولوژی به منظور بررسی اثربخشی واکسنهای کووید مطالبی را ارائه کرد.
دکتر بنیهاشمی در زمینه تأثیر الگوی پاسخهای ایمنی در اثربخشی واکسن کرونا توضیحاتی را بیان کرد.
عوارض واکسنهای مختلف کرونا موضوع مورد بررسی دکتر صالحی بود.
دکتر فتوحی در خصوص نقش واکسنها و واریانت ها در آینده پاندمی کرونا در جهان و ایران را ارائه کرد و دکتر خلیلی به بیان توضیحات شفاف پیرامون واکسیناسیون کرونا در جمعیتهای خاص و پاسخ به سؤالات رایج در این خصوص پرداخت.
در پایان دکتر مختاری آزاد در خصوص پنل گفت: این پنل از جامعترین پنل هایی بود که شرکت کرده بودم وجود متخصصین رشته های گوناگون با دیدگاههای مختلف ترکیب خوبی بود. ادامه این روند بافاصله زمانی مناسب مؤثر خواهد بود.
دکتر بنیهاشمی نیز گفت: اینگونه پنل ها بسیارمؤثر خواهد بود این آموزشها بهصورت جهانی در حال انجام است. بهروز شدن اطلاعات دستاندرکاران و پزشکان میتوانند در پیشبرد امر واکسیناسیون کمککننده باشد. ادامه این روند بهصورت مرتب کارآمد خواهد بود.
دکتر فتوحی بر بهروز بودن و ارائه آخرین اطلاعات در پنل ها تأکید کرد و گفت: حضور سایر تخصصها ازجمله داخلی در پنل ها بر مؤثر و کارآمد بودن آن خواهد افزود.
نظر دهید