دکتر احمد ساعدی: در دوران کرونا باید بیشتر از قبل، مراقب کم آبی بدنمان باشیم

مدیر گروه تغذیه سلولی – ملکولی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با مستندسازان افق سلامت درپساکرونا دانشگاه گفت: از مهمترین بحث هاي تغذيه در دوران کرونا، کاهش وزن است، وقتی ما کاهش وزن بدون حساب و کتاب و برنامه درست و علمی پیش ببریم ایمنی بدن ما پایین خواهد آمد و خطر ابتلا به بیماری کرونا و سایر بیماریها بیشتر می شود. با توجه به فصل پاییز و زمستان عادت داریم آب کمتری می نوشیم. مصرف کم آب باعث می شود سلولهای پوششی بدن ما، کم آب شود؛ اين کم آبي باعث افزايش نفوذ پذیری آنها مي شود و بالارفتن نفوذپذيري باعث مي شود ويروس به راحتي از سطوح اصلی ايمني بدن ما عبور کند. استفاده از سبزيجات، ماهي ها، گردو و سويا با وارد کردن اسيدهاي چرب امگا 3 خطر ويروس را کمتر مي کند. استفاده از زنجبيل، دارچين و زردچوبه در کمتر کردن خطر ويروس ها بسيار موثر هستند.

 

 

 

 

وحید مزاجردی
تهیه کننده:

وحید مزاجردی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *