اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/11/29 - 20:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 6018
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزیدگان پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا مشخص شدند

در نشست نهایی هیئت‌داوران پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا، 28 برگزیده در محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی (قرآن و عترت، ادبی هنری) ورزشی، اجتماعی(فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه، فعال حوزه فرهنگی اجتماعی) دانشجوی جامع بین‌المللی و دانشگاهی انتخاب شدند.

گالری عکس
در نشست نهایی هیئت‌داوران پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا که عصرگاه روز دوشنبه 29 اسفند 97 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، منتخبین کمیته‌های تخصصی بررسی و برگزیدگان نهایی انتخاب شدند.
تاکید بر حفظ کیفیت جشنواره
دکتر کریمی در توصیه خود به هیئت‌داوران با تأکید براینکه عملکرد دانشجویان را به‌طور جامع ارزیابی کنید افزود: معرفی برگزیدگان در روز جشنواره برای دانشجویان پیام بسیاری دارد لذا باید در انتخاب برگزیدگان دقت کنید و به افرادی رأی دهید که علاوه بر برجسته بودن در حیطه مربوطه، کارنامه آموزشی خوبی دارند.
وی افزود: در انتخاب‌ها علاوه بر امتیاز داوطلبان به میزان اثرگذاری آنان در دانشگاه نیز توجه کنید. من فکر می‌کنم یکی از ملاک‌های مهم انتخاب این است که چندنفر از این دانشجویان در کشورشان می‌مانند و خدمت می‌کنند.
رییس دانشگاه با تأکید بر اهمیت حفظ کیفیت جشنواره گفت: اگر می‌خواهیم دانشجویان شاخص را انتخاب کنیم باید آنان را براساس معیارهای بالاتری موردسنجش و ارزیابی قرار دهیم.
نتایج داوری
در حاشیه این نشست دکتر حلب چی معاون دانشجویی دانشگاه، با اعلام نظر هیئت‌داوران در انتخاب برگزیدگان این دوره از جشنواره گفت: براساس رأی هیئت‌داوران  از 133 شرکت‌کننده در بخش آموزش 7  برگزیده (جایزه سرآمدی در عملکرد تحصیلی و جایزه تلاشگر برگزیده در عرصه توسعه آموزش)، از  106 شرکت‌کننده در محور پژوهش 5 برگزیده، از 28 شرکت‌کننده در بخش قرآن و عترت 2 برگزیده، از 38 شرکت‌کننده در بخش هنری ادبی 3 برگزیده، از 25 برگزیده در بخش ورزشی 4 برگزیده، از 30 شرکت‌کننده در بخش فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه 2 برگزیده در بخش گروهی و انفرادی، از 52 شرکت‌کننده در بخش فرهنگی اجتماعی 3برگزیده،  یک دانشجوی جامع دانشگاهی و یک دانشجوی جامع بین‌المللی و درمجموع 28 دانشجوی برگزیده انتخاب شدند.
دکتر حلب چی شرکت‌کنندگان این دوره از جشنواره را 382 نفر برشمرد و گفت: درمجموع بیش از 400 فرم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. در بخش بین‌الملل نیز 20 دانشجو شرکت کردند. در بخش جامع نیز چون فرد برگزیده از بین دانشجویان نمونه کشوری انتخاب می‌شود 14 شرکت‌کننده داشتیم.
وی با اشاره به بازنگری آیین‌نامه جشنواره افزود: امسال تغییراتی در محورهای جشنواره بوجود آمد و دانشجویان در محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی شامل دو بخش قرآن- عترت و نماز و هنری- ادبی، ورزشی، اجتماعی شامل دو بخش فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه و فعال حوزه فرهنگی اجتماعی، دانشجوی جامع بین‌المللی و دانشگاهی مدارک خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند. همچنین امسال دانشجوی جامع بین‌المللی به محورهای جشنواره اضافه شد براین اساس دانشجویان خارجی که در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت دارند انتخاب می‌شوند. معیار انتخاب دانشجوی جامع دانشگاه نیز  از میان منتخبینی که به جشنواره نمونه کشوری معرفی می‌شوند؛ قرار داده شد.
معاون دانشجویی دانشگاه از برگزاری این جشنواره در 7 اسفندماه همزمان با میلاد حضرت فاطمه (س) خبرداد و گفت: امسال جایزه نقدی جشنواره به سه میلیون تومان افزایش یافت و با توجه به اینکه گرنت کمتر مورداستفاده دانشجویان قرار می‌گرفت از بخش جوایز حذف شد.
توضیح اینکه در این نشست، دکتر جهانشیر مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر نیکفر مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه، حجت‌الاسلام دکتر عیسی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر پاسالار رییس مرکز استعدادهای درخشان، دکتر برکتی مدیر مؤلفه‌های اجتماعی بر سلامت، دکتر متوسلی معاون دانشجویی فرهنگی معاونت بین‌الملل، دکتر پورغریب مدیر تربیت‌بدنی و دکتر نوروزی مدیر امور هنری و فوق‌برنامه، به ترتیب به معرفی کاندیداها در حیطه‌های آموزشی، پژوهشی، قرآن و عترت، جامع، فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه، جامع بین‌الملل، ورزشی، ادبی هنری و فعال فرهنگی اجتماعی، پرداختند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: حسین شیخ محمدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 85077
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی