نشست هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد
دکتر کریمی: پزشکان عمومی در صف اول مواجهه با بیماران هستند و دانشگاه مسئولیت دارد دکترای عمومی توانمند تربیت کند
در نشست هیات رئیسه دانشگاه فعالیتها و چالشهای گروه آموزشی بیماریهای زنان و زایمان بررسی و مصوبات پیشین هیات رئیسه پیگیری شد.

گالری عکس
در این نشست که روز یکشنبه 16 دی 97 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، دکتر آل یاسین مدیر گروه بیماریهای زنان و زایمان دانشگاه به معرفی فعالیتهای این گروه پرداخت و گفت: گروه زنان دانشگاه از 68 عضو هیات علمی تشکیلشده که مسئولیت آموزش 133 رزیدنت، 35 فلوشیپ در 5 رشته 35 تا 40 کارورز و 60 کارآموز را برعهده دارند.
تشریح فعالیت گروه بیماری های زنان
دکتر آل یاسین بابیان اینکه گروه زنان دانشگاه در راهاندازی دورههای فلوشیپ پیشگام بوده است افزود: آموزش دانشجویان در دو گروه انجام میشود یک گروه در بیمارستان امام خمینی و یاس و گروه دیگر در بیمارستانهای آرش و شریعتی و آموزش بینالملل دانشجویان مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به افزایش کیفت آموزش دانشجویان بینالملل افزود: کیفیت آموزش دانشجویان بینالملل با همکاری گروه زنان افزایش خوبی پیداکرده است.
مدیر گروه زنان درخصوص نحوه آموزش فراگیران گفت: کارورزان در بدو ورود، در مرکز مهارتهای بالینی تحت آموزش قرار میگیرند. در بدو ورود دستیاران نیز کارگاه یکهفتهای اورژانس مامایی، پروفشنالیسم و حداقلهای پزشکی قانونی و در طول سال نیز حداقل سه کارگاه در زمینههای زایمان فیزیولوژیک، اورژانس مامایی و مرگومیر مادران برگزار میشود. فلوشیپ ها نیز براساس کوریکولوم آموزشی در بیمارستانها تقسیم میشوند.
دکتر آل یاسین با اشاره به راهاندازی دوره فلوشیپ لاپاراسکوپی انکولوژی در آینده نزدیک گفت: درصورت موافقت دانشگاه در نظر داریم این رشته راهاندازی شود.
وی با اشاره به کسب رتبههای برتر در آزمون دستیاری گفت: دستیاران گروه زنان هرسال جز 10 درصد رتبههای برتر آزمون دستیاری هستند.
دکتر آل یاسین در بخش دیگری از سخنان خود به چالشهای مهم گروه زنان اشاره کرد و گفت: امکانات و تجهیزات بخشها و اتاق زایمان نیاز به بهروزرسانی دارد که امیدواریم موردحمایت دانشگاه قرار بگیرد.
سپس هریک از اعضای هیات رئیسه به بیان دیدگاههای خود درخصوص توسعه فعالیتهای گروه زنان دانشگاه پرداختند.
تاکید بر ارتقا کیفی اموزش دکترای عمومی
دکتر کریمی رییس دانشگاه، نیز بر آموزش پزشک عمومی تأکید کرد و گفت: مسئولیت جان بیمار برعهده پزشکان است و دانشگاه باید برای ارتقا کیفیت آموزش پزشک عمومی تلاش کند. حضور مدیران گروههای آموزشی در هیات رئیسه نیز در همین راستاست.
وی پزشکان عمومی را در صف اول مواجهه با بیماران در شهرستانها و روستاها دانست و گفت: پزشک عمومی در نظام سلامت نقش مهمی دارد و این مسئولیت دانشگاه است که دکترای عمومی توانمند تربیت کند.
دکتر کریمی تصریح کرد: در طول این سالها رشتههای متعدد فلوشیپ در دانشگاه ایجادشده که البته راهاندازی آنها نیز لازم بوده است اما دانشگاه نباید وظیفه اصلی خود را در آموزش دکترای عمومی فراموش کند.
تاثیر فعالیت های بدنی در کاهش هزینه های نظام سلامت
در ادامه، دکتر کردی معاون بینالملل و متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه، به اهمیت ورزش و فعالیتهای بدنی و جایگاه ایران در این زمینه اشاره کرد و گفت: یک دلار هزینه کرد در فعالیت بدنی 3.2 درصد از هزینههای نظام سلامت را کاهش میدهد.
وی بابیان اینکه در 10 سال گذشته 25 درصد مردم دنیا فعالیت بدنی کافی ندارند افزود: کشورمان در زمینه فعالیتهای بدنی وضعیت خوبی ندارد و لازم است برای افزایش مشارکت فعالیتهای بدنی در کارکنان، اعضای هیات علمی، دانشجویان و سه میلیون جمعیت تحت پوشش دانشگاه برنامهریزی شود.
سپس دکتر امینی مشاور رییس دانشگاه، مصوبات نشستهای پیشین هیات رئیسه را مطرح کرد و هریک از معاونتها درخصوص پیگیریهای انجامشده توضیح دادند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان