محتوای خبری بیمارستان بهرامی

  • تاریخ انتشار : 1400/11/03 - 14:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 394
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور معاون درمان دانشگاه و تیم کارشناسی همراه در بیمارستان بهرامی

دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه و تیم کارشناسی معاونت درمان در بیمارستان بهرامی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز شنبه 2 بهمن 1400 دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه و تیم کارشناسی معاونت درمان در بیمارستان بهرامی حضور یافتند و در جلسه‌ای که با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان، دکتر اکبر احمدی مدیر بیمارستان، دکتر محسن جعفری معاون درمان، دکتر حسین شعبانی معاون آموزشی، دکتر زهرا نوع پرست مشاور رئیس، مریم ملایجردی مدیر پرستاری و سایر مسئولان واحدهای بیمارستان بهرامی برگزار شد، مشکلات موجود مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر مجتهدی در شروع این جلسه گفت: بیمارستان‌های تک تخصصی کودکان، از بیمارستان‌هایی هستند که تعدادشان در سطح کشور خیلی کم است. بیمارستان‌های کودکان با سایر بیمارستان‌ها متفاوت است. ما به‌شدت دنبال این هستیم که یک شبکه‌ای از بیمارستان‌های کودکان ایجاد کنیم. این شبکه در تهران ایجاد شده و شامل: بیمارستان‌های بهرامی، مرکز طبی، مفید، علی‌اصغر، حتی کودکان تهران که مربوط به بخش خصوصی است و شهید فهمیده می‌شود. کم‌کم با بیمارستان‌های کودکان سایر شهرهای کشور نیز داریم رایزنی می‌کنیم که به این شبکه بپیوندند. علتش هم این است که ما درد مشترکی داریم. این بیمارستان‌ها هم تعدادشان کم است و هم دیده شدنشان در بحث اعتباربخشی با سایر بیمارستان‌ها متفاوت است.

وی افزود: در جلسه‌ای که در وزارت بهداشت در دولت قبل و اوایل سال جاری برگزار شد، این مسئله را مطرح کردیم و آنها هم پذیرفتند؛ و علت برگزاری آن جلسه هم همین مسئله بود. اگر بخواهیم یک بیمارستان کودکان را آنالیز کنیم، مهم‌ترین مسئله‌ای که این بیمارستان‌ها دارند، بحث اقتصاد درمان است. به این دلیل که تعرفه‌هایی که در این بیمارستان‌ها دیده می‌شود، شاید هیچ‌وقت حقش داده نشود. همین تفاوت تعرفه‌ای که می‌بینید در ویزیت کودکان زیر 7 سال که از امسال اجرا شد، نتیجه همان نشست شبکه بیمارستان‌های کودکان کشور بود که در وزارت بهداشت داشتند. آقای دکتر رضوی نیز به‌عنوان دبیر شورای عالی بیمه تشریف آوردند. از ما هم نظر خواستند و ما هم سعی می‌کنیم دیدگاه کارشناسی خودمان را برای دوستان واحد تعرفه وزارت بهداشت ارائه کنیم. تا شاید در بهترین شرایط ما بتوانیم هزینه‌هایمان را نزدیک کنیم به درآمد بیمارستان کودکان. ولی به‌هرحال وجود این بیمارستان‌ها با توجه به سیاست‌های جمعیتی که کشور دارد در پیش می‌گیرد، واقعاً لازم است و دیدگاه ما نباید صرفاً دیدگاه اقتصادی باشد. هرچند که نیازمند و ناچاریم که دیدگاه اقتصادی در بحث اداره بیمارستان‌ها داشته باشیم.

دکتر مجتهدی گفت: بحث این است که تعداد تخت‌های بیمارستانی اگر زیر 300 تخت باشد، نمی‌تواند روی پای خودش بایستد. بیمارستان بهرامی در حال حاضر نزدیک 140 تخت فعال دارد. هرچند تعداد تخت مصوب آن بیشتر است. بیمارستانی که 140 تخت فعال داشته باشد، در بهترین شرایط حتی اگر بیمارستان کودکان هم نباشد، خیلی ازنظر اقتصادی وضعیت رو به رشدی ندارد. ما در این دو سالی که در خدمت دوستان بودیم همراه با مدیریت محترم بیمارستان تلاش کردیم قدم‌هایی برداریم. مهم‌ترین قدم‌هایی که برداشته شد، جذب کمک از خیرین بوده که حدود 13 میلیارد در این دو سال توانستیم جذب اعتبار کنیم. هرچقدر شما بتوانید خیرین را به سمت بیمارستان کودکان راهنمایی کنید خیلی خوب است چون باعث می‌شود ما بتوانیم بیشتر روی پا بمانیم و خدمات بیشتری ارائه دهیم. قبل از کرونا ما توانستیم ونتیلاتورها را با کمک خیرین نوسازی کنیم. باعث شد در طول کرونا هر چند بیمارستان ما سانتر کرونا نبود، هیچ‌وقت بیمار کرونایی را جایی نفرستیم. هر بیماری که به ما مراجعه کرد، ما سعی کردیم خودمان بیمار را مدیریت کنیم.

دکتر ناطقی گفت: حضور همکاران معاونت درمان در بیمارستان‌ها صرفاً رفتن و بازدید کردن آنها نیست. روال به‌این‌ترتیب هست که دوستان با هم آشنا شوند و مشکلاتی که هست را ارسال کنیم. در جلسه‌ای در معاونت مشکلات ارسال شده را بررسی می‌کنیم تا ببینیم کدامیک از این مشکلات را می‌توانیم حل کنیم. مشکلات را دسته‌بندی و طبقه‌بندی می‌کنیم به آنهایی که راه‌حل‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت دارند؛ و سعی می‌کنیم در کنار بیمارستان‌ها کار را پیش ببریم.

  • گروه خبری : بیمارستان بهرامی
  • کد خبر : 206190
مریم سپهوند
تهیه کننده:

مریم سپهوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *