اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1394/11/25 - 08:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2018
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حمايت قاطع رييس دانشگاه از برنامه هاي حوزه بهداشت

( + فیلم) نشست ستاد اجرایی دانشگاه در برنامه های تحول سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

معاون بهداشت دانشگاه و روساي شبکه هاي بهداشتي درماني اقدامات انجام شده در برنامه هاي تحول سلامت در حوزه بهداشت را در جلسه اي با حضور رييس دانشگاه بيان کردند.

دريافت فيلم

گالري عکس یک

گالري عکس دو

نشست ستاد اجرايي دانشگاه در برنامه‌های تحول سلامت در حوزه بهداشت روز شنبه 24 بهمن 94 با حضور دکتر علي جعفريان، رييس دانشگاه، دکتر شريعتي و دکتر عليپور، معاونان بهداشت و درمان و ديگر اعضاي اين ستاد به ميزباني مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در ابتداي اين نشست دکتر قيوم‌زاده، دکتر تاجيک و دکتر سلماني به ترتيب روساي مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه‌هاي بهداشت و درمان ري و اسلامشهر گزارش جامعي از اقدامات انجام شده در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت ارائه کردند.
معاون بهداشت دانشگاه هم در گزارشي از معاونت تحت نظر خود، اقدامات انجام شده در حوزه تحول سلامت و تشکيل کميته‌هاي مختلف در اين برنامه را بيان کرد و از اجراي 15 برنامه تحول و 10 پروژه پشتيبان خبر داد و گفت: يکي از دلايل موفقيت دانشگاه در برنامه تحول سلامت اين بود که دانشگاه ما در زمينه پايگاه‌هاي مشارکتي تجارب خيلي خوبي داشت در حالي دانشگاه‌هاي ديگر ممکن است الآن به‌جایی برسند که ما چند سال پيش در آن موقعيت قرار داشتيم.
دکتر شريعتي با اشاره به افزايش نيروي انساني در پايگاه‌ها به حداقل سه نفر در هر پايگاه گفت: کارکنان اين پايگاه‌ها 153 ساعت آموزش حضوري گرفتند و در آزمون اسکي شرکت کردند که در ساير دانشگاه‌ها اين آزمون اجرا نشد البته اين آزمون در دستورالعمل وزارت بهداشت هم وجود نداشت اما با اين آموزش‌ها نيروهاي ما چندپیشه شدند.
وي از بسته خدمتي در اين برنامه به‌عنوان يک موضوع مهم که موردتوجه مقام عالي وزارت هم بود ياد کرد و گفت: پايگاه‌هاي ما، پیش‌ازاین، خدمت را به‌صورت غيرفعال ارائه مي‌دادند يعني مردم بايد خودشان مراجعه مي‌کردند اما در برنامه تحول نظام سلامت بايد خدمت را به‌صورت فعال به مردم ارائه کنند.
وي موضوع اصلي در برنامه تحول را نظام پرداخت بيان کرد و گفت: در مدل قبلي بيش از 90 درصد دريافتي پايگاه‌ها به‌صورت ثابت بود و حدود 10 درصد مبتني بر عملکرد ولي الآن بر اساس فعاليت، پيگيري و ميزان عملکرد است.
معاون بهداشت کار جالب ديگر را در اين برنامه سرانه تطبيق يافته با ريسک عنوان کرد و گفت: در قراردادها ريسکي که به مراقب سلامت وارد مي‌شود محاسبه مي‌شود به طور مثال مراقبت زنان باردار ضريب 6 و مراقبت از يک جوان 25 ساله ضريب 1 دارد، اين نوع پرداخت يکي از مدل‌های نوين پرداخت در خدمات بهداشتي است.
وي در پايان سخنان خود از حوزه سلامت کشور به‌خصوص حوزه بهداشت تشکر کرد و گفت: من شهادت مي‌دهم که همکاران من در حوزه بهداشت هر آنچه از دستشان بر مي‌آمده انجام داده‌اند و اگر کاري انجام نشده به علت سستي در کار نبوده بلکه اساساً علتش مانعي بوده که شايد امکان برطرف کردنش وجود نداشته، بنده در حدود 9 ماهي که در خدمت شما هستم شاهد بوده‌ام که همکاران من با همه گرفتاري‌ها تمام‌وقت در خدمت نظام سلامت بودند.
رييس دانشگاه هم در سخناني با بيان اينکه حوزه بهداشت دانشگاه با همت مديران و کارکنان شبکه‌ها و مديران ستادي به‌ویژه دکتر شريعتي در مسير درست و روشني حرکت کرده‌ گفت: گزارش‌هاي ارائه شده قابل‌توجه بود.
دکتر جعفريان با اشاره به اينکه راه‌اندازي پايگاه‌هاي مشارکتي به‌عنوان يک الگو قرارگرفته است افزود: دو سه بار به اين مسئله در جلسات روساي دانشگاه‌ها اشاره شده که در نهايت همين پايگاه‌ها الگو قرار گرفتند بنابراين اگر يک نوآوري در دانشگاه انجام ‌شود قطعاً اثرگذار است. در مورد اين موضوع، به علت اينکه در دانشگاه ما تجربه پايگاه‌ها وجود داشت و همه جزيياتش روشن بود، تسري پيدا کرد. به نظرم ساختار پايگاه‌ها در برنامه تحول به پايگاه‌هاي مشارکتي نزديک است.
رييس دانشگاه با اعلام حمايت قاطع از برنامه‌هاي تحول در حوزه بهداشت گفت: در مورد مسائل مالي نگراني نداشته باشيد و قراردادهايتان را به پيش ببريد.
وي در پايان سخنان خود افزود: کاملاً روشن است که شما همت کرديد و وقت گذاشتيد و پشتکار به خرج داديد تا به اين مرحله رسيديد که جاي قدرداني دارد.
توضيح اينکه رييس دانشگاه در پايان اين نشست با حضور در واحدهاي ستادي مرکز بهداشت جنوب تهران دقايقي با همکاران گفت‌و‌گو و سؤالاتی را مطرح کرد.
خبرنگار و عکاس: مهدي گلپايگاني

  • گروه خبری : گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 58060
تهیه کننده: