اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/02/23 - 19:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4066
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست هیات رییسه 23 اردیبهشت 97

دکتر کریمی: با رعایت نکات ساده می توان تا حدودی هزینه ها را کاهش داد

در نشست هیات رییسه دانشگاه، ادامه موضوع فرصت ها و چالش های بودجه سال 97 و حضور هیات اعزامی دانشگاه در نشست منطقه ای 2018 مجمع جهانی سلامت در کویمبرای پرتغال و اقدامات انجام شده نشست منطقه ای 2019 کیش بررسی شد.


گالری عکس
در این نشست که صبح روز یکشنبه 23 اردیبهشت 97 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر کریمی رییس دانشگاه، در سخنان پیش از دستور، نکاتی را درخصوص رعایت سقف پرداختی بیمه سلامت  متذکر شد و گفت: این روزها بیشترین وقت و  دغدغه ذهنی مسئولان دانشگاه به چگونگی تطبیق سقف پرداختی بیمه سلامت معطوف شده است.
توصیه های رییس دانشگاه در کاهش هزینه های بیمارستان ها
رییس دانشگاه با اشاره به نشست های مشورتی متعدد در دانشگاه، به منظور حل مسئله کاهش سقف پرداختی بیمه سلامت گفت: در جلسه با روسای  شش بیمارستانی که روش های درمانی گران قیمت دارند و نشست جداگانه ای که با معاونان غذا و دارو، درمان و توسعه تشکیل شد به این نتیجه رسیدیم که این شش بیمارستان برای خدمات گران قیمت و غیراورژانس خود محدوده ای را تعیین کنند و آن را در لیست انتظار قرار دهند. البته خدمات اورژانس طبق روال گذشته انجام می شود. امیدواریم با این مداخله مسئله ای تا پایان سال با بیمه نداشته باشیم.
وی با اشاره به تکلیف سایر بیمارستان های دانشگاه گفت: هشت بیمارستان دیگر که هزینه های گران قیمت چندانی ندارند نیز باید سقف پرداختی 90 درصدی بیمه سلامت نسبت به عملکرد سال 96، را رعایت کنند.
دکتر کریمی رعایت برخی نکات ساده را در کاهش هزینه های بیمارستان ها موثر دانست و افزود: چه لزومی دارد انبارهای عمومی بیمارستان ها مملو از کالاهای انباشته شده باشد درحالی که با پیش بینی های کوتاه مدت می توان نیازهای مراکز را تامین کرد. در این زمینه سیستم مالی دانشگاه باید نظارت بیشتری داشته باشد.
رییس دانشگاه با تاکید بر ارزیابی منظم هزینه ها و انجام خریدهای متمرکز در دانشگاه گفت: مراکز باید از شرکت هایی که از سوی ستاد دانشگاه مشخص  می شود خریدهای خود را انجام دهند و هزینه های خود را به طور مرتب رصد کنند.
دکتر کریمی استفاده بهینه از بیمه های تکمیلی را یکی دیگر از مداخلات موثر در زمینه کاهش هزینه های بیمارستانی عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی با توان بیمه های تکمیلی اداره می شود. اگر درصدی از ظرفیت این بیمه ها به بیمارستان های دولتی که پتانسیل خوبی دارند سوق پیدا کند می توان تاحدودی مسائل اعتباری بیمارستان ها را تامین کرد. لذا مسئولان بیمارستان باید سازوکار استفاده بهینه از بیمه های تکمیلی را مورد توجه قرار دهند.
وی با اشاره به تبدیل خدمات بستری کمتر از 6 ساعت به خدمات سرپایی گفت: در حال حاضر بخشی از خدمات درمانی به صورت بستری ارایه می شود که می توان آنها را سرپایی انجام داد و  بیمارستان ها باید به این نکته نیز توجه کنند.
دکتر کریمی بر استفاده از تجهیزات و داروهای با کیفیت و ارزان قیمت تاکید کرد و گفت: بسیاری از داروها و تجهیزات را می توان از برندهای ارزان قیمت تهیه کرد اما در مواردی که ناگزیر به استفاده از برندخاصی هستید باید براساس فرمولاری دانشگاه نسبت به تهیه آن اقدام  شود.
رییس دانشگاه کنترل مواد مصرفی هتلینگ را از دیگر موارد قابل صرفه جویی در هزینه های بیمارستانی عنوان کرد و گفت: بخشی از مواد مصرفی هتلینگ که در صورت حساب بیمار محاسبه نمی شود اما بیمارستان هزینه آن را پرداخت می کند قابل کنترل است و مسئولان بیمارستان با انجام مداخلات کوچک می توانند جلوی بسیاری از هزینه های اضافی را بگیرد.
وی با تاکید بر دقت در هزینه کرد مواد مصرفی گفت: نظارت دقیق بر ملزومات مصرفی و آگاهی دادن به تک تک افراد که برای تهیه این ملزومات چه اعتباراتی صرف می شود به نوعی در سرفه جویی هزینه ها موثر است.
دکتر کریمی از روسای بیمارستان ها خواست در جلسات عمومی و خصوصی سیاست های کاهش هزینه های دانشگاه را به افراد زیر مجموعه خود منتقل کنند و گفت: با توجه به شناختی که از توانمندی روسای بیمارستان ها دارم و  تجربه ای که دانشگاه در طول این سالها بدست آورده؛ معتقدم با هماهنگی بیشتر ستاد تحول دانشگاه و روسا و مدیران بیمارستان ها مشکلی در سال 97 نخواهیم داشت و از این مرحله به ظاهر سخت نیز عبور خواهیم کرد.
دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نشست منطقه ای 2019 مجمع جهانی سلامت در کیش آن را فرصتی برای ارتقا استانداردهای بین المللی دانشگاه دانست و گفت: بین المللی سازی دانشگاه نیازمند برقراری ارتباطات وسیع بین المللی است تا راه های همکاری های علمی باز شود.
وی با اشاره به شرایط سیاسی ناشی از نقض برجام گفت: از تلاش های دکتر جعفریان و دکتر تکیان در مجمع جهانی سلامت تشکر می کنم. حضور در این مجمع فرصت خوبی است که توانمندی های علمی دانشگاه و کشور در عرصه بین المللی معرفی شود.
بررسی دو دستور جلسه
در ادامه دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، فرصت ها و چالش های بودجه سال 97 دانشگاه را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: امسال حقوق اعضای هیات علمی 6 درصد و حقوق کارکنان از 6 تا 12 درصد افزایش می یابد.
وی با اشاره به مفاد قانونی بودجه امسال گفت:  با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، واحدها باید توجه داشته باشند که طبق قانون، تامین هزینه افطاری تمامی دستگاه های اجرایی از هر محل ممنوع شده است.
سپس دکتر جعفریان نماینده تام الاختیار دانشگاه در پیمان گروه هشت و مجمع جهانی سلامت و دکتر تکیان معاون بین الملل دانشکده بهداشت نیز به ارایه گزارشی از حضور هیات اعزامی دانشگاه در نشست منطقه ای 2018 کویمبرای پرتغال پرداختند.
دکتر جعفریان میزبانی دانشگاه از نشست منطقه ای 2019 کیش را فرصت خوبی برای دانشگاه، وزارت بهداشت و کشور دانست و گفت: با توجه به شرایط سیاسی ایجاد شده، اگر مراحل اجرایی تشکیل این نشست در کیش فراهم شود فرصت خوبی برای معرفی توانمندی های کشور خواهیم داشت.
دکتر تکیان نیز از پیش بینی 100 سخنرانی در 6 محور و حضور 600 شرکت کننده در نشست منطقه ای 2019 کیش خبر داد و گفت: نشست های هماهنگی متعددی در این زمینه برگزار شده که امیدواریم به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
در پایان جلسه نیز هریک از اعضای هیات رییسه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
خبرنگار:سمیرا کرمی
عکس: سیدمیثم عطری




  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 76772
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی