تصویب راهاندازی دورههای پسادکتری صنعتی در شانزدهمین جلسه شورای صنعت دانشگاه
در شانزدهمین جلسه شورای صنعت، بر تعمیق و توسعه ارتباط «دانشگاه و صنعت» با حمایت طرحهای مشترک تأکید و راهاندازی دورههای پسادکتری صنعتی تصویب شد.
شانزدهمین جلسه شورای صنعت دانشگاه با حضور دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه و اعضاي شورا روز سهشنبه 17 مرداد 96 در محل سالن شورای دانشگاه برگزار شد.
در بخش اول جلسه و پس از خیرمقدم دکتر یونسیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر منظم مدیر دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه گزارشی از عملکرد دفتر ارتباط با صنعت در سال 96 ارائه کرد.
در ادامه و در بخش دوم جلسه، دستور جلسات زیر مورد بحث و بررسی و مصوبات در دستور کار دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه قرار گرفت.
تصویب دستورالعمل اجرائی طرحهای ارتباط با صنعت
در این دستورالعمل بهمنظور تشویق و حمایت طرحهای مشترک دانشگاه با صنعت کلیه طرحهای تحقیقاتی و خدماتی اعم از آزمایشگاهی، آموزشی و خدمات فنی که همخوانی با مأموریت دانشگاه داشته باشد و بیش از نیمی از منابع اعتباری آن از خارج از دانشگاه از قبیل صنایع، مؤسسات خدماتی و دولتی تأمین گردد مشمول این آییننامه خواهد بود. همچنین در این دستورالعمل پیشبینی شوراهای محیطی ارتباط با صنعت در مراکز و دانشکدههایی که زیرساخت لازمه را داشته باشند نیز شده است.
تصویب دستورالعمل اعطای گرنت به طرحهای فناورانه
این دستورالعمل باهدف اختصاص گرنت به طرحهای فناورانه محصول محور و در راستاي حمایت ازاین طرحها در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران تهیه و تدوین شده است. طرحهای محصول محور به طرحهایی گفته میشود
که با استفاده از دانش و مهارتهای سازمانیافته، منجر به ایجاد قابلیت¬های فناورانه برای طراحی، ساخت و توسعه یک محصول (از قبیل، دستگاه، دارو، واکسن، مواد اولیه، نرمافزار و یا ابداع و توسعه روش¬ها و زیرساخت¬های بهبود مدیریت در نظام سلامت و محصولات و خدمات سلامتمحور) بهمنظور رفع یک نیاز یا حل مشکلی بهداشتی و بهبود کیفیت زندگی گردد. انتظار این است که مفاد این دستورالعمل سیاست هماهنگ و ضوابط مدونی را برای تخصیص اعتبار ویژه فناوري فراهم آورده و راه را براي کاربردي ساختن نتایج طرحهای فناورانه و گسترش همکاري دانشگاه و صنعت هموار سازد.
تصویب دستورالعمل پسادکترای صنعتی
هدف اصلی این دوره تربیت نیروی انسانی متخصص و مولد در حوزه فناوری سلامت از طریق ارتقای توانمندیهای حرفهای و کسب مهارت و تجربه عملی فارغالتحصیلان دکتری با رویکرد ارتقاکیفیت تولیدات، انجام پژوهشهای کاربردی در محیط واقعی تولیداست که منجر به ایجاد ارتباط عمیقتر دانشگاه و صنعت خواهدشد.
تصویب شیوهنامه خرید از نمایشگاه ساخت ایران و فن بازار ملی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران و برنامه دورههای توانمندسازی اعضای هیئتعلمی در صنعت (فرصت مطالعاتی) منوط به تشکیل کارگروه و بررسی بیشتر در کمیته فناوری دانشگاه شد.
در بخش سوم جلسه دکتر جعفریان گفت: خوشبختانه فرهنگسازی در خصوص فناوری در دانشگاه به نحو مطلوب انجام شده و توجه همکاران در حوزههای مختلف به این مقوله جلب شده است. مشارکت چشمگیری که در همایش فناوری سلامت رخ داد نمودی از استقبال و حرکت مثبت به سمت فناوری است.
وی با اشاره به اینکه زیرساختهای فناوری در دانشگاه کم است پیشنهاد کرد که دانشگاه باید به سمت فراهم کردن زیرساختها مخصوصاً برای مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان و ایجاد پارک علم و فناوری سوق پیدا کند.
در این جلسه با دو درخواست متقاضیان تأسیس شركت دانشبنيان موافقت اصولي به عمل آمد.
ارسال به دوستان