بررسی 7 دستور جلسه در بیست و دومین جلسه دوره چهارم شورای دانشگاه
در بیست و دومین و اخرین جلسه دوره چهارم شورای دانشگاه، گزارش برنامه بلند مدت پیاده سازی مشاهده آموزش همتایان، راهنمای رفتار حرفه ای در فضای مجازی، پیشنهاد تصویب و ابلاغ چارچوب شرح وظایف و تشکیلات دفاتر توسعه، اصلاحیه جوایز آموزشی جشنواره ابن سینا، پیشنهاد تاسیس پژوهشکده سرطان و پیشنهاد شرایط دریافت پایه تشویقی و نامگذاری کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی به نام دکتر علیرضا یلدا مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
گالري عکس
در این نشست که 15 مرداد 95 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر محمد جلیلی معاون آموزشی دانشگاه، نخستین دستور جلسه را درخصوص گزارش برنامه بلندمدت پیاده سازی مشاهده آموزش همتایان ارایه کرد و گفت: این برنامه در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی به صورت اختیاری اجرا می شوداما در برنامه بلندمدت پیشنهاد شد انجام آن برای ارتقای مرتبه ضروری باشد.
وی همچنین پیشنهاداتی را درخصوص زمان بندی اجرای این برنامه برای ارتقا به مرتبه دانشیاری و استادی مطرح کرد که پس از بحث و بررسی اعضای شورا، مصوب شد از مهر ماه 97 هر پرونده ارتقا به مرتبه دانشیاری و از مهر ماه 98 هر پرونده ارتقا به مرتبه استادی، یک جلسه مشاهده طی دوره قبلی خود داشته باشد.
در ادامه دکتر فریبا اصغری عضو هیات علمی دانشگاه و کارشناس دفتر تعهد حرفه ای دانشگاه، به معرفی پیش نویس راهنمای رفتار حرفه ای در فضای مجازی و بیان ضرورت های تدوین آن پرداخت و گفت: با توجه به گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی و بکارگیری فضای مجازی در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و درمان، پایبندی به موازين رفتار حرفه اي در فضای مجازی همانند فضای حقیقی، برای حفظ اعتماد عمومي به حرفه پزشکی ضرورت دارد.
وی همچنین به بیان محتوای این راهنما که در 30 بند و در قالب 5 محور ضوابط عمومی رفتار حرفه ای، ضوابط حوزه های مراقبت و درمان، پژوهش، آموزش و عملکرد فردی تنظیم شده، پرداخت که پس از بحث و بررسی، کلیات راهنما مورد تصویب قرار گرفت. همچنین مقرر شد اعضای شورا تا 25 مرداد نظرات خود را برای نهایی سازی پیشنویس راهنما ارایه دهند.
سپس دکتر عظیم میرزازاده مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، چارچوب شرح وظایف و تشکیلات دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها را مطرح کرد و گفت: رسالت دفاتر توسعه، ارتقا کیفیت آموزش در راستای ارتقای سلامت جامعه و فعالیت های توسعه ای در سطح دانشکده ها و بیمارستان هاست. آنچه که تدوین و پیشنهاد شده چارچوب شرح وظایف این دفاتر است نه برنامه عملیاتی آنها لذا دفاتر توسعه باید براساس این چارچوب، برنامه عملیاتی خود را تدوین کنند.
پس از معرفی بخش های مختلف حوزه فعالیت و تشکیلات سازمانی دفاتر توسعه آموزش توسط دکتر میرزازاده، اعضای شورا در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند و درنهایت مقرر شد پس از اعمال نظرات اعضای شورا در متن پیشنویس به مراکز ابلاغ شود.
سپس دکتر مسعود یونسیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، پیشنهاد تاسیس پژوهشکده سرطان و همچنین پیشنهاد اعطای پایه تشویقی به برگزیدگان بخش خدمات ویژه جشنواره ابن سینا را مطرح کرد که مورد تصویب اعضای شورا قرار گرفت.
در ادامه، دکتر جلیلی پیشنهاد شرایط دریافت پایه تشویقی برمبنای امتیاز ارتقا و دکتر میرزازاده اصلاحات مربوط به جوایز آموزشی جشنواره ابن سینا را مطرح کرد که مورد بحث و بررسی اعضای شورا قرار گرفت.
دکتر پارساپور دبیرکمیته شناسایی و معرفی مشاهیر و مفاخر دانشگاه، پیشنهاد نامگذاری کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی به نام دکتر علیرضا یلدا را مطرح کرد که به تصویب شورای دانشگاه رسید.
سپس دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه در جمع بندی مباحث مطرح شده گفت: این اخرین جلسه شورای دانشگاه در این دوره مدیریتی است و جادارد از تلاش های همکاران در این مدت تشکر کنم.
وی با بیان اینکه در طول این 4 سال اتفاقات خوبی به لحاظ ترویج منش اکادمیک روی داد گفت: انتخاب روسای دانشکده ها و مدیران گروه ها نمونه بارزی از مدیریت اکادمیک در این محیط اکادمیک بود هرچند که وقت و انرژی زیادی صرف آن شد اما نتیجه خوبی داشت و تجربه مفیدی بود.
دکتر جعفریان با اشاره به درصد موفقیت دانشگاه در اجرای برنامه عملیاتی گفت: برداشتی که از گزارش برنامه عملیاتی معاونت ها می توان داشت اینکه به لحاظ موضوعی 70 تا 80درصد، از نظر محتوایی 50 تا 60 درصد و از نظر اعتباری حدود 40 درصد از برنامه عملیاتی اجرایی شده است.
رییس دانشگاه تصریح کرد: این مسیری است که با هم طی کردیم هر چند که چالش ها و نقاط ضعف هایی هم در سطوح مختلف داشتیم که باید روی آن فکر کنیم.
وی مسئولیت را امری جدی و تمام وقت دانست و تاکید کرد، تا زمانی که مسئولیت برعهده داریم باید به وظیفمان درست عمل کنیم و با توجه به اینکه به زمان بازگشایی دانشگاه ها نزدیک می شویم بایستی کارها را به قوت ادامه دهیم.
دکتر جعفریان در پایان سخنان خود ضمن ارزوی توفیق و سلامتی برای همکاران، از اعضای شورای دانشگاه خواست، بازخورد خود را از این مدت 4 ساله ارایه دهند و تاکید کرد: در این مدت با حوزه های مختلف تعاملاتی داشتم و مشغول جمع آوری بازخورد های آنان هستم چرا که معتقدم دریافت بازخورد حتی اگر غیرمنصفانه باشد اثر مثبتی به همراه دارد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سیدمیثم عطری
ارسال به دوستان