خالی

محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

  • تاریخ انتشار : 1394/07/28 - 14:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 245
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

همایش نکوداشت مجریان برتر برنامه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ

وزیر بهداشت بر لزوم مراقبت و نگهداری از اموال بیت‌المال در بیمارستان‌ها تأکید کرد

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت بر لزوم مراقبت و نگهداري از اموال بیت‌المال در بيمارستان‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در همایش نکوداشت مجریان برتر برنامه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ که در سالن در تاریخ 27 مهر، 94 همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: همان‌گونه كه هريك از ما انتظار داريم در مراجعه به مراكز درماني، خدمات مناسبي دريافت كرده و مورداحترام قرار گيريم، بيماران نيز همين انتظار رادارند و در اين صورت است كه مردم از عملكرد كادر درماني و بيمارستان‌ها راضي خواهند بود.
وزير بهداشت در بخش ديگري از سخنانش با تأکید بر لزوم مراقبت و نگهداري از اموال  بیت‌المال در بيمارستان‌ها تصريح كرد: يكي  از اشكالات دستگاه‌هاي دولتي عدم مراقبت از وسايل و تجهيزات است؛ حال‌آنکه اين وسايل بيت‌المال بوده و بايد دقت بيشتري در مراقبت و نگهداري از آن‌ها داشته باشيم و سیستم‌ها خود بايد مراقب اموال مردم باشند و در هزینه کرد نگهداري از وسايل و تجهيزات درماني نهايت تلاششان را به عمل‌آورند.
وزير بهداشت دولت يازدهم توسعه بخش اورژانس را گام بعدي برنامه ارتقا كيفيت خدمات هتلينگ نام برد و گفت: اورژانس به‌عنوان خط اول بخش درمان بايد به‌طورجدی موردتوجه باشد زيرا بسياري از مراجعات به بخش اورژانس است و بايد مجرب‌ترين پزشكان، پرستاران، نيروهاي خدماتي و امكانات و تجهيزات پزشكي در اين بخش ارائه شود زيرا علاوه بر ايجاد رضايتمندي در بيماران ارائه خدمات مناسب در اين بخش از بسياري از مشکلات بعدي جلوگيري مي‌كند.
دكتر هاشمي درباره تأمين نيروي انساني گفت: بيمارستان‌ها مي‌توانند نيروي پرستار، كمك پرستار، بهيار و نيروهاي اتاق عمل خود را با مجوز دانشكده‌هاي پرستاري كه به‌زودی ابلاغ خواهد شد، تأمين كنند، مشروط به اينكه از همان ابتدا اين نيروها را بورسيه كنند.
وزير بهداشت با تأکید بر لزوم نظارت بيشتر معاونت درمان براي مراقبت از اجراي طرح تحول درعین‌حال گفت: بيمه‌ها بايد در اين بخش نقش خودشان را ايفا كنند و در صورت عدم همكاري بيمه‌ها دولت دراین‌باره چاره‌اندیشی كند.
دكتر هاشمي با اشاره به گذشت هفت ماه از سال جاري و اينكه در اين مدت وزارت بهداشت تنها شش درصد از  طلب خود را از بيمه‌ها دريافت كرده، تصريح كرد: اين وضعيت قانون و شرعاٌ قابل‌قبول نيست به‌ویژه درجایی كه كارگران حق بيمه خود را پرداخت مي‌كنند.
وي اظهار كرد: اگر قانون به اجرا درآيد بايد كساني كه وظيفه خود را به‌خوبی انجام نمي‌دهند  برخورد شوند  زيرا نمي‌توان بخش بهداشت و درمان كشور را فلج كرد.
وزير بهداشت بابیان این‌که طرح تحول سلامت تاكنون خوب پيش رفته است، گفت: با اجراي اين طرح تعداد مراجعان به مراكز درماني بيش از 30 درصد افزایش‌یافته و اين افراد كساني هستند كه درگذشته به علت ناتواني مالي از بسياري از خدمات درماني محروم مانده‌اند.
وي اظهار اميدواري كرد: افرادي كه براي ادامه اجراي اين طرح موانع ايجاد مي‌كنند مشكلاتشان حل‌شده و انصافشان بيشتر شود.
وزير بهداشت در پايان با تأکید بر لزوم توجه جدي به مسئله مرگ مادر، نوزاد و كودك گفت: گرچه وضعيت ايران نسبت به كشورهاي همسايه بهتر است، اما وضعيت كنوني براي ما مطلوب نيست و بايد نسبت به مرگ مادر، نوزاد و كودك حساسيت بيشتري به خرج داد و از كساني كه در اين زمينه كوتاهي مي‌كنند نبايد گذشت.
وي با تأکید بر اينكه مرگ مادران را شخصاً دنبال مي‌كنم اظهار كرد: توجه و حساسيت نسبت به اين امر بايد از رأس كادر درماني در بيمارستان‌ها، مراكز درماني و دانشگاه‌ها آغاز شود.
نباید فشار بی‌جا در انجام زایمان طبیعی آورد، مگر درزمانی که مطمئن شد، زایمان طبیعی در زایمان‌های دوم و سوم فرد عارضه‌ای برای مادر و کودک ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین باید ابتدا به میزان سزارین کسانی که برای اولین بار زایمان می‌کنند توجه کرده و آن را کاهش دهیم.

  • گروه خبری : بیمارستان ضیائیان
  • کد خبر : 54915
کلمات کلیدی
تهیه کننده: