اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/12/21 - 17:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4572
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست صمیمی دکتر کریمی با فرزندان شاهد شاغل دانشگاه

نخستین مدرک دکترای افتخاری دانشجوی شهید دانشگاه رونمایی شد

در آستانه فرارسیدن 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا، نشست صمیمی رییس دانشگاه با کارکنان و اعضای هیات علمی فرزندان شاهد دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
در این نشست که روز دوشنبه 21 اسفند 96 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر محقق مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران، ضمن گرامیداشت یاد شهدا،  تعداد کارکنان ایثارگر دانشگاه را  حدود  هزار و 300  نفر برشمرد و گفت: 300 فرزند شهید که حدود 70 درصد آنان خانم هستند. همچنین 300 جانباز، حدود 200 رزمنده، یک پدر شهید، تعدادی خواهر و برادر شهید و 5 همسر شهید در دانشگاه فعالیت دارند.
وی با اشاره به اعطای نخستین مدرک دکترای افتخاری دانشجویان شهید  دانشگاه گفت: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دانشجویان شهید، مدارک تحصیلی همان رشته تا درجه لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترای افتخاری اعطا می‌شود.
دکتر محقق اعطای این مدرک را به شهید بزرگوار سید محمد شکری عنوان کرد و گفت: این مدرک به نشان قدرشناسی از مقام والای شهیدان، به شهید سید محمد شکری متولد سال 1341 و دانشجوی مقطع دکترای رشته پزشکی  که در اسفند سال 65 در راه دفاع از نظام مقدم اسلام به فیض شهادت نائل شدند اهداشده است.
در ادامه هریک از فرزندان شهید دانشگاه به بیان مسائل و دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.
دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز ضمن گرامیداشت یاد شهدا، وجه تمایز اصلی فرزندان شهید را در جاذبه و نحوه رفتار و برخورد آنان در محیط کار دانست و گفت: مسائلی که مطرح شد در محیط‌های اداری بسیار است که ممکن است به‌حق یا به ناحق باشد.
وی افزود: کسانی که امروز در جامعه هستند و در دانشگاه فعالیت می‌کنند همان‌هایی هستند که با یک تلفن در سال 60 از خواسته‌های شخصی خود می‌گذشتند و به جبهه می‌رفتند. من هم یکی از آن‌ها بودم که حتی هنگام به دنیا آمدن فرزندم به‌جای اینکه بالای سر همسرم باشم، در عملیات فتح المبین شرکت داشتم و وصیت‌نامه نوشتم. حتی از آزمون بورد خود به دلیل شرکت در عملیات کربلای پنج گذشتم چراکه خود را بدهکار و مدیون دانشگاه و کشورم می‌دانستم.
دکتر کریمی با طرح این پرسش که اگر شهدا امروز بودند چه می‌کردند یادآور شد: البته من قصد ندارم از خاطرات خود از عملیات مختلف محرم، رمضان، مسلم بن عقیل، والفجر مقدماتی، یک و دو، هشت و 9، کربلای یک و دو، چهار و پنج و ده بگویم. بسیاری از مدیران و روسای واحدهای مختلف دانشگاه نیز دارای روحیه ایثارگری هستند و به کشورشان عرق و ارادت دارند.
رییس دانشگاه با تأکید بر زنده نگه‌داشتن فرهنگ شهدا در جامعه و دانشگاه گفت: یکی از فرزندان شهدایی که از دوستان دوران دانشجویی و دوران جنگ و جبهه من بود، بعدها رزیدنت مرکز قلب شد و تنها خواسته‌اش این بود که بی‌نام‌ونشان همانند سایر دانشجویان تحصیل کند. ایشان بعدها براساس شایستگی شخصی خود عضو هیات علمی شد.
دکتر کریمی با طرح این پرسش که اگر شهدا امروز بودند چه می‌کردند گفت: مطمئنان اگر آنان امروز زنده بودند گمنام‌تر از سایرین،  بیشتر کار می‌کردند و پاسخگوی نیازهای مردم می‌شدند. فرزندان شهدا نیز این فرهنگ را بانظم بیشتر و حفظ سلامت در محیط کار می‌توانند زنده نگه‌دارند.
رییس دانشگاه با تأکید براینکه کرامت فرزندان شهید دانشگاه باید حفظ شود،  خطاب به آنان گفت: قطعاً آنچه حق شماست براساس ضوابط قانونی به شما تعلق می‌گیرد و دانشگاه در این زمینه هیچ محدودیتی ندارد. شما هم مشکلات خود را یک‌طرفه نبینید و شرایط دانشگاه را با توجه به محدودیت‌هایی که دارد مدنظر قرار دهید.
وی تغییر رویکرد فرزندان شهید را در حفظ فرهنگ ایثار و شهادت ضروری دانست و افزود: شخصیت علمی، اخلاقی و حرفه‌ای شما در ترویج و تبلیغ فرهنگ شهادت پدرانتان نقش بسزایی دارد. مردم با دیدن رفتار شما عاشق فرهنگ شهادت و آرمان‌های اسلام می‌شوند. در زمان پیامبر هم مردم ابتدا عاشق اخلاق و منش پیامبر می‌شدند و بعد اسلام می‌آوردند.
دکتر کریمی در پایان سخنان ضمن آرزوی موفقیت برای فرزندان شهدا و تبریک پیشاپیش سال نو به آنان گفت: بسیاری از مسائل شما در جلسات کارشناسی قابل‌پیگیری است من هم توصیه می‌کنم به مشکلات شما رسیدگی شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 75264
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی