جلسه شورای مدیران ستاد معاونت درمان دانشگاه با تاکید بر نقش گسترش شبکه مجازی درمان در ارتقای کیفیت خدمات بالینی
دکتر سید فرشاد علامه در جلسه شورای مدیران معاونت درمان بر اهمیت ثبت اطلاعات مادران باردار شهر تهران تاکید کرد و از امکان شبکه مجازی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تجمیع این داده ها به منظور پیگیری منظم و مراقبت بهتر مادران باردار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دوشنبه 3 شهریور 1399 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانها، دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان، دکتر مهرداد احمدی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، دکتر شعبان علیزاده رئیس اداره امور آزمایشگاهها، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری، تعدادی از روسا و مسئولان واحدها دومین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر علامه با اشاره به اهداف شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: رویکرد ما در راهاندازی و گسترش شبکه مجازی درمان که بهراحتی قابلدسترسی از طریق تلفن همراه، تبلت و کامپیوتر است ارتقای کیفیت آموزشهای بالینی و اشتراک تجارب موفق اساتید برجسته بیمارستانها با پزشکان و تیمهای درمانگر سراسر کشور بهویژه در بحث کووید 19 است. در این میان مشارکت تمامی فعالان حوزه درمان دانشگاه و بهخصوص بیمارستانهای خصوصی که کمتر به شکل سازمانیافته و مدون درگیر آموزشهای بالینی هستند را خواستاریم تا بتوانیم با تعامل دوسویه و به شکلی مستمر و نظامیافته برای ارائه خدمات درمانی باکیفیت به مردم همفکری کنیم.
وی در خصوص مورنینگ های مجازی بررسی بیماران بستری کووید 19 در شبکه مجازی معاونت درمان گفت: این جلسات بهصورت لایو هر پنجشنبه ساعت 8 تا 9 صبح به میزبانی یکی از بیمارستانهای خدمت دهنده کرونای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود و آخرین یافتههای بالینی و درس آموختههای کووید 19 در محورهای تجویز منطقی دارو در فازهای مختلف بیماری، اکسیژن درمانی، آب و الکترولیت و مراقبتهای پرستاری از طریق اعضای هیئتعلمی دانشگاه در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و به سؤالات احتمالی بهصورت آنلاین پاسخ داده میشود. تاکنون دو قسمت از جلسات مورنینگ مجازی کرونا با همکاری بیمارستانهای شریعتی و امام خمینی (ره) برگزار و با اقبال بسیار خوبی روبهرو شد تا حدی که سومین جلسه آن به پیشنهاد ستاد کرونای شهر تهران و در بستر شبکه مجازی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران،پنجشنبه 6 شهریور 99 از ساعت 8 تا 9 صبح به میزبانی بیمارستان شهدای تجریش برگزار خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه در بحث کلینیکهای مجازی افزود: این موضوع در بحران کووید 19 برای پیشگیری از ازدحام مراجعه کنندگان در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) آغاز شد. بیتردید ایده کلینیکهای مجازی فرصت مغتنمی است که باید آن را در تمامی بیمارستانهای دانشگاه توسعه دهیم. هماکنون در بحث تعرفه گذاری و آمادهسازی زیرساخت مناسب در حال مذاکره و همفکری با معاونت توسعه و مدیرت فناوری اطلاعات دانشگاه هستیم.
دکتر علامه با اشاره به افزایش خطرات احتمالی مادران باردار در بحران کووید 19 افزود: متأسفانه از ابتدای بحران کرونا تاکنون مرگومیر مادران باردار چه در مبتلایان به کووید و چه غیر آن افزایشیافته و باید به شکل ویژهای به آن توجه شود.ثبت یکپارچه اطلاعات مادران باردار سبب کاهش تهدیدات منجر به فوت در این گروه میشود. به همین دلیل از ستاد معاونت درمان دانشگاه پیشنهاد امکان استفاده از بستر شبکه مجازی درمان را برای ثبت اطلاعات تمامی مادران باردار در شهر تهران به معاونت درمان وزارت بهداشت دادیم تا دادهها پس از تجمیع در این سامانه در اختیار معاونتهای بهداشتی برای فالوآپ مادران باردار تحت پوشش قرار گیرد.
وی همچنین از برگزاری نخستین وبینار تخصصی مادران باردار در کووید 19 خبر داد و افزود: این وبینار با سرپرستی دکتر اشرف آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشارکت همکاران بیمارستان دکتر شریعتی در گروههای زنان، عفونی، ریه، رادیولوژی و بیهوشی پنجشنبه 6 شهریور 1399 از ساعت 17 تا 19 به نشانی مجازی https://live.tritapp.net/b/tums-treatment برگزار میشود و شرکت در آن برای تمامی اعضای کادر درمانی مرتبط با مادران باردار آزاد است.
دکتر علامه در این جلسه از تدوین پروتکل دانشگاهی تجویز منطقی رمدسیویر بهتمامی بیمارستانهای دانشگاه خبر داد و بر نظارت بر اجرای آن توسط معاونان درمان بیمارستانها تأکید کرد.
نظر دهید