• تاریخ انتشار : 1402/07/29 - 12:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 363
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فراخوان جذب عضو هیئت علمی جدید به صورت تعهد خدمت در گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد دو نفر عضو هیئت علمی جدید با مدرک دکترای علوم و صنایع غذایی( کنترل کیفی و بهداشتی) به صورت تعهد خدمت جذب نماید.

فراخوان جذب عضو هیات علمی جدید به صورت تعهد خدمت در گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی ت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، از دانش آموختگان تقاضا می شود، در صورت واجد شرایط بودن، فایل رزومه خود را با تاکید ویژه بر موارد زیر حداکثر تا تاریخ 15 آبان ماه 1402، به آدرس ایمیل snsd.tums1403@gmail.com ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1- سابقه تدریس و ارزیابی آن در صورت وجود
2- مقالات چاپ شده
3- خلاصه مقالات ارائه شده در کنگره های داخلی و خارجی
4- تالیف و ترجمه کتاب (تصویر صفحه شناسنامه کتاب)
5- پروژه های پژوهشی که به صورت مجری یا همکار مشارکت داشته اند
6- عضویت در هیأت تحریریه و یا داوری مجلات معتبر یا هیأت علمی کنگره
7- عضویت در بنیاد ملی نخبگان و سازمان استعدادهای درخشان
8- اخذ جایزه از جشنواره ها یا دیگر افتخارات علمی
9- سابقه گذراندن دوره های تخصصی، حتی خارج از حیطه تخصصی
10- مدرک تسلط بر زبان های دیگر رایج در مجامع علمی
11- سوابق تحصیلی به صورت کامل همراه با معدل و دانشگاه محل تحصیل
12- فعالیت های فنآورانه، شامل: ثبت اختراع ، پتنت یا محصول تجاری سازی شده
13- راه اندازی فعالیت های آموزشی، شامل: ایجاد بخش، آزمایشگاه، گروه آموزشی و یا رشته جدید
14- سابقه خدمت به عنوان عضو هیأت علمی
15- طراحی بسته های آموزشی
16- مهارت های فنی ویژه در رشته تخصصی

 پس از بررسی و جمع بندی رزومه های ارسال شده، افراد منتخب، جهت مصاحبه حضوری دعوت خواهند شد. لطفا مستندات مربوط به رزومه ارسالی را در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

  • گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
  • کد خبر : 248828
زهرا عبداللهی
تهیه کننده:

زهرا عبداللهی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *