دکتر فریبا کوهدانی: تعادل و تنوع غذایی در بالابردن سیستم ایمنی و کاهش ابتلا به کرونا موثر است

استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با مستندسازان «افق سلامت در پسا کرونا» دانشگاه گفت: برای پیشگیری از کرونا باید از همه گروه های مواد غذایی به اندازه کافی مصرف کنیم و انتخاب های متنوع داشته باشیم و از سبزی‌ها را به مقدار فراوان استفاده کنیم. کمبود ویتامین D خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. بین نیم تا یکساعت پیاده روی تند توصیه می شود.

 

 

وحید مزاجردی
تهیه کننده:

وحید مزاجردی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *